mamusia_karina 04.08.08, 18:49 poleccie mi dobra pianke na objetosc,moze cos profesjonalnego.Czekam na odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivi-anne Re: naprawde dobra pianka do włosów na objętość 04.08.08, 19:35 Na profesjonalnych się nie znam, a ze zwykłych polecam pianki Wella, naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: naprawde dobra pianka do włosów na objętość 04.08.08, 20:08 Ja proponuję Loreala Volume Expert -zielona , z serii zwiększającej objetość. W salonie zapłaciłam 64 zł ale na allegro widziałam za połowę ceny.Na tyle profesionalnych pianek, które ja wypróbowałam ta na razie jest na 1 miejscu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: naprawde dobra pianka do włosów na objętość 05.08.08, 00:18 Loreal z serii techni.art - pianka w sprayu, nazywa się volume lift. Świetnie odbija włosy u nasady, polecam, używam od lat i nie znalazłam nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina balbineczka_alexandra 05.08.08, 08:30 czy moze masz strone-link gdzie jest ta pianka,zobaczyłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: balbineczka_alexandra 05.08.08, 09:02 No chciałam już Ci wczoraj jakiegoś linka wkleić ale nie mogę tej pianki na wizażu zlokalizować... szukałam, szukałam i nic :( w związku z tym wklejam z allegro, choć nie wiem czy to przypadkiem nie zakazane :) ja tego nie sprzedaję :) allegro.pl/item406639533_loreal_full_volume_lift_pianka_w_sprayu_obj_nasad3.html Naprawdę bardzo polecam, jest najlepsza jeśli chodzi o nadanie włosom objętości tuż u nasady (a sporo używałam). Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: balbineczka_alexandra 05.08.08, 23:28 Tą też kiedyś miałam i była całkiem dobra. Ogólnie na Loreala nie można narzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: naprawde dobra pianka do włosów na objętość 05.08.08, 23:12 dzieki:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: naprawde dobra pianka do włosów na objętość 10.08.08, 00:45 Profesjonalna Matrix Vavoom, lepszej nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś