Dodaj do ulubionych

HR Double Agent jestem wkurzona

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 13:53
Kupilam wczoraj DA ,uzywam go stale , skonczyl mi sie i z wielkim bolem
wydalam 160zl. W domu chce go uzyc, delikatnie przechylam zeby nabrac na
palec ,a tu wyplywa 1/ 3 zawartosc. Tym razem moj DA jest w plynie , juz nie
wiem czy mi sie "pochrzanilo" czy dostalam jakis zepsuty. Probowalam tester w
sklepie, mial normalna konzystencje. Zreszta, do licha, wiem jak powinien
byc "chyba". Jak podchodzi Sephora do reklamacji, kurcze obawiam sie ze
wyrzucilam paragon. Poradzcie.
Obserwuj wątek
    • aputnam Re: HR Double Agent jestem wkurzona 09.09.03, 15:18
      Idz reklamowac bez wzgledu na to czy masz czy nie masz paragonu
      • Gość: Hiszpanka Re: HR Double Agent jestem wkurzona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 16:09
        Wiem, ze istnieja podklady w plynie, ale fluid to fluid :((( CHolera jasna.
        Taka firma a taki "badziew" sprzedaje. Do tego ceny znow podwyzszyli.
        • balbina_alexandra Re: HR Double Agent jestem wkurzona 09.09.03, 20:30
          Wiesz zuzyłam dwie butleki Double Agenta i zastanawiam się nad zimą, to jeden
          z moich ulubionych podkadów, ta butyelka bez dozownika mnie zawsze wkurzała!
          le nigdy mi się nic nie wylało... on jest płynny ale nei znów aż tak bardzo
          zeby chlustało z butli... Nawet jeśli nie masz paragonu idź do nich, bo
          musieli ci chyba sprzedać jakiś zepsuty, wiadomo jak to jest przechwoywane pod
          jakimiś jarzeniówkami to ma prawo się popsuć!
          Niemożliwe żeby tak się popsuł, tydzień temu moja kolezanka, zachęcona
          wysmarowała się moim i kupiła sobie taki sam, i nic jej się nie wylało.
          Dostałaś wadliwy egzemplarz...
          • Gość: Anja Re: HR Double Agent jestem wkurzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 08:25
            Hiszpanko,
            idź i domagaj się wymiany. Nie masz paragonu, ale podaj im datę zakupu, ew.
            godzinę, może pamiętasz sprzedawczynię? No i niech sprawdzą stan magazynowy,
            udowodnisz im, że kupiłaś właśnie tam.Powiedz, że nie trzymasz paragonu, bo nie
            sądziłaś, że zajdzie konieczność wymiany tak luksusowego produktu.
    • szymanka Re: HR Double Agent jestem wkurzona 10.09.03, 09:33
      obawiam się że nic nie zdziałasz, według prawa podstawą do reklamacji jest
      paragon lub inny dowód zakupu (np. jeżeli płaciłaś kartą, wydruk płatności, ale
      też nie zawsze, bo na wydruku nie ma nazw zakupionych produktów)
      Ja jednak bym poszła i próbowała reklamować, a nuż firma porządna?
    • Gość: ewag Re: HR Double Agent jestem wkurzona IP: *.bredband.skanova.com 11.09.03, 14:01
      ja mialam taki sam problem z fluidem chanela.zareklamowalam i wymienili bez
      problemu ,pomimo ze nie mialam paragonu.eksped. mnie pamietala.okazalo sie ,ze
      czesc kosmetykow stala zbyt blisko lampy oswietlajacej witryne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka