Gość: ania IP: 62.233.139.* 25.09.03, 14:15 wlasnie-? mam puder Clinique, matujacy, transparentny i jest wspanialy. Zastanawiam sie czy C ma rownie dobre podklady, w jasnym odcieniu, do cery mieszanej. ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franula Re: CLINIQUE-jaki podkład do mieszanej cery? 25.09.03, 15:58 Nie wiem czy oficjalneis sie nazywa do mieszanej czy do tlustej ale dobrze matuje: Clinique stay-true makeup (oil free )kosztuje ok 105 zet i jest fajowy ja mam jasny odcien stay light A jaki masz puder? Odpowiedz Link Zgłoś
delie Re: CLINIQUE-jaki podkład do mieszanej cery? 25.09.03, 16:11 Stay True Make-up Odpowiedz Link Zgłoś
martaa2 Re: CLINIQUE-jaki podkład do mieszanej cery? 25.09.03, 16:16 Ja mam cerę mieszaną i używam podkładu Dewy Smooth Clinique. Jest leciusieńki, pięknie wtapia się w skórę, wygładza, ładnie kryje i w ogóle go nie widać na buzi.Kosztuje ok.100 zł, bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: CLINIQUE-jaki podkład do mieszanej cery? 25.09.03, 16:47 Superbalanced Makeup (13 odcieni) albo dla bardziej tlustej Superfit Makeup (8 odcieni) tak ze napewno ktorys ci spasuje. Dewy Smooth Anti-Aging jest do skory bardziej dojrzalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania do FRANULA IP: 62.233.139.* 25.09.03, 17:10 musze dokladnie sprawdzic w domu jak sie nazywa, na pewno nie zatyka porów (info na opakowaniu), jest matujacy i transparentny. kupilam go za 20 euro (na lotnisku w Barcelonie-az sie boje sprawdzac ile kosztuje w Warszawie-a bede musiala, bo juz mi sie konczy :(. Jest wspanialy, poniewaz buzia jest matowa, kladzie taka leciusienka powloczke na buzi, tak milo otula. Wczesniej mialam inne pudry, np MF, ale nigdy nie mialam takiego wrazenia...smooth. a co do podkladow-sporo ich podalyscie, dzieki!I co tu wybrac, skoro ze wszystkich jestescie zadowolone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do FRANULA IP: 62.233.139.* 25.09.03, 17:21 sprawdzilam na stronie ten puder to Superpowder Double Face Powder, Matte Neutral. kosztuje -na stronie -27 euro. Kolory sa przeklamane, bo w rzeczywistosci jest jasniejszy niz kolor pokazany na stronie. w razie czego: www.clinique.com pozdrawiam i dzieki za info, ania Odpowiedz Link Zgłoś