Gość: paulla IP: *.espol.com.pl 02.09.03, 15:44 czesc!jak uważacie czy do kręconych włosów pasują pasemka?mam włosy jasny braz(b.ciemny blond)i chciałabym zrobić sobie kilka pasemek blond,ale nie bardzo jasnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 15:47 wedlug mnie pasuja widziałam na ulicy kilka dziewczyn z takimi wlosami lub bardzo poodbnymi do Twoich i mi sie podobało osobiscie nie moge nic konkretenego pwoiedziec bo mam dlugie proste blond, ale z obserwacji wlosów znajomych i kolezanek, uwazam ze pasemka pasują do wlosow jakie opisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: włosy 02.09.03, 15:56 Z doswiadczenia powiem, ze to nie ma sensu, na kreconych pasemka sie "rozmywaja" i efekt jest taki, jakby ktos niechlujnie zafarbowal, chyba jednak lepiej zostac przy jednolitym. wlasnie jestem na etapie doprowadzania swoich wlosow do jednolitego koloru, i b. zaluje, ze dalam sie namowic na pasemka, ktore rzekomo mialy "cudnie" wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 07:12 zgadzam sie, poza tym włosy krecone bardziej sie wysuszaja i szybciej krusza po rozjasnianiu. Wiem, bo sama zniszczylam sobie wlosy :(, z dlugih po pas mam teraz do szyi i czekam na odrosniecie. Krecic sie mi teraz po tym rozjasnianiu nie chca, za o chetnie wysuszaja koncowki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulla Re: włosy IP: *.espol.com.pl 07.09.03, 15:56 I CO ZNOWU MAM MIEC TAKA SAMA FRYZURE JAK OD 7 LAT???????A DZIEWCZYNY KTORE FARBUJA WLOSY CO MIESIAC TO NIE MAJA SUCHYCH?JA NIGDY NIE FARBOWALAM I MYSLE ZE TO MI TAK NIE ZASZKODZI,CHODZ MAM CSUCHE WLOSY.ALE COS CHCE ZMIENIC MAM DLUGIE WLOSY ALE NIE CHCE ICH OBCINAC.CHCIALAM ZROBIC SOBIE PARE PASEMEK,ALE NIE WIEM JAK BYM MUSIALA ROBIC ODROSTY.2-1ODRADZACIE MI ALE POCZEKAM JESZCZE NA INNE OPINIE .CHYBA NIE IDE DO FRYZJERA;((((((A BEDZIE KASA NA CIUCHY HAHA Odpowiedz Link Zgłoś