Dodaj do ulubionych

toniki brązujace

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 10:07
Jak to jest z tymi roznymi produktami brązującymi - dzialają czy nie? Nie
mam na mysli samoopalaczy, tylko np. toniki i balsamy z wyciągiem z orzecha
włoskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: kejt Re: toniki brązujace IP: *.15.univie.teleweb.at 14.09.03, 10:50
      słuchaj, według mnie to pic na wodę. Używałam mleczka do twarzy Bielendy,
      balsamu KOlastyny i wiele innych. Zaden nie zmienił jakoś kolorytu mojej skóry,
      zwłaszcza na twarzy ale mają fajny zapach i skóra ładnie się nabłyszcza. To
      chodzi głównie o efekt tego blasku, który notabene szybciej osiągniesz po
      uzyciu nowych Dove z jedwabiem - posmaruj się raz i stań przy oknie , słonce
      się super odbija w opiłkach czegoś tam i skóra naprawdę się błyszczy, jak
      posypana brokatem. Samoopalacza jednak nic nie zastąpi.
      • Gość: lola Re: toniki brązujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 10:57
        Balsam Dove rzeczywiscie super. A ja kupiłam rozswietlajacy zel do ciała
        Erisu, dodaje go do innych balsamów i tez mam rozswietlenie ze hej.
        • Gość: kfiatooszek Re: toniki brązujace IP: *.clubnet.pl 14.09.03, 11:04
          Bym zapomniala o moim HICIE:)
          To jest Emulsja sloneczny pył z IDEA 25. To jest preparat pielegnacyjny,
          swietnie nawilza, wygladza skore." A złota mika mieni sie na skorze świetlnymi
          refleksami":):):)Bombo naprawde hit. Kiedy jej uzylam 2 lata od razu nabylam
          5 , tak mi sie podobala:)
    • Gość: kfiatooszek Re: toniki brązujace IP: *.clubnet.pl 14.09.03, 10:59
      Wypisze Ci kilka ktore dzialaja:
      1. Ziaja- Sopot. To jest krem brazujacy,relaksujacy z wyciągiem z bursztynu.
      Prawdziwa rewelacja, przepiekny kolor skory, lekko opalony.I bardzo ,bardzo
      gładka.
      2.Ziaja -Sopot.Balsam brazujacy, uwazam go za bardzo mocnego, uzywam gora 2
      razy w miesiscu, aby nadac skorze intensywny kolor.
      3.Kolastyna - lekko brazujacy balsam do ciala- jast delikatny efekty beda
      widoczne po dlugim stosowaniu.Ja smaruje nim tylko nogi i jest rewelacyjny.
      • Gość: kali Re: toniki brązujace IP: 62.233.243.* 14.09.03, 13:19
        ja ostatnio kupilam gazete, bodajze tine z balsamem opalizujaco-brazujacym z
        eveline, dobry jest.daje bardzo delikatny efekt,przez co nie robia sie zacieki
        i mozna sie nim smarowac codziennie:) a po balsami z sopotu mialam zacieki,
        pomimo ze rozrabialam go z normalnym blasamem:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka