Gość: baska IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 15:58 Mozecie cos polecic? Nie mam raczej problemów ze skórą, raczej normalna. Cos ze sredniej półki, niezbyt intensywnie pachnące. ostatnio uzywałam Vichy, ale znudził mi się. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: krem ok. 30 IP: 10.128.131.* 08.01.02, 22:05 Plecam algamarinę Dermiki-dobre lekkie kremy,nie uczulają tylko mają charakterystyczny zapach alg,podobno dobra jest seria eris Forte 30-ja mam krem na noc z tej serii-tylko że w końcu stycznia eris ją wycofuje i zamienia na eris 25-podobno jakieś super-nowoczesne preparaty.Polecam też znakomitą i tanią serię Dax Cosmetics z minerałami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: krem ok. 30 09.01.02, 23:51 Tak przy okazji Dermiki: wlasnie wprowadzila nowa serie Inspiracja. Kupilam sobie olejek do ciala w sprayu - bardzo fajna rzecz, zwlaszcza po porannym prysznicu, kiedy nie ma specjalnie czasu na pracowite wsmarowywanie albo wklepywanie bardziej skomplikowanych specyfikow, i maseczke - tez bardzo milo sie uzywa. W serii sa jeszcze 2 kremy: na dzien i na noc i cos chyba jeszcze, ale juz nie pamietam. Aha, ceny tez bardzo przystepne jak na Dermike: do 30 zl za sztuke. Odpowiedz Link Zgłoś