Dodaj do ulubionych

gabinet Biofototron

IP: 195.116.222.* 13.10.03, 11:12
Czy ktoras z Pan zna moze gabinet Biofototron ul. Międzyborska 48 w
Warszawie? Jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.chello.pl 13.10.03, 11:24
      Znam.
      byłam kiedyś na konsultacji.
      Pani właścicielka jest bardzo agresywna w ocenie figury itp, mówi że to ostatni
      moment, że skandal mieć takie ciało itp.
      Po czym wyliczyła mi cenę serii zabiegów na około 16 tysięcy, jak jej
      powiedziałam, że dziękuję jednak dziekuję i muszę się zastanowić, bo cena
      ogromna i szokująca, to zostałam potraktowana conajmniej mało elegancko,
      łącznie z komentarzami, że trzeba wiedziec na co wydaje się pieniądze.

Oczywiście obiecanki cacanki typu 15 centymetrów w biodrach w miesiąc itp...
      • Gość: Ala Re: gabinet Biofototron IP: 195.116.222.* 13.10.03, 11:41
        No wlasnie.....tego sie obawialam...znalazlam w necie super wygladajaca strone,
        nowoczesne zbiegi, fajne warunki ale zamiast cennika bylo napisane,ze wszystko
        zalezy od KONSULTACJI i tu potwierdzilas moje obawy - CENY Z KOSMOSU!!!! Moze
        znasz jakis gabinet (nie wiem z czym sie zglosilas do tamtego) godny polecenia
        ktory ma w swojej ofercie endermologie? Slyszalam,ze to skuteczny zabieg w
        walce z celulitem..
        • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.chello.pl 13.10.03, 12:24
          Nie nie mam pojęcie, ja zdecydowałam się w rezultacie na takie zabiegi z
          elektrodami.
          W sumie dość skuteczne choć bez rewelacji.

Na celulit chyba nie ma rady,
        • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.chello.pl 13.10.03, 12:31
          Warunki?

HAHAHAHA wiesz jak to CENTRUM WYGLĄDA?

BUDA PIWNICZNA W BLOKU!!!!

Szkoda gadać.
    • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.chello.pl 13.10.03, 12:27
      www.ibc-promenada.pl/
      Hmmm wygląda przyzwoicie.
      • Gość: Ala Re: gabinet Biofototron IP: 195.116.222.* 13.10.03, 12:34
        I nie daleko mojego domku...nie wykluczone...DZIEKI!!!
      • majkaa_edziecko Re: gabinet Biofototron 13.10.03, 13:01
        Gość portalu: Nitka napisał(a):

> www.ibc-promenada.pl/
        > Hmmm wygląda przyzwoicie.

ale to nie jest biofototron. biofototron mieści się w bloku przy trasie
        łazienkowskiej, warunki skromniutkie, a właścicielka -
        bueheheheheheheheheheheheheheheheheh:P same idźcie zobaczyć:)
        • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.chello.pl 13.10.03, 13:12
          Toteż własnie napisałam jak wygląda buda i ta Pani Konarzewska bodajże.
          Link jest do fajnego centrum przy Promenadzie.
    • Gość: Kasia Re: gabinet Biofototron IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.10.03, 16:50
      Byłam tam, i niestety zapłaciłam 18 tysiecy złotych. Bardzo żałuje !!!!! i
      ostrzegam !!!!!.
      Tylko usiąść i płakać.
      Jaka ja byłam głupia, że dałam sie namówić tej kobiecie.
      Zero efektów, warunki gorzej niż przeciętne.
      Jeśli macie b.dużo pieniędzy wybierzcie inny gabinet.

pozdrawiam,
      Kasia

ps. odpowiem na wszystkie ewentualne pytania dot. tego
      beznadziejnego "gabinetu"

• Gość: Inga Re: gabinet Biofototron IP: *.acn.waw.pl 13.10.03, 17:35
        Dzwoniłam tam i pani, pewnie właścicielka nie chciała mi odpowiedzieć jakie są
        ceny bo tłumaczyła że musi mnie obejrzeć i wtedy doradzi jakie zabiegi są dla
        mnie najlepsze, mnie interesował nowy aparat Alice, ale cóż nie powiedziała,
        czyli pewnie ceny z kosmosu, dzięki, niektórzy potrafią do siebie zrazić na
        wstępie. Kasiu ,ale chętnie przeczytam z czego korzystałaś i co byś poleciła,
        jaka cena, a na co za nic nie iść, dzięki za ewentualną odpowiedż, oczywiście
        nie myślę o korzystaniu tego gabinetu.
        • Gość: Inga Re: gabinet Biofototron IP: *.acn.waw.pl 13.10.03, 17:41
          Nitka , a gdzie chodzisz na te zabiegi z prądem i ile trzeba tego wziąć by
          choć trochę były skuteczne, czy boli i ile to kosztuje, dzięki.
          • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 14:15
            Chodziłam do małego Gabinetu gdzieś w okolicach Żwirki, ale to było dawno.

Zabieg nie jest bolesny, trwa około 30 minut.
            A seria to standard 10 zabiegów.

Cen nie pamiętam.
          • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 14:22
            A racająć do tej nieszczęsnej budy Biofototron, to skandal.
            Naprawdę nie miałaś żadnych EFEKTÓW? nie mówię o tych wyssanych z palca bajkach
            i obiecankach właścicielki, ale o czymkolwiek.

Straszne jest to, że ta baba obiecuje takie rzeczy i sposób w jaki to robi.
            Ja byłam na tej konsultacji razem z mamą, równierz Ona usłyszała kilka uwag
            dotyczących DZIECKA (miałam 28 lat)i jak źle mnie wychowała pod względem
            fizycznym.
            Pani pokazała mi także jak będę się starzeć i jak będą tworzyły się zmarszczki
            i jakie mam wyolbrzymione tendencje do nich.
            Nie była sympatycznam ,nawet sympatycznością profesjonalną.
            Wszystko to w małej obleśniej kanciapie za budą główną.
            Paranoja, że ta baba utrzymuje się na rynku i kobiety powierzają jej taką forsę.
        • Gość: Kasia Re: gabinet Biofototron IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 13.10.03, 18:08
          witam ponownie,
          dokładnych nazw w tej chwili nie pamietam, ale sprawdze w domu, bo mam
          zapisane.
          szczerze i patrząc na moje złe doświadczenia z w/w wizyty w tym okropnym
          miejscu, moge mieć następujące wnioski.

1. zapisac sie do dobrego Fintess Club (basen, sauna, jacuzzi, taniec,
          siłownia etc) tak aby wszystko było w jednym miejscu,
          2. zapisac sie do dobrego masażysty,
          3. wyjechać na wczasy odchudzająco-relaksujące etc. nad morze lub w góry,
          4. zapisać sie na tenis,
          5. zapisać się na jazdę konną.
          W/w punkty napewno zamkną sie w kwocie 18 tys. na rok., a gwarancję dobrej
          sylwetki, kondycji, humoru bedziesz miała zapewnioną na znacznie dłużej.

Jeszcze chciałam dopisać, że bardzo dużo czasu traciłam w Biofotronie na
          czekanie aż zwolni się aparat (bo tylko jeden!!!) i musiałam albo czytać
          gazety, albo leżać na łóżku który masował mi plecy (to juz wolę do masażysty).

Pozdrawiam,

Kasia
          • Gość: Inga Re: gabinet Biofototron IP: *.acn.waw.pl 13.10.03, 18:19
            Ja też chodziłam na różne zabiegi, cudów nie było, ale nie były takie złe,
            teraz chodzę na aerobik w wodzie 4 razy w tygodniu, co też mnie mobilizuje do
            trzymania diety, kupiłam też guam, ale jeszcze nie rozpoczełam kuracji, myślę
            że zacznę w środę, a co do endermologii to mogę polecić gabinet do którego
            sama chodziłam, miła obsługa, nigdy nie czekałam, wszystko sprawnie i
            przyjemnie, to salon Ligia na Świętokrzyskiej.
            • Gość: Ala Re: gabinet Biofototron IP: 195.116.222.* 14.10.03, 09:20
              A czy po endermologii w tym gabinecie odnotowalas jakas poprawe?? ile kosztowal
              zabieg i po ilu byl efekt? jesli byl..;)
    • dorota-r Re: gabinet Biofototron 14.10.03, 14:32
      To jest wielkie oszóstwo! Moja siostra chodziła tam żeby się pozbyć cellulitu a
      pozbyła się "tylko" ok 10tys.
      Sama konsultacja to było wtedy 120 zł za pomiary i wysłuchanie obelg.
      Potem chodziła na guam. Też wiele to nie zdziałało ale i przynajmniej były
      jakieś rezultaty!

Przydałoby się zrobić im solidną antyreklamę. Od ponad dwóch lat o tym marzę ;-)
      • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 14:51
        No to jest dobry pomysł z tą antyreklamą.

Ja też do dzisiaj jestem wściekła jak sobie przypomnę tego babsztyla!!
        • Gość: kasia Re: gabinet Biofototron IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.10.03, 17:24
          ja tez podpisuje sie pod antyreklamą.
          Chetnie posadziłabym tą czarownicę na miotle i niech sobie leci daleko, żeby
          już więcej nie mogła oszukiwać ludzi.

Kasia
          • Gość: plum1000 Re: gabinet Biofototron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 17:49
            dziewczyny to sie tyczy wielu/zeby nie poweidziec wiekszosci/gabinetow.w tej
            chwili mam na mysli gabinety dermatologiczne ktore to cuda obiecuja..-chodzi mi
            o zamykaanie naczynek na twarzy..Chodzilam do Krakowa do takiej baby/ stara
            wiedzma do tego strasznie nieuczciwa/. Przekonywala niemalze z reka na sercu ze
            u niej nie ma takiego przypadku by ktos nie zamknal naczynek po trzech no gora
            czterech zabiegach. ja bylam na 4ch- po czwartym zabiegu ktory nie dawal
            efektow spttalam jej dlaczego obiecywala a nadal mam tyle naczynek ile na
            poczatku powiedziala - ze ona widzi ze naczynka sie wchlonely! jedza! mysalam
            ze powiem jej prawde co mysle o niej.. --gabinet ów miesci sie w Krakowie na
            ul.Bałtyckiej. Klientki przyjmowane są małej klitce- koszmar!- Ja poszlam do
            niej na zabieg a nie po to by wyglaaszala komentarze ("kolo nosa to ma pani
            istny koszmar")..Szkoda zreszta się rozpisywać.
            • Gość: Nitka Re: gabinet Biofototron IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 22:02
              Ta z Biofotrotronu jeszcze naciąga kobiety na OGROMNĄ kaskę.

Może by jej tak wysłać ten topic na maila?
              • Gość: plum1000 Re: gabinet Biofototron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:05
                co prawda ja tak nie bylam ale jestem "za". jedak to nic nie zmieni...
                I tak bedzie miala klientki. i nadal bedzie mydlila oczy..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka