Dodaj do ulubionych

najlepsza wg Was prostownica do włosów?

09.06.08, 20:46
nieważny zakres cenowy, mam włosy półdługie i potrzebuję lepszej prostownicy
która jak najmniej będzie je niszczyć a przy tym dawać widoczny efekt
prostowania, polećcie coś bo wpadłam w przerażenie oglądając allegro - same
tandety po 30zł
Obserwuj wątek
    • womensright2shoes Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 21:10
      polecam Efalock
      • agiee1988 Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 21:31
        a dlaczego tandeta za 30 zl?

ja mam "akire" za 20 zl z marketu, i jest super

i jak wiesz prostowanie niszczy wlosy nie zaleznie czy kosztuje 1000 zl czy 30
        zl za urzadzenie. a na ochrone wlosow to sa kosmetyki, ktore je nawilzaja.
        • fergie18 Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 21:35
          miałam 4 (dokladnie 4) różne prostownice z zakresu do 50zl i zadna z nich nie
          prostowała mi wlosow, po ich zastosowaniu nie bylo widaz ZADNEGO efektu, poza
          tym nie powiesz mi że prostownica za 30zl ma powłokę srebrną na płytkach
          przeciwdziałającą rozwojowi bakterii..dlatego szukam lepszej - chcę widzieć efekt
          • womensright2shoes Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 21:39
            ok, więc tą , którą Ci poleciłam dostałam od chłopaka, który jest
            fryzjerem. Kosztuje ok 300zł. Najlepsza, jaką miałam, a włosy
            prostuję od 3 lat non stop. Nie są zniszczone= dobra prostownica +
            pielęgnacja.
            • fergie18 Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 21:43
              super, dzięki
            • paulinaa Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 21:50
              nic mnie nie przekona, ze prostowanie wlosow przez 3 lata non stop
              nie dbija się na nich negatywanie...
              • womensright2shoes Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 09.06.08, 22:28
                ja nie muszę nikogo przekonywać...odpowiadam na pytanie, a swoje wiem
            • ooo7 Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 13.06.08, 07:30
              Mżesz podać na forum?
    • monkkaa [...] 10.06.08, 17:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jenna86 Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 11.06.08, 10:31
      W Polsce do dostania są prostownice Remingtona - są super!! Wet2Straight możesz
      stosować na mokre włosy, efekt jest fantastyczny i długotrwały. Wet2Straight na
      pewno cię nie rozczaruje, ma możliwość regulacji temperatury i wyświetlacz,
      chociaż cena jest dość wysoka. Ale są też tańsze modele z Remingtona równie
      dobre :)
      Ja mam w tej chwili prostownicę od Russel'a Hobbs'a model LLONGUERAS -
      wykorzystywaną w programie Heidi Klum, Germanys Next Topmodel. Prostownica jest
      kapitalna, obok Remingtona to chyba najlepsza jakiej używałam. Mam włosy
      kręcone, a ta prostownica - nawet bez mleczka - prostuje mi włosy na
      przynajmniej jeden dzień ;) nagrzewa się błyskawicznie, ma regulację temperatury
      pokazywaną na cyfrowym wyświetlaczu, ceramiczne płytki i fantastyczny kolor
      obudowy ;D metaliczna czerwień ;)
      co do prostownic za 50 zł... lepiej sobie darować i zainwestować raz a porządnie
      - taką prostownicę za 200, 300 zł będziesz mieć na długie lata a dobre płytki na
      pewno nie niszczą włosów w takim stopniu jak zwykłe metalowe. No i po uzyciu
      takiej prostownicy masz fantastyczny, pewny efekt!
    • gory_szalenstwa Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 12.06.08, 13:24
      Mam tę prostownicę
      www.pixmania.com/pl/pl/240398/art/babyliss/prostownica-do-w-osow-wet.html
      i jest rewelacyjna. Siostra kupiła jakąś super wypasioną za trzy stówy, i w
      ogóle jej nie prostuje włosów.
    • anka.2 Re: babyliss 13.06.08, 10:05
      Ja mam od ponad roku, prostownicę Babyliss Pro New Tech z ceramicznymi płytkami.
      Jestem z niej więcej niż bardzo zadowolona. Moje włosy to koszmar, nie dość, że
      długie, kręcone, to jeszcze przy najmniejszej wilgoci puszyły się. Teraz to się
      skończyło. Mogę wyjść na spacer- oczywiście z parasolką i nie ma ani kręciołków,
      ani puszenia. A co najważniejsze, są prościutkie jak druty- chyba aż za bardzo -
      chociaż nigdy nie pomyślałabym, że kiedykolwiek to powiem:) No i błyszczą się,
      ale zupełnie nie wiem czemu.

• smutnami Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 13.06.08, 11:52
      ja miałam remingtona i byla niezla, teraz mam firmy gama i tez jest
      super!
    • loola_kr Re: najlepsza wg Was prostownica do włosów? 13.06.08, 13:20
      Kupiłam mojej siostrze w prezencie taką:
      ssl.allegro.pl/item378719100_powloka_diamentowa_remington_s9000_nowosc_.html
      i jest bardzo zadowolona. jej fryzjerka polecała te diamentowe.

Sobie też taka sprawię jak tylko moja sie popsuje. ja mma Babyliss i
      ona szarpie włosy na końcach a ten Remington nie (pomimo, ze siostra
      ma zniszczone włosy farbowaniem...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka