naila 13.10.03, 07:50 Może któraś z Was wie w które produkty zainwestować: Revlon Skinlights czy Translucide L`oreala. Chcę kupić rozświetlający podkład i puder i nie wiem, który z nich jest lepszy ... poradzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ElisaDay kolejna nieuświadomiona? IP: *.tele2.pl 13.10.03, 15:05 wiesz co, wejdz na www.wizaz.pl na kosmetyk wszechczasów, tam pewnie beda oba kosmetyki. no chyba ze nie dziala, bo cos mowily Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Revlon Skinlights a Translucide L`oreala 13.10.03, 16:10 są zupełnie inne. translucide to PODKŁAD rozświetlający (z drobinkami miki), zawiera składniki typowo podkładowe (puder?) powodujące krycie, a skinlights tylko rozświetla i nabłyszcza, ale nie nadaje koloru (nie jest w odcieniu cielistym, tylko przezroczystym, badź różowawym, bądź brązowawym, i nie kryje ale daje tylko leciusieńką poświatę w kolorze), poza tym drobinki skinlights sa z czegoś innego (jakaś sproszkowana macica perłowa i minerały). Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Revlon Skinlights a Translucide L`oreala 13.10.03, 21:35 Czyli Revlon kładzie się na podkład? czy to taka jego transparentna wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Revlon Skinlights a Translucide L`oreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 23:28 Kładzie sie na podkład albo bez podkładu, zalezy jaki efekt chcesz uzyskac.Preparat Revlonu przeznaczony jest raczej do nakładania na czesc twarzy- kosci policzkowe, powieki niz cała twarz, bo na nosie za bardzo by błyszczał.Nie słuzy do tego co podkład- nie kryje, nie ujednolica cery, tylko słuzy do uwypuklenia pewnych elementów twarzy, to nie jest podkład. Latem uzywałam tylko Revlona, bo miałam ładna cere, teraz kłade go odrobine na powieki i kosci policzkowe. Odpowiedz Link Zgłoś