balbinia 07.09.03, 22:22 Witam serdecznie, w co zamierzacie sie ubierac w te jesien ? Jakie kolorki, jakie fasony, jaki styl, dodatki ? Jakie fryzurki bedziecie nosic ? No i jakim zapachem sie otulicie..? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.duna.pl 07.09.03, 22:54 styl-zaczyna mi sie podobać...jakby to określić-styl etniczny,afrykańskie elementy,ale najczęściej poprzestaję na ubiorze,tzw. casual.jestem zmarźlak- musi mi być ciepło:)))wiem,ze szerokie spodnie nie sa teraz trendy,ale ja źle sie czuje w zwężanych,wiec nadal mam zamiar chodzic w dzwonach. poza tym,od jakiegos czasu przezuciłam sie na luźniaste swetry lub kurtki,a pod spod najczesciej wkladam dwie koszulki na raz-na wierzch jasna(biała) (moze sie wydawac,ze wyglada to dziwnie,ale według mnie wyglada całkiem fajnie).ulubione kolory kolory(mam kasztanowe włosy): brąz- najlepiej czekoladowy, pomarańcz, oliwkowy,fiolet, czerwony(od kilku tygodni 'przywiązałam sie' do czerwonego paska,ktory znalazlam w szafie mamy)....no i czerń,ktora jest uniwersalna i sie zawsze sprawdza.perfumy-nosze sie z zakupem Tommy Girl-zapach,ktory ostatnio mi sie spodobał:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 23:46 a ja sie czaje na cos 'do ciala' z okazji schudniecia :o) cos podkreslajacego talie - jakies obcisle bluzeczki z dlugimi rekawami, oczywiscie z naturalnych cieplutkich tkanin, w jesiennych kolorkach brazu, bezy, bordo, wyplowialy blekit - ha, ciekawe czy cos znajde :) no i nowe dzinsy obowiazkowo, wszystko na mnie zwisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag26nov do cinki IP: *.duna.pl 08.09.03, 09:22 Gość portalu: cinka napisał(a): > a ja sie czaje na cos 'do ciala' z okazji schudniecia :o) > cos podkreslajacego talie - jakies obcisle bluzeczki z dlugimi rekawami, > oczywiscie z naturalnych cieplutkich tkanin, w jesiennych kolorkach brazu, > bezy, bordo, wyplowialy blekit - ha, ciekawe czy cos znajde :) > no i nowe dzinsy obowiazkowo, wszystko na mnie zwisa... ja tu troche z innej beczki;))) w jaki sposob tak schudłaś?od jakiegoś czasu ograniczam się w swoim łakomstwie i sama usiłuje zrzucić te zbędne kilogramy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: do cinki - moje odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:25 to zaden spektakularny efekt - 5 kg w ponad miesiac. po prostu mniej jadlam wiecej sie ruszalam. za kazdym razem gdy mialam ochote cos przegryzc robilam sobie herbate albo wypijalam 1-2 szklanki wody. najgorszy byl pierwszy tydzien, odzwyczaic sie od duzych ilosci jedzenia, przegryzania w miedzyczasie i jedzenia po 18.00. przykladowy dzien: sniadanie - herbata, dwie kromki razowego chleba, plus jakies warzywa - papryka, pomidory, ogorki, troche twarogu. obiad co akurat bylo [bezmiesnego, jestem wege] tylko np 1/4 tego co mialabym zamiar zjesc :), kolacja podobnie jak sniadanie, w ciagu dnia przegryzalam owocami. zadnych slodyczy, zoltego sera, bialego pieczywa czy ziemniakow, nic smazonego - no, od czasu do czasu, w niedziele :) tez maja skladniki potrzebne organizmowi, nie chcialam wyniszczyc sie przy diecie. no i rowerek, brzuszki, pomaganie w domu [niby nic ale sie ciagle lazi w ta i z powrotem ;) teraz tez nie wrocilam do dawnego sposobu zywienia, juz sie odzwyczailam np jesc slodycze [jedna czekoladka wystarczy, wiecej mnie mdli], odnosze tez wrazenie ze wyostrzyl mi sie smak :) wiele rzeczy [zwlaszcza slodkosci ze sklepu] przestalo mi smakowac. natomiast polubilam np suszone sliwki - ale takie 'wlasnoreczne' :) nawet wymyslilam taka sentencje ze kiedy sie je dwa razy mniej wszystko smakuje dwa razy lepiej :P wiecie jaka to przyjemnosc zjesc sobie nadprogramowa kromke chleba? lepsza niz pudelko czekoladek :) cinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura. moje trendy. IP: *.tele2.pl 08.09.03, 14:51 a ja za bardzo kocham jeśc zeby jakąś diete uznac. co do pytania - wlosy bede miala takie w okolicach ramion, bo je caly czas bohatersko zapuszczam, poza tym najnowszy trend w makijazu - Czerrrwona szminka:)) - i matowa, i blyszczaca bo obie wersje modne. zapach musze jakis znalezc, wlasnie chodze, ale oczywiscie bedzie jakis cytrusowy, bo inne mi sie nie podobaja.. no chyba ze zdecyduje sie na Eclat d'Arpege - Lanvin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.nysa.ws 08.09.03, 15:56 A ja zachorowałam na cudo spodnie koloru kawa z mlekiem z ciemniejszym o dwa tony szerokim paskiem. Chciałabym do tego w podobnym kolorze płaszczyk wcinany podkreślający talie, na guziczki z lekkim futerkiem na rękawach. Dochdzą mnie z różnych stron wieści, że w tym roku w kolekcji jesienno-zimowej trendy będą płasze i kapelusze w kratke(bardzo męskie) osobiście mi się nie podoba. Poleca strone Glamour, tam może coś znajdziesz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 01:40 a mi marzy sie taki cieplutki otulajacy sweterek w kolorze czekolady, slodkie otulajace perfumy, do tego grube czarne rajstopy i jakies czarne butki na lekkim obcasie, spodnica w krate. Makijaz rowniez w cieplych jesiennych odcieniach, no moze troche fioletu jesli by pasowal. Wlosy.. hmm.. jakas romantyczna fryzurka, moze luzny warkocz..? Paznokcie krotkie, pomalowane bezbarwnym lakierem. Marzy mi sie.. i kubek goracej czekolady i gofry z karmelem... i kocyk i fotelik.. dobra ksiazka pod reka, cicha muzyka nastrojowa w tle.. No dobra, ksiaze z bajki byc nie musi.. :-)) uhh... a jak znam zycie, to zostaja mi jeansy, bluzy, swetry w stylu zbyt sportowym, zbyt kolorowym, kolekcja zeszloroczna, resztka perfum z lata (brak gotowki na nowe) a zamiast goracej czekolady, romantycznej muzy etc.. ,ksiazka z gramatyka niemiecka i robiona w pospiechu herbata bez cukru. :-o Odpowiedz Link Zgłoś
pulcheriaa Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 08:54 Czytając pierwsze wersy o mało nie odpłynęłam ;) I jeszcze ta czekolada.. Jesień to dla mnie szczególna pora roku, niezmiennie kojarząca się z spódniczkami w kratkę, zapachem czekolady i jeszcze ciepłym jabłecznikiem ( przez niego zaokrąglam się na ziemę + 2 kg) Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 11:04 och, taki sweter....i żeby był luźniasty, z lużno splecionej wełny i najlepiej z golfem (no, dobra-golf niekoniecznie;) ).....mmmmmmm....jak ktoś taki dorwie,to dajcie znać;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:15 widzialam fajniaste w orsayu, takie proste bez zadnych naszywek czy piorek [kto to wogle kupuje?], zwykle mile sweterki, w przyzwoitych cenach :) ale chwilowo posiadam puszysty sweterek z golfem w kolorze czekolady :) z zeszlego sezonu, a zimno na razie nie jest. ja szukam jakiejs koszulokurteczki moze sztruksowej, moze jakiejs grubszej koszuli, w sumie jest na tyle cieplo ze mozna chodzic w bluzeczkach na ramiaczkach, ale cos na to trzeba jeszcze narzucic.. kurteczka jesienna za ciepla. kurde, czy cottonfield robi tez damskie koszule? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 07:10 Gość portalu: stokrotka napisał(a): > A ja zachorowałam na cudo spodnie koloru kawa z mlekiem z ciemniejszym o dwa > tony szerokim paskiem. Dobre! Skąd się bierze takie spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
green_apple Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 11:21 Hej! W nowym katalogu Avon, na stronie 78 jest fotka dziewczyny, ktora ma na sobie szalik, taki bladorozowy. Czy moze ktoras z Was cos takiego widziala w sklepie, najlepiej w Warszawie? A moze wiecie co to za szalik, tzn jakiej jest firmy? MUSZE MIEC COS TAKIEGO na jesien ;))))!!!!!!!! Pozdrawiam, Green Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay szalik - mine. IP: *.tele2.pl 09.09.03, 13:03 > szalik, taki bladorozowy. wydaje mi sie ze jakies takie rzeczy byly w wola parku na drugim pietrze w sklepie Mine (akcesoria i bizuteria). mozna zobaczyc. mnie sie nie podoba ososbiscie ten szalik, a modelka to juz w ogole :// Odpowiedz Link Zgłoś
green_apple Re: szalik - mine. 09.09.03, 13:10 Hej! Dzieki za info :)Moze sie tam przejade ;). Pozdrawiuam serdecznie, G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay tylko nie na mnie. IP: *.tele2.pl 09.09.03, 13:15 > Hej! > Dzieki za info ale zeby nie bylo na mnie!! tylko tak mi sie wydaje ze tam byly. tzn. moze tak - byly niedawno, tylko nie wiem czy teraz są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay wola park. IP: *.tele2.pl 09.09.03, 13:17 Gość portalu: ElisaDay napisał(a): > > > szalik, taki bladorozowy. > > wydaje mi sie ze jakies takie rzeczy byly w wola parku na drugim pietrze tzn. oczywiscie na pierwszym pietrze, bo pierwsze to parter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Eliso Day 09.09.03, 21:59 Gość portalu: ElisaDay napisał(a): jesli to TY z ktora sie znam, to prosze napisz mi maila !!! :-)) alicja- bebe@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheriaa Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.szczecin.pl 09.09.03, 12:33 Ciekawe rzeczy mozna obejrzec na stronie wizaz.pl - moda na jesien. Zwłaszcza zestaw biała bluzka + popielata spodnica itd. - na pozór z serii "ale to już było..", ale mnie się bardzo podoba. Aż mam ochotę zrzucic pare kilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green_apple Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 12:52 No tak....Herrera jak zwykle rządzi...;)))))) Uwielbiam ogladac jej kolekcje via internet - te babki sa zawsze takie szykowne...Gdybym miala duuzo pieniedzy to takie wlasnie ciuchy bym kupowala. :) A poniewaz nie mam ich zbyt wiele, zostaje mi przynajmniej piekna inspiracja ;)) Pozdrawiam, Green Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: JESIENNY LOOK ;-)) 15.09.03, 19:03 Kupilam dzis w butiku Promod czarny sweterek, przylegajacy, prosty, z zameczkiem, oraz drugi sweter, tez czarny, tylko gruby, dlugi i z paskiem. Generalnie, widzialam tyle super ciuszkow na jesien, fajnych spodnic, bluzek, akcesoriow, ze dostalam oczaplasu.. Podobaja mi sie na jesien brazy, beze, przytulne sweterki. A po domu kolorow getry lub podkolanowki. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś