Gość: aga IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.08.04, 12:26 Od paru dni swedzi mnie jezyk? Czy ktos wie co to moze znaczyc - nigdy mnie nie swedzil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: areto Re: swedzacy jezyk IP: 80.50.189.* 06.08.04, 12:45 zastanawialabym sie nad grzybica ale i też moze byc uczulenie na jakis lek czy pokarm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: swedzacy jezyk IP: *.ip-pluggen.com 06.08.04, 14:27 Jak "jezyk swedzi" to znaczy ze cos chcesz komus koniecznie cos powiedziec... Powiedz i jezyk przestanie swedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: swedzacy jezyk IP: *.ss.shawcable.net 06.08.04, 16:34 Pierwsza rzecz to ocenic wyglad jezyka, co moze zrobic lekarz. Moze przyczyna jest dermatologiczna. Jezeli nic nie widac to moze byc drobne podraznienie lub uszkodzenie nerwu czaszkowego zaopatrujacego jezyk. Na ogol samo kiedys przechodzi samo. Jezeli to to ostatnie to zwroc uwage, czy nie jestes narazona na leki i chemikalia (rozpuszczalniki zwlaszcza) jako, ze to one sa czesto odpowiedzialne ze tego typu problemy. Mozesz sobie troche pobrac witamine B. Nie pij alkoholu do czasu wyjasnienia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)))) Re: swedzacy jezyk IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 06.08.04, 17:00 aga napisał(a): > Od paru dni swedzi mnie jezyk? Czy ktos wie co to moze znaczyc - nigdy mnie > nie swedzil? To typowe dla plotkarek. Wywal jezyk przed lustrem i sprawdz 3 rzeczy: 1. czy ma zielono zolte zabarwienie. 2. Czy zeby sie odbijaja w obwodzie jezyka? 3. Czy dziasla maja zielonkawa linie? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: swedzacy jezyk 07.08.04, 10:26 A jak jezyk jest zielonkawy, to o czym to swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Hyde Re: swedzacy jezyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:24 Że jeszcze jest niedojrzały. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: swedzacy jezyk IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.08.04, 12:05 Moj jezyk nie jest zielonkawy, ma bialy nalot ale mam go od zawsze [ czasem jest roznego rozmiaru i intesywnosci;-)]. Odpowiedz Link Zgłoś