carolla8 02.08.08, 11:40 na przesuszoną skórą rąk, odżywczy, taki naprawdę dobry-ale aby nie był lepki. Polećcie coś dziewczyny.:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutnami Re: Krem do rąk 02.08.08, 11:46 pilarix, do kupienia w aptece. około 20 zł. ma niezbyt przyjemny zapach, ale naprawde jest dobry. no i oczywiście maść z witaminą a- świetnie nawilża i nie trzeba żadnych kremów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Krem do rąk 02.08.08, 12:39 dzięki jutro pojde po niego do apteki . /Zawsze ręce smarowałam czym popadnie ale teraz zauwazyłam że robią mi się na rękach zmarszczki, od zginania. A tego nie miałam wcześniej i wpadłam w lekki popłoch.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: Krem do rąk 02.08.08, 13:57 Ja od dawna używam czerwonego Garniera (ok. 7zł) i jestem bardzo zadowolona. Wydajny, całkiem znośny zapach, gęsty i w pierwszej chwili ma się uczucie lepkości, ale szybko mija i pozostawia przyjemną, atłasową powłokę. Dobrze odżywia i regeneruje (mój brat miał bardzo zniszczone ręce i szybko poprawił stan skóry dzięki Garnierowi). Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Krem do rąk 02.08.08, 14:14 Też polecam Garnier, ale bezzapachowy. Ma te same właściwości kremu, który opisała Sleepysheep. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Krem do rąk 02.08.08, 14:36 Ja najbardziej lubię Johnson's świetnie nawilża, ale dobry też jest Garniera -czerwony, bądź różowy. Ostatnim moim odkryciem jest krem do rąk Kolastyna z algami, niebieski, dobrze się wchłania, a poza tym ten zapach, bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Avon 02.08.08, 15:04 Ja od paru lat używam kren Avona Nail Experts w białym opakowaniu. Jak dla mnie super. Bardzo dobrze sie rozprowadza i nawilża. Natomiast zdecydowanie odradzam kremy Neutrogeny które tak reklamują w tv...większego badziewa nie miałam, strasznie gesty i ręce całe się lepią:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ciemniak83 krem 03.08.08, 18:18 dla mnie tylko czerwony garnier. a avon to najgorszy shit, ktory w ogole nie nawilza. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_bo Re: Krem do rąk 11.08.08, 21:51 Stanowczo kokosowy Ziaji - są po nim cudownie aksamitne dłonie i jak użyłam pierwszy raz to byłam w szoku, że w takim tempie się wchłania, bo spodziewałam się, że jak większość kosmetyków o tzw. dusznym zapchu, będzie mega lepki. Odpowiedz Link Zgłoś