pieguska 06.10.03, 14:21 Mam do sprzedania dwa nowe, nieużywane kosmetyki Clinique: Turnaround oil free lotion 50 ml Stop Signs Serum 30 ml Oba nowe, nieuzywane, bez pudelek. Ceny do uzgodnienia. Prosze o kontakt na adres: pieguska@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieguska Re: Clinique sprzedam 07.10.03, 09:39 Mam jeszcze emulsję matującą Lancome Hydra Controle. Pojemność 50ml, w pudełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguchna Re: Clinique sprzedam IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 07.10.03, 12:43 A jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
ag_uchna Re: Clinique sprzedam 07.10.03, 12:46 Przede wszystkim interesuje mnie ta emulsja matująca... Odpowiedz Link Zgłoś
pieguska Re: Clinique sprzedam 08.10.03, 09:26 ag_uchna napisała: > Przede wszystkim interesuje mnie ta emulsja matująca... Clinique juz sprzedane, ale emulsja matujaca Lancome jeszcze jest. Cena 85 zl za 50 ml (w sklepie 130 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
pieguska Re: Clinique sprzedam 09.10.03, 16:45 Clinique juz sprzedane, ale emulsja matujaca Lancome jeszcze jest. Cena 85 zl za 50 ml (w sklepie 130 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me Re: Clinique sprzedam 07.10.03, 13:20 pieguska napisała: > Mam do sprzedania dwa nowe, nieużywane kosmetyki Clinique: > Turnaround oil free lotion 50 ml > Stop Signs Serum 30 ml > Oba nowe, nieuzywane, bez pudelek. > > Ceny do uzgodnienia. > Prosze o kontakt na adres: pieguska@gazeta.pl Boze!!!!!!dziewczyny co za okazja!!!Clinique do odsprzedania!!!!Okazja jak nie wiem co!!!Toz to cudo ( gowniane ale cudo).Nie marnujcie szansy.Taka okazja nigdy wiecej sie nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś