Dodaj do ulubionych

Coś super na wesele!!!!Pomocy

IP: *.acn.pl / *.acn.pl 18.09.03, 18:39
Proszę was bardzo o pomoc poszukuje czegoś super na wesele. Jestem osobą dość
szczupłą więc prawie w każdym czuje się dobrze ale nie chce żeby to była
jakaś garsonka ponieważ codziennie do pracy chodze tak elagenacko ubrana i
mam już dość takiego stroju.Lubie rzeczy ogrinalne dodam. Nic nie przychodzi
mi teraz do głowy co to może być a już gdzie kupić to nie mam całkiem
pojęcia!!!!Dodam że ma 26 lat!
Bardzo będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi !!!
Obserwuj wątek
    • byhanya Re: Coś super na wesele!!!!Pomocy 18.09.03, 19:05
      roccobarocco - fantazja
      www.roccobarocco.it/
      jwst taki sklep we wroclawiu
    • Gość: Ann Re: Coś super na wesele!!!!Pomocy IP: *.acn.pl / *.acn.pl 18.09.03, 20:45
      A coś ze sklepów w Warszawie??????????
    • Gość: lila Re: Coś super na wesele!!!!Pomocy IP: 2.4.STABLE* / *.4web.pl 18.09.03, 20:45
      ja miałam wesele tydz temu i kupilam sliczna rzecz w galerii centrum z nowej
      kolekcji
      przejrzyj zobacz może cos ci podpasuje
      • Gość: yoda Re: Gdzie ten sklep we Wrocławiu? IP: *.spray.net.pl 19.09.03, 00:37
        Ale te rzeczy rokobaroco śliczne. Gdzie we Wrocławiu jet ten sklep?
        • byhanya Re: Gdzie ten sklep we Wrocławiu? 19.09.03, 10:24
          firma nazywa sie roccobarocco rocobaroco to szwedzka firma szyjaca odziez
          skorzana! sklep jest w solpolu 2 na swidnickiej
          • Gość: sylwia Re: Gdzie ten sklep we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 11:53
            nooo....tylko moze napisz o cenach....bo ja tam ostatnio kupilam sobie
            marynareczke letnie-cieniutka za 430 przeceniona z prawie 800!!! a zima był tam
            sliczny sweterek z cekinami za 1500zł!! reszta rzeczy w podobnych (jak dla mnie
            przesadzonych) cenach.
            • byhanya Re: Gdzie ten sklep we Wrocławiu? 19.09.03, 13:02
              czy widzialas kiedykolwiek podrobki ubran z tej firmy???? bo ja nie! na
              zachodzie tez nie!
              I za to sie placi - wygladac inaczej!

• Gość: sylwia Re: Gdzie ten sklep we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 22:49
                podrobki?? hehehe...wejdz na strone i zobacz sobie kolekcje wiosna/lato 2003.
                na zdjeciu drugim od lewej z gornej kolumny modelka ma na sobie paseczke
                brazowy z klamra z niebieskich kamieni...hheheh..IDENTYCZNE paski mozna było
                dostac tej wiosny w Reserved w Galerii Dominikanskiej...heheh....Pozatym w
                sklepie w Solpolu nie ma nawet 30% z kolekcji roccobarocco... wybor jest bardzo
                ograniczony i z tych przepieknych ciuchow jakie widze na tej stronce nie
                przypominam sobie by jakis mozna było kupic tego sezonu w tym butiku...a
                szkoda...
                pozdrawiam
                • byhanya Re: Gdzie ten sklep we Wrocławiu? 20.09.03, 14:25
                  paski to nie odziez paski sa dodatkami, wiec patrzy sie na to zdziebko inaczej.
                  takie paski widzialam w latach 70. w odziezowcoe wiadomo - wszystko jest
                  inspirowane tylko jak gdzie i kiedy. zrobic /uszyc jakas sztuke odziezy wymaga
                  nakladow finansowych - zarowno na projektanta jak i na materialy. Jezeli
                  wydatki na podrobke sa podobne jak na oryginal, to mija sie z celem
                  podrabianie. I tak jest w wielu przypadkach m. in z roccobarocco.
                  co do obnizek cen
                  osobiscie nie przeceniam moich wlasnych kolekcji, zeby nie stracily na
                  wartosci. Wole przerobic na siebie i sprezentoac znajomym, niz sprzedawac z
                  rabatem.
    • Gość: agentka Re: Coś super na wesele!!!!Pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 11:16
      proponuje sklep odziezowe pole na mokotowskiej w wawie
      duzy wybor, przemile panie, a teraz jeszcze do tego maja tam obnizki
      pozdr.;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka