delikatesowa 27.06.08, 14:40 macie jakiś sprawdzony? ja testuję wszytskie po kolei. teraz jestem przy dove (taki bordowy) - świenie się pieni. kiedyś byłam fanką fructisa color resist. czekam na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitka33 Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 14:49 moze podepne do tego jeszcze pytanie o odzywki do wlosow farbowanych:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 15:00 Matrix color.smart - nic lepszego nie znajdziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
delikatesowa Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 15:10 malange napisała: > Matrix color.smart - nic lepszego nie znajdziecie :) OK, ale gdzie to cudo znaleźć? pierwszy raz spotykam się z tą marką. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 15:23 Można je kupić w sklepach fryzjerskich lub w salonie fryzjerskim za 2x większą cenę, no i w internecie :) Polecam pojemności 1500ml, takie jakie są w salonie, bo duża butla kosztuje około 60zł, a mała tj 250ml około 35zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 15:25 To te: www.matrixbeautiful.com/products/color_smart/ Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 19:27 Ja tez polecam cala serie matrixa color smart - szczegolnie lubie maske oraz nablyszczacz. Ja kupuje na allegro w duzych butlach (szampon) do salonow fryzjerskich - mozna sie podzielic z kolezanka bo to 1,5 l Odpowiedz Link Zgłoś
julitka33 Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 19:59 a co sadzicie o takich "zwyklych" odzywkach np elseve ten w czerwonej butelce??a co do matrixa to chyba sie skusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 20:06 Ja się nie dzielę i mam na pół roku szampon i odżywkę - w sumie za 110zł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 20:21 Zapomniałam dodać, że włosy myję codziennie :) teraz używam Matrix sleek.look (bo prostuję włosy) i jest równie rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: szampon do włosów farbowanych 27.06.08, 21:55 Wiele razy miałam czerwony Elseve i bardzo go lubię. Ostatnio w ramach cięć finansowych kupiłam czerowną Schaumę i nie widzę różnicy między nimi-nawet w zapachu:). Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_pl Re: szampon do włosów farbowanych 30.06.08, 18:06 Ludzie jak może być sprawdzony szampon!!!!! Kazda z nas ma inna skore głowy inne wymagania dla jednej Gliss kur będzie idealny, a u drugiej nie będzie widać większych zmian, baa nawet może wywołać wysypkę.Najlepszym sposobem jest testowanie samodzielnie szamponów wtedy mamy porównanie który z nich okazał sie najodpowiedniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Do malange... 02.07.08, 12:16 Matrix color smart, szampon i odżywka, jaki mają zapach? Czy można gdzieś kupić próbki żeby najpierw je przetestować? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Do malange... 02.07.08, 12:26 Próbek nigdy nie widziałam, a zapach - przyjemy i delikatny :) Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Znowu do malange... 02.07.08, 13:32 Wybacz, że tak się uczepiłam tego zapachu ale przy wyborze kosmetyków ma on duże znaczenie, lubię jak włosy ładnie i długo pachną :) Zapach jest z linii kwiatowej, owocowej, morskiej czy jeszcze jakiejś innej? Dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Znowu do malange... 02.07.08, 13:41 Na mój nos to owocowo-kwiatowe, troche trudno określić co bardziej - na pewno nie są to żadne choinki, bryzy morskie, wc kaczki, perfumy 70+ ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: Znowu do malange... 02.07.08, 13:53 Dzięki malange :) Na allegro jest wzmianka coś o cytrusie i bałam się, że to będzie zapach a la cytrynowy odświeżacz powietrza, którego nie cierpię ;) Znalazłam mniejsze pojemności (250ml), myślę, że na próbę zamówię właśnie te, jak się nie sprawdzą to nie będzie mi żal wydanych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Znowu do malange... 02.07.08, 13:59 Miłego używania - na pewno będziesz zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś