Dodaj do ulubionych

KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!!

IP: *.clubnet.pl 13.09.03, 14:19
Wlasnie wybieram sie na zakupy i przydalby mi sie dobry krem pod oczy na
zmarszczki. Nie oczekuje jakis rewelacji , ale kupilabym cos wygladzajacego.
Macie jakies propozycje? Jakies wyprobowane kremy?
Obserwuj wątek
    • Gość: chica Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 10:23
      wyciągam wątek, potrzebuję dobrego kremu , który zadziała na moją pierwszą
      zmarszczkę , poradzcie cos!
      • Gość: maja Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.slp.pl / *.waw.cdp.pl 09.10.03, 10:59
        dobrym i niedrogim kremem na zmarszczki jest aretina Q ziaji, szczegolnie na
        pierwsze bo potem bedzie pewnie za slaby. ja mam 25 lat i jestem zadowolona z
        dzialania. Poczytaj sobie opinie na wizazu, ten krem ma bardzo dobre. :)
        • Gość: chica Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 11:03
          A mozna ten krem kupic w jakims sklepie internetowym?
        • Gość: chica Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 11:06
          ... i nie wiem czy ten krem juz nie bedzie za slaby. Mam cieniutkie linie pod
          okiem, ktorymi sie nie przejmuje, ale od dwoch dni zrobila mi sie bruzda pod
          okiem. Co z tym robic???? czy to da sie rozprostowac, tez mam 25lat:(((( moze
          jakis lift krem, ojej tyle problemow i jeszcze to
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka