Dodaj do ulubionych

Kolejne pytanie o KREM

02.06.08, 19:54
Mianowicie - za niedlugo będę pracowac na szklarni (niestety). Jest tam ogromne naslonecznienie. Mogłybyście mi polecic jakiś krem do twarzy (dla 20), którego mogłabym używac codziennie, żeby mi te słoneczne promienie twarzy nie poorały :/ Mam cere mieszaną. Acha, kosmetyk nie za drogi ;-)
Dziękuje za sugestie :-)
Obserwuj wątek
    • elfia4 Re: Kolejne pytanie o KREM 02.06.08, 21:33
      Na pierwszej stronie forum jest kilka watków o kremach z filtrem, kremach nawilżajacych z filtrem, kremów na wyjazd do Egiptu itp. itd. Poczytaj je, bo tam znajdziesz odpowiedź na pytania zarówno dot. konsystencji jak i ceny. Jest jeszcze wyszukiwarka na forum:)
      • princess_ropucha Re: Kolejne pytanie o KREM 02.06.08, 22:48
        Owszem, widziałam i czytałam. stąd w tytule słowo "kolejne". Wątek nowy, bo nie chce kremu do opalania, tylko takiego który uchroni moją skóre, będzie niedrogi, i dla mlodej cery, mam 20 lat. A poprzednie wątki są m.in. o kremach dla dojrzalszych kobiet, bądź "cena nie gra roli" ;-) - a to różnica.
        • malange Re: Kolejne pytanie o KREM 02.06.08, 22:58
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=80308756&v=2&s=0
        • poolato Re: Kolejne pytanie o KREM 04.06.08, 11:08
          To są wątki dla Ciebie ;-). Wśród kremów z filtrem, a rozumiem że o taki
          ochronny Ci chodzi?, nie ma w zasadzie podziału na polecane jedynie dla młodej
          czy dojrzałej skóry, a ich cena (+/- 20 zł) jest podobna.
          • zuzek85 Re: Kolejne pytanie o KREM 04.06.08, 11:12
            kup sobie jakiś porządny,lepszy krem taki, który naprawdę bedzie cię
            dobrze chronił.na twarz to na pewno coś powyżej +30.trzeba chronić
            swoją skórę, w końcu mamy tylko jedną przez całe życie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka