donna23 19.05.08, 19:11 Na jaki kolor malujecie? Tylko latem czy przez caly rok malujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liselle Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 19:16 Głównie odżywką lekko barwioną, fioletem lub czerwonym. Raczej rzadko stosuję typowy lakier, a już na pewno nie zima. Zdecydowanie preferuje odżywki :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 19:24 u rąk i nóg Bourjois beige Paris 01,prawie bezbarwny lekki beż Odpowiedz Link Zgłoś
ila251 Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 22:19 > Głównie odżywką lekko barwioną, fioletem lub czerwonym. Raczej rzadko stosuję > typowy lakier, a już na pewno nie zima. Zdecydowanie preferuje odżywki :) I slusznie, bo gdy zima nie odkrywamy palcow u stop, to nie warto malowac paznokci. Najlepiej w tym czasie pozwolic im odpoczac od chemikaliow i dobrze odzywiac i pielegnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 19:28 Maluje tylko latem, najczesciej na czewono lub bordowo -- anastazja g. Pozdrawiam:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1199938,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 20:08 dbam o stopy regularnie przez caly rok, paznokcie wzmacniam 'Blanc de l'ongle' Chanel, ktory daje bardzo estetyczny rezultat, a latem na blanc de l'ongle nakladam warstwe jakiegos delikatnego kolorku, raczej z tych naturalnych (beige naturel nr15 chanel nadaje sie znakomicie). do bardzo odkrytych sandalow lub japonek, czyli do butow, ktore skladaja sie glownie z podeszwy, srzelam sobie paznokcie na baaaardzo ciemny kolor bordo Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 21:24 Cały rok. Kolory tylko klasyczne, najczęściej czerwienie, bordo, brązy. I absolutnie żadnego frenchu. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Paznokcie u stop 19.05.08, 22:47 Maluję paznokcie prawie wyłącznie latem - w inne pory roku zależy od okoliczności. A kolory - głównie czerwony (różne odcienie) i naturalny beżowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marecka01 Re: Paznokcie u stop 20.05.08, 17:22 Ja maluje caly rok zima czerwienie a latem frencze i jakies slodkie kolorki niedawno weszla wiosenno letnia kolekcja moich ulubionych lakierow Orly kolory cudo ktore wreszcie mozna dostac w polsce po przystepnej cenie w moim ulubionym sklepie maja ponad 100 kolorow. polecam kolory az sie chce schrupac haha Odpowiedz Link Zgłoś
k8i Re: Paznokcie u stop 21.05.08, 21:52 Znalazłam stronkę, faktycznie świetne kolory mają. A gdzie wPolsce je można dostać ? I jak z cenami ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Paznokcie u stop 20.05.08, 18:25 Ciemne kolory: granat, czerń, ciemna zieleń, bordo, fiolet. Pazury u rąk tez maluję na ciemno. Nie wiem czy to wygląda ładnie czy nie, ja sie czuję dobrze z takimi kolorami, mam średnią karnację i taki odcień skóry, że przy pastelach skóra wygląda jakby była brudna. U stóp maluję tylko latem, zimą za bardzo marznę w nogi, nie potrafiłabym siedzieć i czekać aż mi wyschną. Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: Paznokcie u stop 20.05.08, 19:06 Na ciemny brąz, czerwień, bordo, a jak nie mam czasu na dokładne malowanie - mleczny lub jasny róż. W zasadzie przez cały rok, a już na pewno latem, ale w zimie zdarza mi się nie malować. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Paznokcie u stop 21.05.08, 23:13 maluje tylko latem i wiosna.najczesciej na bordowy,ostatnio fiolet i jasne kolory Odpowiedz Link Zgłoś