black_magic_women 04.06.08, 09:19 Jak w temacie.Co robicie w ciagu dnia(np w pracy) zeby im pomoc?Macie swoj ulubiony zel,albo moze tabletki odciazajace nogi?Ciezki nogi moga w konsekwencji prowadzic do zylakow:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Ciężkie nogi 04.06.08, 11:26 w pracy to nic, ale po całym dniu w domu albo przed wyjściem na imprezę - żel chłodzący do nóg i stóp Oriflame. pewnie jest wiele innych, ale nie używałam. ten chłodzi rewelacyjnie, poprawia krążenie, po prostu przestaje się czuć zmęczone nogi. miałam też jakiś żel z kasztanowcem, ale nie miał funkcji chłodzącej, więc nie dawał tak przyjemnego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
la_vaniglia Re: Ciężkie nogi 04.06.08, 12:58 wszelkie tabletki odradzam, jednak specyfiki nienaturalne sa szkodliwe dla zoladka i watroby, lepiej specyfiki takie jak kremy. polecam pianke DEBORAH wloska firma na nogi, jest swietna! w galerii centrum, douglas Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Ciężkie nogi 04.06.08, 13:30 Mam przy biurku podnóżek - bardzo pomocna rzecz. Poza tym na tyle na ile mogę (czyli kiedy wiem, że moge się zamknąć w gabinecie i nikt mi nie bedzie zawracał głowy a mam cos do przeczytania i analizy a nie napisania) - szpliki z nóg i nogi na biurko :) A wieczorem w domu jeśli jest taka potrzeba - uzywam Lioton 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Ciężkie nogi 04.06.08, 17:44 łykam Varixinal. w upały czasem Detralex/Diosminex/Pelethrocin. smarowidła nie przynoszą mi ulgi. Odpowiedz Link Zgłoś
hawajka111 Re: Ciężkie nogi 04.06.08, 20:28 po pracy radze też uprawiać jakiś sport, też mam problem z nogami od jakiegoś czasu,a mam dopiero 20 lat. Mi osobiście bardzo pomogło bieganie - odkąd mięśnie na nogach mi się wzmocniły, prawie nie mam problemów z wieczornym bólem i ociężałością (a biegam co drugi dzień jakieś 40 minut) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta6 Re: Ciężkie nogi 04.06.08, 22:08 witaj to rowniez byl moj problem teraz od czasu do czasu jak zaczynaja bolec to lykam 3 razy dziennie acard(rorzedza krew poprawia przepływ0 w aptece bez recepty a w pracy mam kupiony w yusku taki przyrzad do masowania stop 4 rolki drewniane z tzw jeżykiem takie kolce drewniane jak tylko siedze sciagam buty i trzamam na nim nogi i sobie po nim turlam stopkami caly czas praktycznie raz mniej raz mocniej. uwierz ppomaga bo to rodzaj akupresury. ps no i magnez łykaj!! Odpowiedz Link Zgłoś