Dodaj do ulubionych

Błyszczące rajstopy

IP: *.wil.pk.edu.pl 10.09.03, 14:35
Jak wam się podobają, kiedy i do czego pasują rajstopy/pończochy z połyskiem?
Obserwuj wątek
    • coralin Re: Błyszczące rajstopy 10.09.03, 16:53
      Mnie się nie podobają wcale, chyba nie pasują do niczego, ale to efekt uboczny
      komfortowej lycry. Nawet te pończochy , rajstopy o małej zawartości lycry w
      takie słoneczne dni błyszczą się jak diabli, niestety, nad czym ubolewam.
      • elve Re: Błyszczące rajstopy 10.09.03, 17:51
        zawsze mozna nosic te bez lycry - jesli chodzi o wygode to nawet je wole... ale
        ja akurat strasznie lubie te blyszczace :) bo sa takie futurystyczne :)
        i cholera jak zwykle kazdy ma, ale nie to co chce :)
        • coralin Re: Błyszczące rajstopy 10.09.03, 18:03
          Witaj Elve:))))
          Mozna nosić bez lycry, oczywiście, tyle tylko że strasznie "wybrzuszają się"
          na kolanach, nie trzymają ciała czyli są mało komfortowe(co raz trzeba
          podciągać:)Ale te z małym dodatkiem lycry dobrze wyglądają w każdej porze
          oprócz lata. Dziś u mnie letnia aura i dlatego trochę błyszczały:)W końcu lato
          jeszcze. Na wiosnę i jesień gdy słońce inaczej pada wyglądają "normalnie".
          Pozdrawiam.
    • Gość: lola Re: Błyszczące rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:52
      Pogrubiaja nogi, wiec zalecane chudzielcom. Sama nie lubie , nosze mat, choc
      to mat nie do konca
    • Gość: justa Re: Błyszczące rajstopy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 11:05
      z takim dużym połyskiem to mi się nie podobają, chyba pogrubiają optycznie,
      więc nie dla mnie. może na jakieś specjalne okazje, na wieczór... polecam
      rajstopy ze stretchu, ładniej wyglądają na nogach niż te całkiem zwykle, a nie
      świecą się aż tak jak lycra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka