Dodaj do ulubionych

ALLEGRO!!!!!!!!!!!!!

02.10.03, 13:18
Oświeccie mnie po raz kolejny proszę gorąco, dlaczego ci wspaniali
supersprzedawcy (pewniacy typu ...124) sprzedają perfumki po niskich cenbach
(np.Black cashmere 50ml w sklepie kosztuje 290z hakiem,na allegro
ok.140zeta).Nie rozumiem tego zjawiska, czy naprawdę my w Polsce mamy aż tak
zawyżone ceny????Urwałam się z choinki:-))))Na mój niuch to podróba.
Obserwuj wątek
    • krajka Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 02.10.03, 13:21
      Do tego ten komentarz, że folia zdjęta aby sprawdzić oryginalność "perfumu"? co
      ma piernik do wiatraka, jak się kupuje w wiarygodnym punkcie(koleś zarzeka, że
      oryginałki) to chyba wie, że są w porzo?
      • Gość: ags2 Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.sintercom.3.pl 02.10.03, 13:28
        Dwa razy nacięlam sie na Allegro. Kupiłam Coco Mademoiselle za 94 zł ( podróba
        korek był plastikowy, chociaz zapach trzymal sie nieżle, ) Aqua Di Gio meski-
        wspaniele zrobiona podroba.
        Nie wiem czy tak jest ze wszystkim, byc moze mialam pecha. Radze uważać.
      • Gość: marghot Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.83.* 02.10.03, 13:28
        Jesli jest taki komentarz, to faktycznie chyba nie warto.
        Tez mnie zastanawiaja niskie ceny na kosmetyki. Tak sobie mysle, ze czesc z
        nich pochodzi z kradziezy, a czesc jest podrobkami, moze i udanymi, ale zawsze
        podrobami.
        • Gość: ags2 Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.sintercom.3.pl 02.10.03, 13:29
          Nie powiem, zapakowane są idealnie. Nawet jesli sa z kradziezy to chyba warto
          troszke na nich zarobic,a nie sprzedawac za bezcen
    • Gość: gosc Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 13:29
      a co z kolorowymi kosmetykami kupowalyscie za posrednictwem allegro?
      • Gość: ags2 Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.sintercom.3.pl 02.10.03, 13:31
        kupowalam tusze do rzes Loreal. Te byly oryginalne. Blyszczyk Loreala rowniez
        (choc opakowanie bylo zrysowane - nie nadawalo sie na prezent). Lepiej chyba
        pojechac na Stadion. Tam przynajmniej mozesz wszystko obejrzec
        • krajka Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 02.10.03, 13:43
          Ags2 kto Ci wtrynił podróbkę, ostrzeż dziewczyny przed oszustami. Może któraś
          jakimś cudem kupiła tą wodę od Mateusza 124(black cashmere donny karan),
          ostatnio dużo tego było na allegro od tego właśnie sprzedawcy i miało
          powodzenie wsród dziewczyn? Przyznać się:-))pozd.
          • fuga27 Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 02.10.03, 14:22
            Mateusz124 jest jak najbardziej dobrym partnerem do zakupów perfum! Kupuję od
            niego często i zawsze jest to towar oryginalny (znam sie na tym z racji
            wykonywanej pracy), wiec podejrzenia, że sprzedaje podróby jest trochę nie na
            miejscu.
            • krajka Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 02.10.03, 14:38
              Hehe, nie mam żadnego doświadczenia z zakupami na allegro, nie znam żadnego
              sprzedawcy, zastaanwiam się na forum publicznym jedynie a podobny zakup w
              podobnym miejscu(zewsząd docierają głosy oszukanych allegrowiczek) MUSI budzić
              wątpliwości i budzi! Twoje stwierdzenie, że jest trochę nie na miejscu wydaje
              mi sie lekkim nieporozumienim. Za opinie o Panu 124 dziękuję, cenna informacja
              i może nawet zalicytuję:-))pozd.
              • aally Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 02.10.03, 15:37
                potwierdzam - moje zakupy u mateusza 124 były bardzo udane, bez cienia
                wątpliwości.
                • Gość: plum1000 Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 15:43
                  ja kupilam od mateusza124 miracle , zapakowane oryginalnie, mysle ze nie
                  podroba/choc nie znam sie na tyle bo powiedziec to na 100%/
                  • Gość: Salja Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.10.03, 15:59
                    ja od niego kupilam Lacoste - rowniez orginalne
                    • krajka Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 02.10.03, 17:21
                      Dałam się przekonać, zamawiam:-) Dzięki!!
              • Gość: wadera2 Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.22.* 02.10.03, 21:17
                Kupiłam Coco madmoiselle u mateusza 124 i był oryginalny - wiem, bo to już moja
                trzecia butelka, a poprezdnie były z perfumerii.
              • elve Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 03.10.03, 00:26
                krajka napisała:

> Hehe, nie mam żadnego doświadczenia z zakupami na allegro, nie znam żadnego
                > sprzedawcy, zastaanwiam się na forum publicznym jedynie a podobny zakup w
                > podobnym miejscu(zewsząd docierają głosy oszukanych allegrowiczek) MUSI
                budzić
                > wątpliwości i budzi!

oszukane allegrowiczki są same sobie winne - nie trzeba potężnej inteligencji,
                żeby wyśledzić, które zapachy sa podrabiane, a które nie, cena około 90 zł za
                50 ml też mówi sama za siebie. Jak się komus nie chce dedukować, wystarczy
                poczytać - było o tym mnóstwo wątków, i tu i na wizażu, sama osobiście się na
                nich produkowałam, i kolejne głosy biednych oszukanych dziewcząt zaczynają
                mnie irytować - zanim się kupi, trzeba się zastanowić i sprawdzić sprzedawców,
                a nie potem płakać, jakie to allegro brzydkie. Zaznaczam, że nie piję tu do
                nikogo osobiście, więc niech się nikt przypadkiem nie obraża za chwilę
                szczerości ogólnej.
                A wracając do głównego tematu wątku: Black Cashmere nie są jeszcze podrabiane
                (bo za krótko sa u nas na rynku), i mam nadzieję, że nigdy nie będą. Mateusz
                124 sprzedaje oryginały.
                • krajka Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 03.10.03, 07:53
                  elve napisała:

> - zanim się kupi, trzeba się zastanowić i sprawdzić sprzedawców,
                  > a nie potem płakać, jakie to allegro brzydkie.
                  co też uczyniłam:-))

> A wracając do głównego tematu wątku: Black Cashmere nie są jeszcze podrabiane
                  > (bo za krótko sa u nas na rynku), i mam nadzieję, że nigdy nie będą. Mateusz
                  > 124 sprzedaje oryginały.

zamówiłam tą Donnę Karan, pewnie dojdzie w sobotkę. Za wszystkie opinie
                  WIELGACHNE BUZIAKI!!!

>
                  >
                  • Gość: dick Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 12:33
                    ja ostatnio zamowilem perfumy meskie od sprzedawcy z allegro-ma nicka GRYCEK-
                    tez bylo wszystko oki-woda oryginalna, szybko wyslana przesylka-jestem bardzo
                    zadowolony i uwazam ze mozna spokojnie u niego kupowac.
                  • kostea Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! 06.10.03, 18:31
                    Do Krajki. Co z tymi perfumami? czy faktycznie są oryginalne?
                    Pozdrawiam.
    • Gość: Nina Re: ALLEGRO!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 03.10.03, 14:14
      Kupuje bardzo niewiele kosmetykow i jesli chodzi o ceny to dam jeden przyklad.
      Kilka lat temu bedac w Niemczech w normalnym centrum handlowym, w perfumerii
      Douglas (ktorej jeszcze u nas wtedy nie bylo chyba) kupilam wymarzone Dolce
      Vita Diora za 39DM, co w/g owczesnego przelicznika dawalo kwote
      ok.80zl.Pojemnosc 30ml. Po powrocie z ciekawosci zaszlam do Sephory i tu ta
      sama woda kosztowala ok.150zl. Wiec roznica w cenie byla widoczna golym okiem.
      Nie wiem, czy tak jest do dzisiaj, ale podejrzewam, ze tak.
      Pozdrawiam.
      PS.Zakladam, ze nie kupilam wowczas podrobki:)
    • Gość: Rachela jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfumy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.10.03, 19:04
      zawsze kupuje tylko na Allegro, mam swojego zaufanego sprzedawcę i jestem
      zadowolona, jest dużo taniej , ostatnio kupowalam ADDICT DIORA , ZA
      100MLL ZAPŁACIŁAM 198 ZŁ[[[[ W INA CENTER trzeba dac 460 ]]] POZDRAWIAM
      • Gość: plum1000 Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 18:33
        rachelo od kogo kupujesz?
        • Gość: Rachela Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.10.03, 21:23
          Czesc, robie zakupy u Szylla, ale gdyby on nie miał tego co chcesz to
          polecę Ci innych sprzedawców POZDRAWIAM RACHELA
          • Gość: szpilka Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.proxyplus.cz / *.um.man.koszalin.pl 07.10.03, 14:10
            czy jest możliwość wybrania tylko tego co oferuje szylla..??? Jeśli tak to jak
            to zrobić, podpowiedzcie!!
            • Gość: plum1000 Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 14:48
              ja sprawdzlam i nie ma takiego uzytkownika na Allegro.
              podaj mi Rachelo prosze link do jego aukcji.
              • Gość: RACHELA Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.10.03, 22:27
                TAK BO TO JEST SZYLL,pp.allegro.pl/show_user.php?uid=657931, ALE NIE
                MA TERAZ ŻADNEJ AUKCJI[[ TO DZIWNE]], ALE SĄ JESZCZE INNI SPRZEDAWCY, NIE
                KUPOWAŁAM U NICH, ALE SĄ TO PEWNI GOŚCIE, STARZY ALLEGROWICZE Z 1000
                POZYTYWÓW, ALE MOŻE SZYLL COŚ WSTAWI, ZAWSZE MIAŁ DUŻO AUKCJII, WIĘ NIE WIEM CO
                SIĘ DZIEJE PA PA
                • Gość: RACHELA Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.10.03, 22:31
                  TEN LINK TO STRONA NA KTORĄ MUSISZ SIE ZALOGOWAC, JEZELI NIE JESTES
                  ZAREJESTROWANA NA ALLEGRO , TO POSZUKAJ POD SZYLL [[JAK NIE WIESZ JAK TO
                  NAPISZ]]] PA
            • Gość: RACHELA Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.10.03, 22:43
              Czesc, jestem na allegro juz dlugo i to fajna rzecz, zeby robic zakupy musisz
              sie zarejestrowac na allegro , i mozesz robic zakupy , na początek póki nie
              poznasz specyfiki allegro rób zakupy u osób z dużą ilością pozytywów, ja
              miałam ok 50 tranzakcjii i w żadnej nie zostałam oszukana, można tu kupić nowe
              i używane rzeczy fajnych firm, firmowe perfumy i kremy i 1000 innych rzeczy,
              mam na allegro nick Rachela5, takze tam mnie szukaj [[[ a szyll[nie
              szylla] niestety nie ma w tej chwili nic wystawionego, ale jak sie
              zarejestrujesz i bedziesz chciala cos kupic to polece Ci kogos innego[ a moze u
              szylla sie cos pojawi PA PA RACHELA
              • Gość: plum1000 Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:46
                jestem zarejestrowana na Allegro. dotychczas kupowalam raz- u Mateusza124..
                • Gość: RACHELA Re: jestem Allegrowiczka , i powiem wam że perfu IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.10.03, 09:06
                  z tego co wiem to mateusz 124 to pewny sprzedawca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka