Gość: kaja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 10:07 Jak to jest z tymi roznymi produktami brązującymi - dzialają czy nie? Nie mam na mysli samoopalaczy, tylko np. toniki i balsamy z wyciągiem z orzecha włoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kejt Re: toniki brązujace IP: *.15.univie.teleweb.at 14.09.03, 10:50 słuchaj, według mnie to pic na wodę. Używałam mleczka do twarzy Bielendy, balsamu KOlastyny i wiele innych. Zaden nie zmienił jakoś kolorytu mojej skóry, zwłaszcza na twarzy ale mają fajny zapach i skóra ładnie się nabłyszcza. To chodzi głównie o efekt tego blasku, który notabene szybciej osiągniesz po uzyciu nowych Dove z jedwabiem - posmaruj się raz i stań przy oknie , słonce się super odbija w opiłkach czegoś tam i skóra naprawdę się błyszczy, jak posypana brokatem. Samoopalacza jednak nic nie zastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: toniki brązujace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 10:57 Balsam Dove rzeczywiscie super. A ja kupiłam rozswietlajacy zel do ciała Erisu, dodaje go do innych balsamów i tez mam rozswietlenie ze hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfiatooszek Re: toniki brązujace IP: *.clubnet.pl 14.09.03, 11:04 Bym zapomniala o moim HICIE:) To jest Emulsja sloneczny pył z IDEA 25. To jest preparat pielegnacyjny, swietnie nawilza, wygladza skore." A złota mika mieni sie na skorze świetlnymi refleksami":):):)Bombo naprawde hit. Kiedy jej uzylam 2 lata od razu nabylam 5 , tak mi sie podobala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfiatooszek Re: toniki brązujace IP: *.clubnet.pl 14.09.03, 10:59 Wypisze Ci kilka ktore dzialaja: 1. Ziaja- Sopot. To jest krem brazujacy,relaksujacy z wyciągiem z bursztynu. Prawdziwa rewelacja, przepiekny kolor skory, lekko opalony.I bardzo ,bardzo gładka. 2.Ziaja -Sopot.Balsam brazujacy, uwazam go za bardzo mocnego, uzywam gora 2 razy w miesiscu, aby nadac skorze intensywny kolor. 3.Kolastyna - lekko brazujacy balsam do ciala- jast delikatny efekty beda widoczne po dlugim stosowaniu.Ja smaruje nim tylko nogi i jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: toniki brązujace IP: 62.233.243.* 14.09.03, 13:19 ja ostatnio kupilam gazete, bodajze tine z balsamem opalizujaco-brazujacym z eveline, dobry jest.daje bardzo delikatny efekt,przez co nie robia sie zacieki i mozna sie nim smarowac codziennie:) a po balsami z sopotu mialam zacieki, pomimo ze rozrabialam go z normalnym blasamem:/ Odpowiedz Link Zgłoś