Gość: klima IP: *.clubnet.pl 13.09.03, 14:19 Wlasnie wybieram sie na zakupy i przydalby mi sie dobry krem pod oczy na zmarszczki. Nie oczekuje jakis rewelacji , ale kupilabym cos wygladzajacego. Macie jakies propozycje? Jakies wyprobowane kremy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chica Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 10:23 wyciągam wątek, potrzebuję dobrego kremu , który zadziała na moją pierwszą zmarszczkę , poradzcie cos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.slp.pl / *.waw.cdp.pl 09.10.03, 10:59 dobrym i niedrogim kremem na zmarszczki jest aretina Q ziaji, szczegolnie na pierwsze bo potem bedzie pewnie za slaby. ja mam 25 lat i jestem zadowolona z dzialania. Poczytaj sobie opinie na wizazu, ten krem ma bardzo dobre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 11:03 A mozna ten krem kupic w jakims sklepie internetowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chica Re: KREM POD OCZY NA ZMARSZCZKI!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 11:06 ... i nie wiem czy ten krem juz nie bedzie za slaby. Mam cieniutkie linie pod okiem, ktorymi sie nie przejmuje, ale od dwoch dni zrobila mi sie bruzda pod okiem. Co z tym robic???? czy to da sie rozprostowac, tez mam 25lat:(((( moze jakis lift krem, ojej tyle problemow i jeszcze to Odpowiedz Link Zgłoś