wloszka1 12.10.03, 18:12 Dziewczyny, ciagle luszczy mi sie na skrzydelkach nosa skora. Pozniej pozostaja takie czerwone slady. Nienawidze tego!!! Czym smarowac, co zrobic, by przestalo??? Prosze pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: pytanie - do justy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 18:17 Stosuj krem natłuszczająco-odżywczy najlepiej przez jakiś czas do suchej cery (na nosek) i nie stosuj teraz kremów z kwasami owocowymi ani matujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eressea Re: pytanie - do justy? IP: *.gorzow.mm.pl 12.10.03, 19:14 Mozesz spróbowac kremu Octopirox z Pharmaceris T lub Epitheliale A-Dermy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pytanie - do justy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 19:11 a czy skóra się przetłuszcza i masz w tej okolicy pryszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wloszka1 Re: pytanie - do justy? 12.10.03, 19:41 nie, nie przetluszcza sie wiecej niz w strefie T, pryszczy w ogole nie mam... po prostu tak mi sie robi. luszczy sie skora, suche luski, ja ja, oczywiscie, zdrapuje a potem mam takie szczypiace czerwone slady. nie uzywam kremow z kwasami. nawilzam regularnie kremami, maseczkami, serumami itp Gość portalu: justy napisał(a): > a czy skóra się przetłuszcza i masz w tej okolicy pryszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pytanie - do justy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 19:45 moze spróbuj kremu Eris z Octopiroxem- między innymi właśnie na łuszczenie skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka Re: pytanie - do justy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 19:12 moze za mocno i czesto wycierasz chusteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambiance Re: pytanie - do justy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 12:52 Na takie problemy moze pomoc Biderma Sensibio DS. Moze popros o probke w aptece. 5 ml powinno wystarczyc na jakis czas przy smarowaniu tylko skrzydelek nosa - sprawdzisz czy Ci sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś