Gość: madusiak Re: czy w Polsce mozna kupic cinnabar estee laude IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.11.03, 00:36 podciagam watek!!! z uszczegolowieniem na Warszawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: czy w Polsce mozna kupic cinnabar estee laude 07.11.03, 08:54 Można. Jest w firmowym sklepie EL w Galerii Mokotów. Kosztuje coś ok. 170 zł. Poza tym bywa na Okęciu (cena ok. 140 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: czy w Polsce mozna kupic cinnabar estee laude 07.11.03, 09:50 Mam do odsprzedania/wymiany jakies 60% z 60 ml flakonika tego zapachu... troche mnie znuzyl - wiec jak ktos jest chetny to serdecznie zapraszam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: czy w Polsce mozna kupic cinnabar estee laude IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 07.11.03, 10:42 sluchajcie a czy on na serio tak pachnie cynamonem? jakos nigdzie nie moglam na cinnabar trafic wiec troche w ciemno szukam bo chce go powachac zanim sie zdecyduje-kocham zapach cynamonu wiec moze to wlasnie byc MOJ zapach. I jeszcze wazne pytanie: jak z trwałoscia, ulatnia sie szybko czy wrecz przeciwnie trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: czy w Polsce mozna kupic cinnabar estee laude 07.11.03, 11:36 Jak dla mnie to on jest w sumie podobny do korzennych YSL-ów tzn. Opium i Nu. Dlatego w końcu po dłuższym "chodzeniu" dookoła tego zapachu zrezygnowałam z zakupu, bo mam oba wyżej wymienione. Jak dla mnie jest trwały. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: czy w Polsce mozna kupic cinnabar estee laude 07.11.03, 13:04 bardzo bardzo bardzo trwały zapach. mocny, korzenny, zalatuje dymem, przyprawami (w tym cynamonem) i czymś magicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 madusiak: tu jest opis ze stronki EL 07.11.03, 11:38 Cinnabar Fragrance Spray Introduced in 1978, Cinnabar marked the beginning of a worldwide wave of exotic Oriental fragrances. Jasmine, orange flower and clove blend intriguingly into a rich, sensual experience. From the ancient Far Eastern symbol gracing the bottle to the mysteriously exotic scent inside, Cinnabar is spicy, warm...endlessly appealing. Fragrance Type: Oriental/Spicy Top Notes: Jasmine, Orange Flower, Tangerine Middle Notes: Clove, Muguet, Lily Base Notes: Olibanum, Sandalwood, Patchouli Odpowiedz Link Zgłoś