Gość: Anna IP: *.uk.prserv.net 17.09.03, 10:02 Prosze o podzielenie sie wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: HR Expressionist - czy ktos juz probowal? IP: 217.97.133.* 17.09.03, 10:15 a czy jest juz w sprzedaży, wczoraj pytalam sie w GC na stoisku HR i jeszcze go nie bylo. Tez jestem ciekawa jak to cudo nauki sprawuje sie? czy dobrze nawilza, nie zatyka porow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: HR Expressionist - czy ktos juz probowal? 17.09.03, 12:39 Jest w Sephorze. Mam próbkę, ale jeszcze nie testowałam, mam też odpowiednik Lancoma na zmarszczki mimiczne , ale też czeka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheriaa Re: HR Expressionist - czy ktos juz probowal? IP: *.szczecin.pl 17.09.03, 13:08 Ja też mam próbki tych kremów z Sephory. Tylko dlatego, że stanowczo poprosiłam,gdyż kobietka uparcie twierdziła, że jestem za młoda na te kremy. (mam więcej niż 25 lat) Czytałam artykuł, nie pamiętam czy w Pani czy TS na temat tych kremów – o kremie HR napisano, że można go stosować już od 25 lat. Natomiast w Sephorze, że od 35! Na temat kremu Lancome dowiedziałam się, że jest między serią Primodriale i jakąś tam inna tzn. między 35 – 45 rokiem życia. Testuje próbkę Lancome na mojej jedynej, póki co, zmarszczce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: HR Expressionist - czy ktos juz probowal? IP: 217.97.133.* 17.09.03, 16:33 Ale probowalyscie juz tych probek??? jak wrazenia??? zapach, konstystencja itd???? Odpowiedz Link Zgłoś