malange 14.05.08, 16:09 Czy ktoś wie na co jest to "cudo"? Widziałam w aptece, ale nie pytałam bo było dużo ludzi - google milczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lashqueen Re: Krem z ziemniaków 14.05.08, 17:24 Slyszalam tylko o zupie kremie z ziemniakow :) Pierwsze slysze o takim kosmetyku. -- anastazja g. Pozdrawiam:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1199937,2,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
plisowanka Re: Krem z ziemniaków 14.05.08, 20:13 Kochana, google nie milczy, tylko ty nie umiesz z niego korzystać. Ja znalazłam bez problemu: www.sanusmarket.pl/ziemniaczany-krem-wysuszona-skore-styx-p-6475.html oraz "Krem z ziemniaków do rąk zniszczonych Mieszamy na gładko ugotowane ziemniaki z łyżką gliceryny i odrobiną oleju słonecznikowego. Uzyskany gęsty krem wcieramy w dłonie. Działanie: zmiękczające i nawilżające". www.wegetarianie.pl/mod-CMpro-printpage-pageid-24-scope-all.html Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Krem z ziemniaków 14.05.08, 20:21 Dzięki :))) ale to i tak nie ten plisowanka napisała: > Kochana, google nie milczy, tylko ty nie umiesz z niego korzystać. Ja znalazłam > bez problemu: > Należy Ci się medal Dziecka Internetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plisowanka Re: Krem z ziemniaków 15.05.08, 13:47 malange napisała: > Należy Ci się medal Dziecka Internetu ;) Malange, skoro cię nie stać na kurs komputerowy, to może chociaż wnuczek cię nauczy korzystać z wyszukiwarki? Najpierw spróbuj się jednak dowiedzieć w urzędach czy biblitekach, bo one od czasu do czasu organizują kursy komputerowe dla seniorów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sahare Re: Krem z ziemniaków 14.05.08, 23:02 Ciekawy skład. Dużo naturalnych składników min. extract z ziemniaka i marchwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Krem z ziemniaków 14.05.08, 23:10 No właśnie - tylko nie znalazłam internetowch testerów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pocketgirl90 Re: Krem z ziemniaków 18.05.08, 19:48 Ciekawe, bo jak po raz pierwszy sprowadzono do Europy ziemniaka, to poczatkowo uzywano go wlasnie jako krem, ale pozniej okazalo sie, ze NIE DZIALA, za to trafił do garnków. ^^ mialam to na historii, ale nic nie musi znaczyc. ; p Odpowiedz Link Zgłoś