Dodaj do ulubionych

akcesoria do makijażu

21.06.08, 22:44
Dziewczyny mam pytanie odnośnie pędzli do makijażu: jakie są najlepsze? Z
jakiego włosia? Ma to jakieś znaczenie? Pewnie tak :] chciałabym zamówić na
allegro zestaw takich pędzli i ceny są różne: od 50 do nawet 300 zł. Poradźcie :]
Obserwuj wątek
    • paulinaa Re: akcesoria do makijażu 21.06.08, 22:46
      jak juz chcesz kupic porządne to inglot albo sephora
    • jagoda_pl Re: akcesoria do makijażu 22.06.08, 00:33
      O tak, Sephora! Pędzel do pudru jak marzenie! Tylko z ceną ok. 100 zł trzeba sie liczyć. Natomiast idealny aplikator do cieni (długa rączka, gąbka się nie wygina) znalazłam w Douglasie. Pędzelki do cieni mam za to z... H&M i też jestem zadowolona.
    • balbina_alexandra Re: akcesoria do makijażu 22.06.08, 11:50
      Na Allegro pojawiło się ostatnio sporo pędzli kultowych marek, Armaniego, Maca,
      Nars, Trish McEvoy, pamiętam znalazłam analogiczne aukcje na amerykańskim ebay
      kilka miesięcy temu - piękne pędzle za super cenę, np kabuki Givenchy za niecałe
      20 $. Kusiły mnie bardzo, ale nie ma się co oszukiwać, nie wierzę w ich
      oryginalność. Profesjonalne pędzle są okrutnie drogie, to chyba Shu Uemura ma
      pędzel który kosztuje ponad 600 zł...

Kupiłabym Inglota. Mam też pędzle z Sephory i są dobre, zwłaszcza za tę cenę,
      ale Inglot jest moim zdaniem lepszy.
    • nivja Re: akcesoria do makijażu 22.06.08, 16:44
      A Douglas? Dobre są?
      • jagoda_pl Re: akcesoria do makijażu 23.06.08, 17:19
        Mam pędzel do pudru i jest nawet ok, ale czasem gubi włosie. Jakbym miała jeszcze raz kupić to wybrałabym jednak Sephore - kupiłam tam mamie i uważam jest dużo lepszy. A genialnym aplikatorze pisałam wyżej:).
        • whatever-14 Re: akcesoria do makijażu 24.06.08, 09:47
          Też polecam Sephore oczywiście te z naturalnego włosia, najlepszy xl do pudru i
          pędzel do podkładu z serii profesionel, mam wiele bedzli z sephory i w sumie z
          każdego jestem zadowolona:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka