Dodaj do ulubionych

Moschino - I Love Love... tester, czy normalne??

28.04.08, 19:31
hej chce zakupić na allegro Moschni Love Love, ale zauważyłąm że
jest sporo testerów w ciut niższej cenie po 100 ml.
np 100ml normalnych Moschno kosztuje 130zl, a tester kosztuje
120zł... jakby niebyło sporo taniej... ale czy rzeczywiscie warto
kupowac sobie tester, czy naprwdę jest mocniejszy, czy to jest to
same ale tylko bez kurka i w czarnobiałym opakowaniu typowym dla
testerów ( ztad zapewne nizśza cena)... ale jak jest naprawdę z
zapachem.... Zna się ktos na tym ??
Obserwuj wątek
    • sabriel Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 19:38
      Kupować sobie tester? One nie są do sprzedaży.
      A później idzie się do sklepu i okazuje się, że nie można sprawdzić zapachu bo
      testerów brak. Brak bo sprzedaje się na allegro.
    • panistrusia Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 19:41
      Hmm, jakby to ująć...
    • paulinaa Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 20:57
      kup sobie lepiej w rossmanie 30tke za 60zł i bedziesz miala pewnosc,
      ze orginał
      • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 21:53
        Najekonomiczniej jest kupować po 100ml... za 30 ml 60zł?? Żartujesz,
        to dołoże drugie 60 i będe miała 100mlna allegro zawsze jest taniej
        i tez paragon ze sklepu dają i normalny zafoliowany produkt....
        • paulinaa Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 22:31
          100ml za 100zł to na 100% podroba wiec co wolisz...
          • murya Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 22:36
            Nie wiem,jesli tester,to uzywany.A jak bedzie pol zawartosci w butelce?
            • orange_tail Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 28.04.08, 23:44
              przecież ten zapach to nic specjalnego... 95 zł w pewnej farmie ;) zdaje się 50tka.
              • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 14:03
                Zapach przecudny świeżo słodki i na lato i na zimę :):)
          • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 11:05
            Na allegro chadzają 120zł-130zł w takich cenach znalazłam najtańsze,
            a są też po 140zł 100ml.....
            • myszakhappy Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 17:46
              Ja bym nigdy nie kupiła testera.
              Zastanów się nad jego pochodzeniem.
              To, że może on pochodzić z kradzieży, jest dość możliwe. Kupienie przedmiotu
              pochodzącego kradzieży to karalne(paserka) Paserkę można popełnić także
              nieumyślnie i kupujesz taki produkt na allegro, gdzie są dostępne Twoje dane, to
              chyba nie jest najmądrzejsze. Oczywiście, rzecz może nie pochodzi z nielegalnego
              źródła, ale tu byłabym ostrożna.
              Aha, podobno bez korka szybciej wietrzeją zapachy :(
              Zastanów się, czy przypadkiem nie popierasz jakiś "kradziejów" :)
              Pozd.
              • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 18:18
                Szczerze to jest mi obojetne czy jest to produkt kradziony czy
                kupiony :) Klient poprostu ma być zadowolny z zakupu i mieć
                świadomość ze dany produkty jest oryginalny i w atrakcyjnej cenie. A
                co się z nim działo przed zakupem.... to jest mi obojętne.... :)
                • paulinaa Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 20:54
                  takie poglądy raczej nie są powodem do dumy i do zadowolenia...
                  • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 21:06
                    Co Cię obchodzą czyjesz poglądy... ja Twoich nie krytykuję!! Więc Ty
                    też zamilcz!!.... czy poglądy mają coś wspólnego z tematem ??
                    • paulinaa Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 11:56
                      moze grzeczniej troche???
                      kupowanie kosmetykó wkradzionych to przestepstwo, moze warto sie nad
                      tym zastanowic?
                • malange Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 21:06
                  brokatowymotyl napisała:

> Szczerze to jest mi obojetne czy jest to produkt kradziony czy
                  > kupiony :) Klient poprostu ma być zadowolny z zakupu i mieć
                  > świadomość ze dany produkty jest oryginalny i w atrakcyjnej cenie.
                  A
                  > co się z nim działo przed zakupem.... to jest mi obojętne.... :)

Ciekawe co powiesz jak Ci się włamią do domu i wszystko wyniosą,
                  żeby sprzedać na bazarze. Twój tok myslenia jest żałosny i prostacki.

Poza tym skoro tak myślisz to idź do Sephory i ukradnij ten perfum
                  (myślę, że nie miałabyś z tym problemu) - na to samo wyjdzie i
                  ZAOSZCZĘDZISZ!!!
                  • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 21:08
                    Malange... hahaha.... ja chce kupić perfumy nie ukraść.... czy
                    wszystkie przedmioty na allegro są kradzione... hehe to śmieszne...
                    Ech... widze że na tym forum siedzi sama inteligencja która zawsze
                    coś doradzi podpowie i zrozumie człowieka!!!!
                    • malange Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 29.04.08, 21:12
                      Myślisz, ze napis na testerze NOT FOR SALE jest tam tylko tak sobie?
                      Czy może Ci przetłumaczyć co to znaczy?

• justa_79 Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 00:55
                  może i jest Ci obojętne (nie wiem, jak można się tym chwalić), ale jest również
                  karalne (paserstwo).
                  • brokatowymotyl Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 08:55
                    Taaa... już mi policja zakupa do domu i zapyta z kąd pani ma te
                    perfumy hahaha :D:D
                    • papryczka_ag Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 09:45
                      Zamiast kradzionego testera kup sobie kradziony słownik
                      ortograficzny.
                      Słowo daję, są rzeczy które powinny być karalne.
                    • justa_79 Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 11:30
                      wystarczy, że przejrzą listę transakcji danego złodzieja na
                      allegro... przecież podałaś tam swoje dane.
    • panistrusia Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 10:50
      Biedne dziecko...
      • malange OT 30.04.08, 12:01
        Szkoda, że tak szybko wykasowano wypowiedź autorki wątku do której
        odnosi się powyższa odpowiedź - przynajmniej było wiadomo z kim mamy
        do czynienia ;)
        • paulinaa Re: OT 30.04.08, 12:06
          a co napisała?
          • malange Re: OT 30.04.08, 12:09
            Nie pamiętam dokładnie - ale było to obraźliwe słowa z typowym dla
            takiej osoby jak borkatowymotyl rynsztokowym słownictwem.
    • paulinaa Re: Moschino - I Love Love... tester, czy normaln 30.04.08, 13:03
      weź sie lepiej za naukę języka polskiego a nie psucie nerwów ludziom
      na forum!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka