Gość: patrycja IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.09.03, 11:10 pyt do os ktore go uzywaly:dobry jest??? kolorek nie jest zbyt pomaranczowy?? zostawia smugi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziaji IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.03, 11:50 dobry jest jak na ta cene po kilku godzinach widac opalenizne, nawet jesli ktos ma blada cere po wtarciu zapach (znaczy sie nie ma zapachu) moze wydawac sie dziwny, ale jest w porzadku no i trzeba troche odczekac, zeby nie pobrudzic bielizny, no ale to logiczne jest :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziaji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:49 Smaruję się teraz, dla podtrzymania opalenizny, z bardzo dobrym efektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziaji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:54 nie wiem jak u Was, ale u mnie dotad dokad mam te "opalenizne" po Sopocie mam tez i zabrudzenia na bieliznie /po bokach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziaji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:54 nie wiem jak u Was, ale u mnie dotad dokad mam te "opalenizne" po Sopocie mam tez i zabrudzenia na bieliznie /po bokach/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziaji 18.09.03, 14:57 Ten balsam jest ok, ładnie brązuje. Polecam tez krem do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziai IP: *.jeremi.pl / *.ARMnet.Torun.org.PL 18.09.03, 15:12 Balsam nadaje ladny kolor. Jesli sie go dobrze wsmaruje, nie ma zadnych smug czy zaciekow. Uwazam, ze jest godny polecenia. Kremu jeszcze nie uzywalam, ale tez chyba sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziai IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.03, 20:06 Kolor może być, troszkę brudzi bieliznę, tylko ten zapach mnie denerwuje. Ale i tak go używam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sin Re: balsam/krem brązujący Sopot-Ziai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:36 by uniknąć całkowicie smug ja uzywam mieszanki - 1 porcja ziaji 1 porcja balsamu do ciała, miksik i smarowanie, w ten sposób "zabijam" także intensywyny zapach samoopalacza, no i uwaga na łokcie i kostki, te jednak łatwiej chłoną i mamy potem pomarańczki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś