Gość: wladek IP: *.dll.se 21.10.01, 12:55 No wlasnie, gdzies sie zgubila! Miau. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kitka Re: Kitek szuka Kitki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 18:42 Kici , kici Koteczku ! Jestem ! Troche daleko od Ciebie, ale wiernie jak pies czekam na Twój powrót!Chyba nie Jesteś przekonany o mojej wierności,sadzac po Twoim ostatnim e-mailu.Ale ja jeszcze Cie kocham.Moze nie jest to, ta sama miłość co kiedyś,tylko o wiele dojrzalsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: Kitek szuka Kitki IP: *.dll.se 21.10.01, 21:47 Tylko nie kici kici, bo w ogóle to nie lubie kotów, co najwyzej jedna Kitke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Kitek szuka Kitki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:30 koty tez Cie nie lubia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Kitek szuka Kitki IP: *.dll.se 23.10.01, 19:06 Kitko! Tez tesknie. Tez kocham. Pozdrawiam kicie (nawet te, co mnie nie lubia) ale Kitka jest tylko jedna! Hau (albo howgh - jak bylo w starej ksiazce) powiedzialem. Stary Kit (= kittegubben). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kitek szuka Kitki IP: *.chello.pl 23.10.01, 19:49 ojoj....chyba się przyzwoitka przyda :))) Odpowiedz Link Zgłoś