Dodaj do ulubionych

prostownica

15.09.03, 13:47
Przy okazji kupowania nowej suszarki obejrzalam sobie prostownice. Bardzo
mnie kusi taki zakup, chociaz podobno bardzo niszczy wlosy... Co sadzicie o
tym wynalazku? Dodam, ze farbuje wlosy - czy w takim wypadku nie
odradzalybysce prostownicy? A z samych prostownic - ktora najlepsza?
Obserwuj wątek
    • aga-21 Re: prostownica 15.09.03, 14:26
      no ja tez jestem ciekawa.....
      • Gość: meg Re: prostownica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:50
        Ja mam zamiar w najbliższym czasie kupić prostownicę na parę Babyliss, która
        podobno nie niszczy włosów tak jak zwykłe żelazka do włosów. Zresztą mam juz
        tak dość moich podatnych, falujących w wilgotnym powietrzu włosów, ze jest mi
        wszystko jedno.
        A moze któraś z was korzystała z zabiegu Loreala na włosy, ktory, na zasadzie
        trwałej, podobno bezpiecznie prostuje włosy na osiem tygodni- strasznie mnie to
        kusi...
        • Gość: ani Re: prostownica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 08:55
          też jestem ciekawa , a ten zabieg Loreala - brzmi bardzo obiecująco
          ani
          • Gość: nienormalna1 Re: prostownica IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 09:17
            zabieg Loreala podobno dziala najlepiej na wlosy nie farbowane! Poza tym trzeba
            pamietac, ze odrastajace wlosy sa takie jak nasze naturalne (np. krecone),
            czyli zabieg trzeba powtorzac co jakis czas.
    • dagi-r Re: prostownica 16.09.03, 11:30
      f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=148841&id_f=2
      Zajrzyj tam ne.la! Pod pseudonimem Dagi opisałam najlepszą metodę prostowania
      prostownicą profesjonalną. Pozdrawiam pa!pa!
      • ne.la Re: prostownica 16.09.03, 15:02
        Dzieki :))) Wiecie co, jestemw szoku, bo kupilam suszarke Brauna z nasadkami,
        no i jest tam jedna nasadka, ktora jak sie okazalo na moich wlosach sprawdza
        sie jako alternatywa do prostownicy!! tyle, ze ja nie mam kreconych wlosow,
        tylko po prostu takie geste, troche falujace, glownie - napuszone. Po tej
        suszarce (+serum wygladzajace loreala) jest super :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka