dziewczynkaa 25.09.03, 15:29 mam cere tradzikowa, mieszana, jaki bedzie najodpowiedniejszy krem i podklad dla takiej buzi poradzcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: KREM I PODKŁAD DO CERY TRĄDZIKOWEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 17:54 krem na dzień? na noc? tani? masz naczynka? cere wrażliwą? czego oczekujesz po podkałdzie? krycia, trwałości, antybakteryjności? niskiej ceny? podaj więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: KREM I PODKŁAD DO CERY TRĄDZIKOWEJ 25.09.03, 19:55 krem raczej na noc cera wrazliwa ale nie az tak bardzo naczynek nie mam a po podkladzie oczekuje krycia trwalosci i antybakteryjnosci cena bez roznicy, wole droga rzecz ale dobra niz tysiace tanich ktore wyrzuce do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: KREM I PODKŁAD DO CERY TRĄDZIKOWEJ IP: *.nysa.ws 26.09.03, 11:01 Też mam problem z cerą, ale używam podkładu matującego firmy MISS SPORTY. Już dużo razy go miałam jest dość dobry,dobrze matuje ,ale już mi się znudził chciałabym wypróbować podkład z serii ERIS dwudziestka, czy kóraś z Was go miała i czy może podzielić się swoimi wrażeniami? Przede wszystkim zależy mi na tym żeby dobrze matowił cere. Prosze o jakieś informacje! Odpowiedz Link Zgłoś