Gość: xyz IP: *.zamek.net.pl 08.10.03, 15:16 czy można usunąć owłosienie łonowe na zawsze i całkowicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagienka Re: czy można ogolić łono?? 08.10.03, 15:18 ogolić jak najbardziej można, ale usunąć na zawsze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: czy można ogolić łono?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.10.03, 15:31 no niby laser ma na zawsze usunac wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: czy można ogolić łono?? 08.10.03, 19:51 Gość portalu: xyz napisał(a): > czy można usunąć owłosienie łonowe na zawsze i całkowicie??? Bardzo przepraszam, a po jaką cholerę to robić? Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: czy można ogolić łono?? 09.10.03, 21:07 Współczuję Ci, takie przeżycie, no no. Ale jest na to bardzo prosty i niezawodny środek. PO PROSTU TRZEBA SIĘ MYĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiona pomysłem Re: czy można ogolić łono?? IP: *.chello.pl 08.10.03, 21:22 Można, ale po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: czy można ogolić łono?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 10:00 Można to zrobić laserem. Może boleć ale jest to dobry sposób na pozbycie się włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
lotte Re: czy można ogolić łono?? 09.10.03, 21:44 Owszem, że można! Ja usuwałam włoski z nóg właśnie laserem. Do dziś moje nogi są gładkie. Przeszłam chyba 5 zabiegów, ale niestety nie wiem jak się kształtują ceny, ponieważ płaciłam w nieco inny sposób :) Podejrzewam, a raczej jestem pewna, że można podobnie postąpić z okolicami bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
julita3o Re: czy można ogolić łono?? 10.10.03, 10:48 lotte napisała: > niestety nie wiem jak się > kształtują ceny, ponieważ płaciłam w nieco inny sposób :) D**y dałaś??...też place za wiele towarów w ten sam sposób a potem chwale sie na forum,co niby sobie "kupiłam". Odpowiedz Link Zgłoś
bum.4 Ty Julitka??? 10.10.03, 12:58 Tobie za danie du*y to niewiem kto by chciał coś dać!!! Z tą paskudną sylwetką jak gruszka to raczej ty musisz facetom płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Ty Julitka??? 10.10.03, 13:16 bum.4 napisała: > Tobie za danie du*y to niewiem kto by chciał coś dać!!! > > Z tą paskudną sylwetką jak gruszka to raczej ty musisz facetom płacić! > No comments...podrobo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: czy można ogolić łono?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.03, 11:16 też polecam laser, jeśli bardzo boli można znieczulić wcześniej, wymaga to kilku zabiegów, ale później z głowy Odpowiedz Link Zgłoś