Gość: aika IP: 213.17.171.* 02.10.03, 13:28 co sądzicie o tym zapachu , czy jest trwały? warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aika Re: Nina Ricci Premier Jour IP: 213.17.171.* 02.10.03, 14:31 naprawdę nikt nie zna tego zapachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiostacja1 Re: Nina Ricci Premier Jour IP: 156.24.231.* 02.10.03, 15:36 Ja używam, to jeden z moich ukochanych zapachów, który prawdopodobnie wejdzie na stałe do mojego "kanonu" perfum. Jest elegancki i bardzo kobiecy. Czy jest trwały? Na mojej skórze utrzymuje się długo ale jak wiemy jest to sprawa indywidualna. Pzdr, M. Odpowiedz Link Zgłoś
karinthy Re: Nina Ricci Premier Jour 02.10.03, 16:34 Witaj, ja uzywam tych perfum od okolo roku i jestem w nich zakochana po uszy :) Sa bardzo trwale, nawet ciuszki potem subtelnie nimi pachna :) Teraz przerzucilam sie na zapach z serii letniej (niebieski flakonik) - jest super swiezy, nawet nie wiem, czy nie lepszy, od "zwyklych" :) Pozdrawiam, Karinthy. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Nina Ricci Premier Jour 02.10.03, 18:40 Bardzo kwiatowy i romantyczny ,ale przy okazji bardzo nowoczesny , a takie połączenie to rzadkość. Uwielbiam , używałam wiosną ubiegłego roku. Wydawało mi się że jest nietrwały (ja sama słabo wyczuwałam nawet chwilę po skropieniu), ale otoczenie komplementowało. W sumie to dotyczy wszystkich perfum Niny Ricci które uzywałam .I Nina i Deci Dela i Premier Jour budziło zachwyt otoczenia. Na zimę odradzam. Za delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś