Gość: ivy IP: *.autocom.pl 09.10.03, 02:50 właśnie.. szukam dobrego fryzjera w krakowie.. chcialabym sobie coś zmienic na główce, tylko zabardzo nie wiem gdzie :) moze jakies sugestie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cirrii Re: POMOCY :)))) Fryzjer, Kraków:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:54 polecam zakłady Jean Louis Dawid, dziewczyny tną maszynkami, (dzieki czemu nie rozdwajaja się koncówki), maja trafne sugestie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wadera2 Re: POMOCY :)))) Fryzjer, Kraków:))) 09.10.03, 22:24 Ostanio byłm bardzo zadowolona z usług pana JAcka Bakaja z salonu na Słwakowskiej 4, I pietro, tel.430-22-13. Za strzyżenie z modelowaniem trzeba dać, niestety 80 zł, ale zdałam się na jego wyczucie w kwestii dobrania fryzury i jestem po raz pierwszy zadowolona. Nie każdemu odpowida styl tego salonu (zachowanie pracowników jest trochę "ę ą", my tu jesteśmy artystami, nie rzemieślnikami), ale dla mnie to nie ma znaczenia - liczy się efekt, a ten był super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: POMOCY :)))) Fryzjer, Kraków:))) IP: *.autocom.pl 10.10.03, 02:45 kurka.. faktycznie dużo... 80 zł.. to w niektorych salonach tyle balejaż kossztuje.......... hm.. wiesz ja mam krecone wlosy.. nie wszystkie fryzurki mi pasuja.. chcialam naprawde cos super.. nie wiem czy wytrzasne kase ale zobaczymy ;) dzikuje :* Odpowiedz Link Zgłoś