Dodaj do ulubionych

Pilnie poszukiwane SPA

05.08.08, 09:21
witam, szukam opini o jakims dobrym centrum SPA, czy ktoras z was byla w takim
miejscu, jezeli tak to gdzie i czy warte jest polecenia, Chetnie bym sie
wybrala na taki weekend w SPA, ale nie mam pojecia gdzie najlepsze. Znalazlam
kilka opini na holidaycheck.pl , w sumie fajna stronka. Prosze o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • madziulllka Re: Pilnie poszukiwane SPA 05.08.08, 09:55
      Ja mogę polecić Ci Hotel Azzun na Mazurach, jest położony 25 km od Olsztyna,
      cenny średnie, wystrój piękny, mają pakiety na weekendy. Zależy jeszcze gdzie
      chcesz jechać?
      Pozdrawiam. :)
    • big.rabarbar8 Re: Pilnie poszukiwane SPA 05.08.08, 10:01
      Jesli chodzi Ci o porzadne SPA (a nie dwa gabinety na krzyz) to polecm Ci hotel
      Warszawianka w Jachrance (pod Warszawa), spory kompleks z zabiegami tajskimi,
      ajurwedyjskimi, basenami itd. Zreszta gustowne i tam tylko miewalam tak
      odjechane masaze twarzy, dekoltu i ramion, ze... naprawde miodzio:)
      Drugie, do ktorego mam sentyment to hotel i spa Velaves we Wladyslawowie, tez na
      poziomie, chociaz mniejszy wybor zabiegow. Ostatnio jezdze do dwoch osrodkow za
      granica (Poprad, hotel AquaCity i Budapeszt Gellert), na weekend to za malo, ale
      na tydzien-super. W Popradzie maja gorace zrodla i kriokomore (i duzy wybor
      aromatycznych saun,gaaardzo fajne miejsce), w Gellercie maja iles tam basenow,
      gorace mineralne zrodla, osrodek tajskich tortur itd.
      Pojezdzilam troche i polecam ww, ale co Ci przypadnie do gustu-sprawa indywidualna.
      przyjemnosci:)
      rabarbar
    • massagewarsaw kurs masazu tajskiego warszawa kurs masaz tajski 06.08.08, 23:20
      malinowy-raj to rowniez nazwa spa w solcu.

w warszawiance masaz tajski to byl pare lat temu, przez pare tygodni, dopoki
      masazystki nie zrezygnowaly z pracy i nie wrocily do tajlandii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka