Gość: myszka IP: 212.160.234.* 12.10.03, 21:39 Jaką macie opinie na temat maseczek do włosów ?Są lepsze niż odzywki warto je używać?A z jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaunti Re: maseczki do włosów 13.10.03, 09:20 Warto używać avonowskiej regenerującej maseczki do włosów [Advance Techniques]. Włosy ślicznie pachną, ładnie sie błyszczą, lepiej się rozczesują, łatwiej układają, nie elektryzują się, są miłe w dotyku, tylko nie wiem czy dzięki temu kosmetykowi moje końcówki się nie rozdwajają. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: maseczki do włosów 13.10.03, 12:39 Maseczki mają silniejsze działanie niż odżywki, dlatego warto używać, szczególnie jażeli ktoś ma zniszczone, farbowane lub rozjaśniane włosy. Albo długie, bo wiadomo że się bardziej starzeją;). Do niedawna myślałam że odżywki są silniejsze niż balsamy, jednak się myliłam. Najsilniejsze są maski, potem balsamy, a na końcu odżywki, które są najsłabsze i można stosować codziennie.Ja sobie bardzo chwalę Kerastase i włoską, tańszą Bilbę. Dobre są też preparaty Permy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penelope_75 Re: maseczki do włosów IP: 213.17.175.* 13.10.03, 14:54 ja uwielbiam maseczki do włosów: polecam maskę Joanny z witaminami do włosów farbowanych lub rozjaśnianych oraz coś w rodzaju wosku/maski Wax-można kupić w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś