IP: *.espol.com.pl 02.09.03, 15:44
czesc!jak uważacie czy do kręconych włosów pasują pasemka?mam włosy jasny
braz(b.ciemny blond)i chciałabym zrobić sobie kilka pasemek blond,ale nie
bardzo jasnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 15:47
      wedlug mnie pasuja
      widziałam na ulicy kilka dziewczyn z takimi wlosami lub bardzo poodbnymi do
      Twoich i mi sie podobało
      osobiscie nie moge nic konkretenego pwoiedziec bo mam dlugie proste blond, ale
      z obserwacji wlosów znajomych i kolezanek, uwazam ze pasemka pasują do wlosow
      jakie opisujesz
    • mantha Re: włosy 02.09.03, 15:56
      Z doswiadczenia powiem, ze to nie ma sensu, na kreconych pasemka
      sie "rozmywaja" i efekt jest taki, jakby ktos niechlujnie zafarbowal, chyba
      jednak lepiej zostac przy jednolitym.
      wlasnie jestem na etapie doprowadzania swoich wlosow do jednolitego koloru, i
      b. zaluje, ze dalam sie namowic na pasemka, ktore rzekomo mialy "cudnie"
      wygladac.
      • Gość: ja Re: włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 07:12
        zgadzam sie, poza tym włosy krecone bardziej sie wysuszaja i szybciej krusza
        po rozjasnianiu. Wiem, bo sama zniszczylam sobie wlosy :(, z dlugih po pas mam
        teraz do szyi i czekam na odrosniecie. Krecic sie mi teraz po tym rozjasnianiu
        nie chca, za o chetnie wysuszaja koncowki :(
    • Gość: paulla Re: włosy IP: *.espol.com.pl 07.09.03, 15:56
      I CO ZNOWU MAM MIEC TAKA SAMA FRYZURE JAK OD 7 LAT???????A DZIEWCZYNY KTORE
      FARBUJA WLOSY CO MIESIAC TO NIE MAJA SUCHYCH?JA NIGDY NIE FARBOWALAM I MYSLE
      ZE TO MI TAK NIE ZASZKODZI,CHODZ MAM CSUCHE WLOSY.ALE COS CHCE ZMIENIC MAM
      DLUGIE WLOSY ALE NIE CHCE ICH OBCINAC.CHCIALAM ZROBIC SOBIE PARE PASEMEK,ALE
      NIE WIEM JAK BYM MUSIALA ROBIC ODROSTY.2-1ODRADZACIE MI ALE POCZEKAM JESZCZE
      NA INNE OPINIE .CHYBA NIE IDE DO FRYZJERA;((((((A BEDZIE KASA NA CIUCHY HAHA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka