Dodaj do ulubionych

JESIENNY LOOK ;-))

07.09.03, 22:22
Witam serdecznie,

w co zamierzacie sie ubierac w te jesien ? Jakie kolorki, jakie fasony, jaki
styl, dodatki ? Jakie fryzurki bedziecie nosic ? No i jakim zapachem sie
otulicie..? :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: mag Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.duna.pl 07.09.03, 22:54
      styl-zaczyna mi sie podobać...jakby to określić-styl etniczny,afrykańskie
      elementy,ale najczęściej poprzestaję na ubiorze,tzw. casual.jestem zmarźlak-
      musi mi być ciepło:)))wiem,ze szerokie spodnie nie sa teraz trendy,ale ja źle
      sie czuje w zwężanych,wiec nadal mam zamiar chodzic w dzwonach. poza tym,od
      jakiegos czasu przezuciłam sie na luźniaste swetry lub kurtki,a pod spod
      najczesciej wkladam dwie koszulki na raz-na wierzch jasna(biała) (moze sie
      wydawac,ze wyglada to dziwnie,ale według mnie wyglada całkiem fajnie).ulubione
      kolory kolory(mam kasztanowe włosy): brąz- najlepiej czekoladowy, pomarańcz,
      oliwkowy,fiolet, czerwony(od kilku tygodni 'przywiązałam sie' do czerwonego
      paska,ktory znalazlam w szafie mamy)....no i czerń,ktora jest uniwersalna i sie
      zawsze sprawdza.perfumy-nosze sie z zakupem Tommy Girl-zapach,ktory ostatnio mi
      sie spodobał:))))
    • Gość: cinka Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 23:46
      a ja sie czaje na cos 'do ciala' z okazji schudniecia :o)
      cos podkreslajacego talie - jakies obcisle bluzeczki z dlugimi rekawami,
      oczywiscie z naturalnych cieplutkich tkanin, w jesiennych kolorkach brazu,
      bezy, bordo, wyplowialy blekit - ha, ciekawe czy cos znajde :)
      no i nowe dzinsy obowiazkowo, wszystko na mnie zwisa...
      • Gość: mag26nov do cinki IP: *.duna.pl 08.09.03, 09:22
        Gość portalu: cinka napisał(a):

> a ja sie czaje na cos 'do ciala' z okazji schudniecia :o)
        > cos podkreslajacego talie - jakies obcisle bluzeczki z dlugimi rekawami,
        > oczywiscie z naturalnych cieplutkich tkanin, w jesiennych kolorkach brazu,
        > bezy, bordo, wyplowialy blekit - ha, ciekawe czy cos znajde :)
        > no i nowe dzinsy obowiazkowo, wszystko na mnie zwisa...

ja tu troche z innej beczki;))) w jaki sposob tak schudłaś?od jakiegoś czasu
        ograniczam się w swoim łakomstwie i sama usiłuje zrzucić te zbędne kilogramy...
        • Gość: cinka Re: do cinki - moje odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:25
          to zaden spektakularny efekt - 5 kg w ponad miesiac.
          po prostu mniej jadlam wiecej sie ruszalam. za kazdym razem gdy mialam ochote
          cos przegryzc robilam sobie herbate albo wypijalam 1-2 szklanki wody. najgorszy
          byl pierwszy tydzien, odzwyczaic sie od duzych ilosci jedzenia, przegryzania w
          miedzyczasie i jedzenia po 18.00. przykladowy dzien: sniadanie - herbata, dwie
          kromki razowego chleba, plus jakies warzywa - papryka, pomidory, ogorki, troche
          twarogu. obiad co akurat bylo [bezmiesnego, jestem wege] tylko np 1/4 tego co
          mialabym zamiar zjesc :), kolacja podobnie jak sniadanie, w ciagu dnia
          przegryzalam owocami. zadnych slodyczy, zoltego sera, bialego pieczywa czy
          ziemniakow, nic smazonego - no, od czasu do czasu, w niedziele :) tez maja
          skladniki potrzebne organizmowi, nie chcialam wyniszczyc sie przy diecie. no i
          rowerek, brzuszki, pomaganie w domu [niby nic ale sie ciagle lazi w ta i z
          powrotem ;)

teraz tez nie wrocilam do dawnego sposobu zywienia, juz sie odzwyczailam np
          jesc slodycze [jedna czekoladka wystarczy, wiecej mnie mdli], odnosze tez
          wrazenie ze wyostrzyl mi sie smak :) wiele rzeczy [zwlaszcza slodkosci ze
          sklepu] przestalo mi smakowac. natomiast polubilam np suszone sliwki - ale
          takie 'wlasnoreczne' :)
          nawet wymyslilam taka sentencje ze kiedy sie je dwa razy mniej wszystko smakuje
          dwa razy lepiej :P wiecie jaka to przyjemnosc zjesc sobie nadprogramowa kromke
          chleba? lepsza niz pudelko czekoladek :)

cinka

• Gość: laura. moje trendy. IP: *.tele2.pl 08.09.03, 14:51
            a ja za bardzo kocham jeśc zeby jakąś diete uznac. co do pytania - wlosy bede
            miala takie w okolicach ramion, bo je caly czas bohatersko zapuszczam, poza tym
            najnowszy trend w makijazu - Czerrrwona szminka:)) - i matowa, i blyszczaca bo
            obie wersje modne. zapach musze jakis znalezc, wlasnie chodze, ale oczywiscie
            bedzie jakis cytrusowy, bo inne mi sie nie podobaja.. no chyba ze zdecyduje sie
            na Eclat d'Arpege - Lanvin.
    • Gość: stokrotka Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.nysa.ws 08.09.03, 15:56
      A ja zachorowałam na cudo spodnie koloru kawa z mlekiem z ciemniejszym o dwa
      tony szerokim paskiem. Chciałabym do tego w podobnym kolorze płaszczyk wcinany
      podkreślający talie, na guziczki z lekkim futerkiem na rękawach. Dochdzą mnie z
      różnych stron wieści, że w tym roku w kolekcji jesienno-zimowej trendy będą
      płasze i kapelusze w kratke(bardzo męskie) osobiście mi się nie podoba. Poleca
      strone Glamour, tam może coś znajdziesz.
      Pozdrawiam!
      • balbinia Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 01:40
        a mi marzy sie taki cieplutki otulajacy sweterek w kolorze czekolady, slodkie
        otulajace perfumy, do tego grube czarne rajstopy i jakies czarne butki na
        lekkim obcasie, spodnica w krate. Makijaz rowniez w cieplych jesiennych
        odcieniach, no moze troche fioletu jesli by pasowal. Wlosy.. hmm.. jakas
        romantyczna fryzurka, moze luzny warkocz..? Paznokcie krotkie, pomalowane
        bezbarwnym lakierem. Marzy mi sie.. i kubek goracej czekolady i gofry z
        karmelem... i kocyk i fotelik.. dobra ksiazka pod reka, cicha muzyka nastrojowa
        w tle.. No dobra, ksiaze z bajki byc nie musi.. :-))
        uhh... a jak znam zycie, to zostaja mi jeansy, bluzy, swetry w stylu zbyt
        sportowym, zbyt kolorowym, kolekcja zeszloroczna, resztka perfum z lata (brak
        gotowki na nowe) a zamiast goracej czekolady, romantycznej muzy etc.. ,ksiazka
        z gramatyka niemiecka i robiona w pospiechu herbata bez cukru. :-o

• pulcheriaa Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 08:54
          Czytając pierwsze wersy o mało nie odpłynęłam ;)
          I jeszcze ta czekolada.. Jesień to dla mnie szczególna pora roku,
          niezmiennie kojarząca się z spódniczkami w kratkę, zapachem czekolady i jeszcze
          ciepłym jabłecznikiem ( przez niego zaokrąglam się na ziemę + 2 kg)
        • mag26nov Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 11:04
          och, taki sweter....i żeby był luźniasty, z lużno splecionej wełny i najlepiej
          z golfem (no, dobra-golf niekoniecznie;) ).....mmmmmmm....jak ktoś taki
          dorwie,to dajcie znać;)))))
          • Gość: cinka Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:15
            widzialam fajniaste w orsayu, takie proste bez zadnych naszywek czy piorek [kto
            to wogle kupuje?], zwykle mile sweterki, w przyzwoitych cenach :) ale chwilowo
            posiadam puszysty sweterek z golfem w kolorze czekolady :) z zeszlego sezonu, a
            zimno na razie nie jest. ja szukam jakiejs koszulokurteczki moze sztruksowej,
            moze jakiejs grubszej koszuli, w sumie jest na tyle cieplo ze mozna chodzic w
            bluzeczkach na ramiaczkach, ale cos na to trzeba jeszcze narzucic.. kurteczka
            jesienna za ciepla. kurde, czy cottonfield robi tez damskie koszule?
      • lady Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 07:10
        Gość portalu: stokrotka napisał(a):

> A ja zachorowałam na cudo spodnie koloru kawa z mlekiem z ciemniejszym o dwa
        > tony szerokim paskiem.

Dobre! Skąd się bierze takie spodnie?
    • green_apple Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 11:21
      Hej!
      W nowym katalogu Avon, na stronie 78 jest fotka dziewczyny, ktora ma na sobie
      szalik, taki bladorozowy. Czy moze ktoras z Was cos takiego widziala w
      sklepie, najlepiej w Warszawie? A moze wiecie co to za szalik, tzn jakiej jest
      firmy? MUSZE MIEC COS TAKIEGO na jesien ;))))!!!!!!!!
      Pozdrawiam,
      Green
      • Gość: ElisaDay szalik - mine. IP: *.tele2.pl 09.09.03, 13:03

> szalik, taki bladorozowy.

wydaje mi sie ze jakies takie rzeczy byly w wola parku na drugim pietrze w
        sklepie Mine (akcesoria i bizuteria). mozna zobaczyc. mnie sie nie podoba
        ososbiscie ten szalik, a modelka to juz w ogole ://
        • green_apple Re: szalik - mine. 09.09.03, 13:10
          Hej!
          Dzieki za info :)Moze sie tam przejade ;).
          Pozdrawiuam serdecznie,
          G.
          • Gość: ElisaDay tylko nie na mnie. IP: *.tele2.pl 09.09.03, 13:15

> Hej!
            > Dzieki za info
            ale zeby nie bylo na mnie!! tylko tak mi sie wydaje ze tam byly. tzn. moze tak -
            byly niedawno, tylko nie wiem czy teraz są.
        • Gość: ElisaDay wola park. IP: *.tele2.pl 09.09.03, 13:17
          Gość portalu: ElisaDay napisał(a):

>
          > > szalik, taki bladorozowy.
          >
          > wydaje mi sie ze jakies takie rzeczy byly w wola parku na drugim pietrze

tzn. oczywiscie na pierwszym pietrze, bo pierwsze to parter ;)
          • balbinia Eliso Day 09.09.03, 21:59
            Gość portalu: ElisaDay napisał(a):

jesli to TY z ktora sie znam, to prosze napisz mi maila !!! :-)) alicja-
            bebe@go2.pl
    • Gość: pulcheriaa Re: JESIENNY LOOK ;-)) IP: *.szczecin.pl 09.09.03, 12:33
      Ciekawe rzeczy mozna obejrzec na stronie wizaz.pl - moda na jesien.
      Zwłaszcza zestaw biała bluzka + popielata spodnica itd. - na pozór
      z serii "ale to już było..", ale mnie się bardzo podoba.
      Aż mam ochotę zrzucic pare kilo ;)
      • green_apple Re: JESIENNY LOOK ;-)) 09.09.03, 12:52
        No tak....Herrera jak zwykle rządzi...;)))))) Uwielbiam ogladac jej kolekcje
        via internet - te babki sa zawsze takie szykowne...Gdybym miala duuzo
        pieniedzy to takie wlasnie ciuchy bym kupowala. :) A poniewaz nie mam ich zbyt
        wiele, zostaje mi przynajmniej piekna inspiracja ;))
        Pozdrawiam,
        Green
        • balbinia Re: JESIENNY LOOK ;-)) 15.09.03, 19:03
          Kupilam dzis w butiku Promod czarny sweterek, przylegajacy, prosty, z
          zameczkiem, oraz drugi sweter, tez czarny, tylko gruby, dlugi i z paskiem.
          Generalnie, widzialam tyle super ciuszkow na jesien, fajnych spodnic, bluzek,
          akcesoriow, ze dostalam oczaplasu.. Podobaja mi sie na jesien brazy, beze,
          przytulne sweterki. A po domu kolorow getry lub podkolanowki. :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka