agunai 12.04.08, 11:38 Co sądzicie na temat wód termalnych -czy sensownym jest ich zakup.Zwykla woda mineralna [w butelce ] kosztuje jednak sporo mniej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metrona Re: Woda termalna 12.04.08, 12:20 używałam wody termalnej przez jakiś czas i nie odczułam różnicy....mam wrazliwą cerę skłonna do podrażnień, ale podstawą jest dobrze dobrane kremy. Jak dobrałam sobie krem to nawet woda kranowa mi nie przeszkadza. Z wody termalnej zrezygnowałam za namową kosmetyczki. Uwazam, że szkoda pieniędzy, bo to zbędny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Woda termalna 12.04.08, 23:48 ja próbowałam ale nie widzę sensu używania, nie mam problemow po zwyklej wodzie z kranu. Natomiast moj maz odkad byla w zestawie dla facetow nie wyobraza sobie zycia bez niej. Ma bardzo wrazliwa skore, po goleniu to juz wogole- tragedia, a odkad uzywa tej wody nie ma zadnych podraznien i mowi ze czuje niesamowita ulge. Moj tesc rowniez odkad sprobowal nie rozstaje sie z woda termalna. Uzywaja avene, a ja spsikalam sie pare razy i bez jakis rewelacji. Wole tonik Odpowiedz Link Zgłoś
naina Re: Woda termalna 13.04.08, 00:10 Nie uzywam na co dzien,ale kiedys kupilam w zestawie z kremem przeciwslonecznym LRP i siwetnie lagodzila zaczerwieniona twarz po calym dniu przebywania na sloncu.Uzywalam jej tez wieczorem na krem.Zauwazylam,ze lagodzi podraznienia,dlatego nie dziwie sie Panom,ktorzy sa nia zachwyceni po zabiegu golenia. Jakis czas temu kupilam wode w spray z rossmanna,odswiezalam nia twarz w ciagu dnia,ale bez rewelacji. Natomiast uwielbiam mgielke do twarzy YR taka niebieska z serii Bio Specicifc - mozna stosowac na makijaz,odswieza i nawilza,zostawia lekki film - przynajmniej mam takie odczucie. Polecam naina Odpowiedz Link Zgłoś
weana Re: Woda termalna 13.04.08, 12:39 A ja polecam. Miałam La roche Posay, ale jednak wole wodę z Avene. Łagodzi cerę, troszeczkę ją ściąga i wygładza. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Woda termalna 15.04.08, 00:51 Wody termalne? Świetne, Avene jest wyjątkowo droga, polecam Iwostin, 20zł 150ml. Tyle że to jest kwestia indywidualna. Mnie niweluje podrażnienia, działa łagodząco, utrwala makijaż, ale nie każdemu może dawać tak spektakularne efekty. Musisz sama spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
nayagare Re: Woda termalna 16.04.08, 01:23 Hej Tez cenie sobie iwostin, fajnie nawilża ale nie oszukujmy się, prawdziwe nawilżanie zaczyna się od wewnątrz. Ja od kiedy nie rozstaję się z butelką nestle aquarel popijaną małymi łyczkami cały dzień, mam skórę w duuuuzo lepszej formie. pozdrawiam, N. Odpowiedz Link Zgłoś
agunai Re: Woda termalna 16.04.08, 18:41 Zakupilam IWOSTIN [za 17 zl ] -mgielka b.przyjemna ,ale podobno trzeba szybko osuszać buzkę chusteczką [bo "wyciąga "wodę -to rada farmaceutki].Jeszcze raz-dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś