Dodaj do ulubionych

nowe gazety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:55
Widziałam już w kiosku Elle i Marie Claire. Czy może któraś już kupiła i
zdążyła przekartkować? Warto którąś kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: nowe gazety IP: *.BMJ.net.pl 10.09.03, 15:09
      no właśnie może ktoś już ma :)

a i czy znowu są dodane jakieś "prezenty"?
      • Gość: oorchidea Re: nowe gazety IP: *.acn.pl 10.09.03, 15:41
        A jest już może " Twój Styl" albo "Pani" ?
        • Gość: kiwi Re: nowe gazety IP: *.kprm.gov.pl 10.09.03, 15:45
          W Elle jest fajna czarna torba, mieści się do niej chleb, cztery bułki i masło.
          • Gość: deytona Re: nowe gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 11:46
            i jeszcze zmieści się Twój wstyd, że paradujesz z taką torbą z gazety...
            ŻENADA !!!!!!
            • Gość: Paula Re: nowe gazety IP: *.kielce.com.pl 11.09.03, 13:10
              dlaczego od razu żenada? ta torba jest idealna na chleb, mleko czy bułki. Dużo
              bardziej wygodna niż plastikowa torebeczka. Mam w/w torbę (kilka m-cy temu była
              w wersji beżowej jako dodatek do elle) i nawet pomidory czy jabłka można do
              niej śmiało pakować. Polecam!
    • mantha Re: nowe gazety 10.09.03, 15:50
      Jezeli chodzi o cos do poczytania to polecam MC, to chyba najlepsza z
      wszystkich babskich gazet.
      Kupilam jedna i druga i polecam zdecydowanie mc.
      torba z elle wyglada na w miare solidna.
      • Gość: Anja Re: nowe gazety-MC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:10
        Czy w MC są jakieś NORMALNE I DO NOSZENIA ciuchy na jesień? Takie do pracy, a
        nie na bal przebierańców, i w rozsądnych cenach? Po lekturze IX. Pani mam
        dość...
        • alicya Re: nowe gazety-MC 10.09.03, 16:40
          Dziewczyny, ktore z nowych babskich gazet mozecie polecic. Ktos z rodziny
          przyjezdza do mnie i moge sobie z Polski kilka gazet zamowic. Ktos an forum
          chwalil Marie Caire, ktora i tak zawsze staram sie zdobac. A reszta? Poprosze o
          jak najwiecej informacji. Dziekuje
          • umaa Re: nowe gazety-MC 10.09.03, 17:38
            ja polecam TWOJ STYL moim zdaniem jest to najlepszy babski miesiecznik
      • coralin Re: nowe gazety 10.09.03, 17:44
        Owszem MC na początku było rewelacyjne(5 numerów) ,ale teraz spuszcza z tonu ,
        w ostatnich numerach nie było nic ciekawego. Co Mantha polecasz w tym bo jednak
        rozczarowuję się spadajacym poziomem i nie wiem czy kupić MC. Dla mnie
        najlepsza jest Pani. Czasem lubię jeszcze Zwierciadło.
    • Gość: api3 Re: nowe gazety IP: *.szczecin.pl 10.09.03, 18:43
      Zdecydowanie Twój Styl,
      • Gość: ania Re: nowe gazety IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.03, 18:49
        MC w jezyku polskim jeszce nie czytalam. mieszkam w niemczech i polskie
        wydanie ciezko mi dostac..moze ktos wstawi przeczytane na ebay to sie przekonam
        • Gość: Anna Re: nowe gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 07:11
          Kiedys twierdzilam ze Twoj Styl a teraz przyznaje ze sie mylilam. Dla mnie
          najciekawsza gazeta jest Pani. Czytam ja "od deski do deski".
          Pozdrawiam.
          • Gość: jullita30 Re: nowe gazety IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 07:53
            W Elle JEST ZNOWU BEZNADZIEJNA TORBA I KOSZTUJE PRZEZ TO 10ZŁ.
            Kupiłam Elle BEZ TORBY ZA TO Z JAKIMŚ GŁUPIM DODATKIEM Z iKEI za 7zł.
            Nie ma nic ciekawego w Elle, beznadzieja.
            Marie Claire też to samo--nic ciekawego, ale za to bez dodatkow.
            • Gość: tryfena Re: nowe gazety IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 11:43
              A ja kupiłam MC z dodatkami: film na DVD "Ukryte pragnienia", podkolanówki i
              chusteczki higieniczne.
              • Gość: deytona Re: nowe gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 11:49
                a pigułek na rozum nie mieli? czy wy nie widzicie jaki wstyd sobie przynosicie
                chwaląc sie darmowymi łupami z gazet? aspirujecie do jakichś szalonych
                elegantek kupując "brandowe" gazety, a smarujecie się kremem z reklamówki z
                wewnątrz nosząc torbę dołączoną do tejże gazety...a to Polska właśnie i jej
                pesudoeleganckie damy z reklamówkami w rękach z których wystaje buła i jogurt
                • Gość: ... "prezenty" w gazetach... IP: 195.193.202.* 11.09.03, 11:54
                  Ciotuchna, takie "prezenty" dodawane do periodykow nie sa domena polska. Poza
                  tym "de gustibus est non disputandum". I na prawde nie musisz sie wypowiadac,
                  jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, tylko na tym zyskasz...

...
                  • Gość: hahaha BUAHAHAHA ŻENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:01
                    a czymżesz Ty nas tak zaskoczyłaś w swej wypowiedzi? odkryciem, że wstawki do
                    gazet przyszły z zachodu? ojjjjeeej ale fajnie, ze mi to powiedziałaś, ojej
                    powiedz cos jeszcze? Nobel niedaleko, moze zdązysz się załapać na nagrode z
                    literatury, tylko wczesniej sie dobrze nasmaruj tym kremikiem z gazetki, żebyś
                    ladnie wyglądała, jak bedziesz odbierać nagrodę. i na Boga nie zapomnij zabrać
                    torebeczki z Elle, będziesz szyku zadawać, że hoho
                    • Gość: ... Re: BUAHAHAHA ŻENADA IP: 195.193.202.* 11.09.03, 12:08
                      canis tibi faciam lingebat

...
                • Gość: marchefka Re: nowe gazety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 12:06
                  tak, smaruje sie kremem z reklamowki, zanim pojde do sklepu i wydam na niego
                  kase. Bo w ten sposob chociazby sprawdze, czy mnie nie uczula. Poza tym gadzety
                  do gazet to nie jest polski wynalazek. I czy jesli do gazety jest jakis
                  dodatek, to znaczy, ze nie moge jej kupic?
                  Poza tym jesli ty uzywasz wszystkiego w najlepszym gatunku, markowego i
                  gardzisz probkami, to nie znaczy, ze wszyscy tak musza. Aha, dodam, ze nie
                  czuje sie gorsza przez to, ze mam torbe , ktora dostalam z kosmetykami Vichy,
                  bo nie zawsze musze byc superelerancka, kiedy ide na zakupy czy po chleb do
                  osiedlowego sklepu.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: hahaha Re: nowe gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:11
                    prosta panno, a jak czytasz te swoje gazety, to nie zauważyłaś, ze w żadnej z
                    nich reklamówki nie występują jako atrybut modnej kobiety ??? no i łażą z tymi
                    reklamóweczkami po całym, bo niby szpan
                    a wystarczyłoby kupić koszyk, albo materiałową torbę bez napisów, tak jak to
                    robia w cywilizowanych krajach udająć sie na zakupy
                    ale nie u nas, skądże, niech inne widzą, że mam torebkę PO Vichy, po Zarze, po
                    podpaskach bella...zenada do n-tej potęgi
                    • Gość: Meyske Re: nowe gazety IP: 195.193.202.* 11.09.03, 12:16
                      A czemu cie to tak boli?
                      Przeciez to nie ty chodzisz z tymi reklamowkami?
                      Czyzby nowy Don Quichote?

Wiecej tolerancji...
                      I moze skoncentruj sie na czyms bardziej tworczym niz dogadywanie innym...

M.
                      • Gość: hahaha Re: nowe gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:20
                        czemu mnie boli? bo muszę się za was wstydzić przed znajomymi z zachodu, do
                        ktorego tak strasznie aspirujecie, no comments
                        • Gość: Meyske Re: nowe gazety IP: 195.193.202.* 11.09.03, 12:21
                          Nie musisz, w koncu ci za to nie placa;)

A na zachodzie jest baaaaardzo podobnie - zwlaszcza takm, gdzie mieszkam;),
                          wiec nie masz sie czego "wstydzic".

M.
                          • Gość: myf Re: nowe gazety IP: *.wnc.katowice.pl 11.09.03, 12:31
                            hahaha jestes żałosna!!!
                            taka dama, że hej!!
                            • Gość: ania Re: nowe gazety IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.03, 12:40
                              sorrki, ale ja tez uwazam kupywanie gazety tylko dlatego ze jest tam jakas
                              szmaciana torebka za zalosne...
                              ja kupuje gazete tylko dlatego ze to czytam..jesli przypadkowo wkleili tam
                              jakis krem to nic na to nie poradze, ale nie kupuje specjalnie dla jakis
                              dodatkow, nie zbieram smieci!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka