Dodaj do ulubionych

pytanie - do justy?

12.10.03, 18:12
Dziewczyny,

ciagle luszczy mi sie na skrzydelkach nosa skora. Pozniej pozostaja takie
czerwone slady. Nienawidze tego!!! Czym smarowac, co zrobic, by przestalo???
Prosze pomozcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: pytanie - do justy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 18:17
      Stosuj krem natłuszczająco-odżywczy najlepiej przez jakiś czas do suchej cery
      (na nosek) i nie stosuj teraz kremów z kwasami owocowymi ani matujących.
      • Gość: eressea Re: pytanie - do justy? IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.03, 19:14
        Mozesz spróbowac kremu Octopirox z Pharmaceris T lub Epitheliale A-Dermy.
    • Gość: justy Re: pytanie - do justy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 19:11
      a czy skóra się przetłuszcza i masz w tej okolicy pryszcze?
      • wloszka1 Re: pytanie - do justy? 12.10.03, 19:41
        nie, nie przetluszcza sie wiecej niz w strefie T, pryszczy w ogole nie mam...
        po prostu tak mi sie robi. luszczy sie skora, suche luski, ja ja, oczywiscie,
        zdrapuje a potem mam takie szczypiace czerwone slady. nie uzywam kremow z
        kwasami. nawilzam regularnie kremami, maseczkami, serumami itp

Gość portalu: justy napisał(a):

> a czy skóra się przetłuszcza i masz w tej okolicy pryszcze?
        • Gość: justy Re: pytanie - do justy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 19:45
          moze spróbuj kremu Eris z Octopiroxem- między innymi właśnie na łuszczenie
          skóry.
    • Gość: cinka Re: pytanie - do justy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 19:12
      moze za mocno i czesto wycierasz chusteczka?
    • Gość: ambiance Re: pytanie - do justy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 12:52
      Na takie problemy moze pomoc Biderma Sensibio DS. Moze popros o probke w
      aptece. 5 ml powinno wystarczyc na jakis czas przy smarowaniu tylko skrzydelek
      nosa - sprawdzisz czy Ci sluzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka