Dodaj do ulubionych

NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POMOC!!!

IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 13.10.03, 15:22
Wczoraj pisalam o problemie plan poslonecznych, ktore mi nagle wyskoczyly zeszlego
lata (na czole i "wasik") Mam 26 lat, od lat biore pigulki, nie wiem, czemu mnie to tak
nagle spotkalo. Dziekuje wszystkim za rade, jedyny konkretny produkt, ktore zostal
przy okazji nazwany, to Neostrata. Nie wiem, czy to nie przypadkiem ukryta forma
reklamy, dlatego prosze: Kto mial podobny problem i uzywal Neostraty - jaki rezultat,
po jakim czasie, co wtedy z samoopalaczem (solarium pewnie odpada) OPOMAGA
COS TEN KREM CZY NIE???? bede niezmiernie wdzieczna za kazda odpowiedz!
Obserwuj wątek
    • Gość: monia76 Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.u.mcnet.pl 13.10.03, 15:44
      nie mam co prawda tgo problemu co ty, ale uzywam neostraty i gwarantuje ci, ze
      to swietne kosmetyki.
      • Gość: kaska3 Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 13.10.03, 15:50
        dziekuje Monia. Mam nadzieje, ze mi jeszcze ktos napisze, ze mu plamy posloneczne
        dzieki tym kosmetykom zeszly- i kupuje!
    • m.i.b Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM 13.10.03, 16:10
      Wszyscy pisza o Neostracie bo jest podobno najskuteczniejsza.
      Wczesniej juz byly dyskusje na temat usuwania przebarwien i wymieniano tam
      wiecej kremow, rowniez innych firm, np.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8201140&v=2&s=0
      • Gość: kaska3 Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 13.10.03, 16:44
        dziekuje za te odpowiedzi i za link. Problem taki, ze mi te plamy wychodza tylko po
        opalaniu, pare dni po tym nie ma juz po nich sladu. A zatem: czy te kremy likwiduja
        plamy na wieki??? Moze ktos ma doswiadczenie? nie wiem, co z tym kremem Drula i
        Mela-D, one oprocz Neostraty zdaje sie tez sa godne zastanowienia.....
        • Gość: petra Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 21:26
          NeoStrata to kremy z kwasami, na pewno nie można ich
          używać podczas espozycji słonecznej - wręc przeciwnie
          należy się gruntownie zabezpieczać. Nie sądze żeby przy
          jakimkolwiek kremie na przebarwienia mozna sie do woli
          palać. A tak poza tym to jaki ty masz w ogóle problem
          skoro plamy samoczynnie ci znikają?Ty chcesz krem na
          nierobienie się plam, czy co?
          Może po prostu zapytaj dermatologa o przyczynę twoich
          problemów.
        • Gość: justy Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 21:38
          Gość portalu: kaska3 napisał(a):

> te plamy wychodza tylko po
          > opalaniu, pare dni po tym nie ma juz po nich sladu. A zatem: czy te kremy
          likwiduja plamy na wieki???

to normalne. usuniete plamy mają tendencje do pojawiania się na nowo pod
          wpływem promienia UV. jedyna rada, zeby temu zapobiec: stale stosować dobry
          filtr. i tak dobrze, że nie masz ich na stałe.
          • Gość: kaska3 Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 13.10.03, 23:07
            a wiec tych plam nie mozna zlikwidowac na stale, beda powracac z kazdym
            opalaniem???
            • Gość: kaska3 Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 14.10.03, 10:14
              Ja jeszcze mam jedno pytanie: czy NEOSTRATA zwalcza rowniez przebarwienia
              potradzikowe? Albo moze rozpoczne nowy watek...
    • ula_s Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM 14.10.03, 11:49
      Male nieporozumienie. Neostrata produkuje nie tylko kremy zluszczajace z kwasem
      glikolowym (sera AHA). To rowniez kosmetyki z na przebarwienia skorne,
      rozjasniajace, ktore zawieraja hydrochinon czy kwas kojowy.
      Link:
      www.bio-med.pl/przebarwienia.html
      A tak na marginesie - to jesli Ci te przebarwienia same znikaja to moze lepiej
      z nimi nie walczyc?
      Nie wiem jak reagujesz na samoopalacze. To jest jedna opcja. Ostatnio pojawilo
      sie duzo fajnych. Prawie kazda firma ma linie z samoopalaczami. Z jednej storny
      - to by zapewnilo ladny koloryt (jesli te plamy nie sa tez inaczej zabarwione po
      uzyciu samoopalacza) a z drugiej strony przez ograniczenie opalania - nie
      ryzykowalabys fotostarzenia skory i dodatkowych zmarszczek.
      • Gość: kaska3 Re: NEOSTRATA i PLAMY POSLONECZNE - BLAGAM o POM IP: *.Nomadix-hvtn-17.Uni-Koeln.DE 14.10.03, 11:54
        Ula, a czy Ty stosowalas kosmetyki Neostraty? przeczytalam uwaznie strone z podanego
        przez Ciebie linku: ich jest tak duzo! Sama nie wiem, na co sie zdecydowac, jesli chodzi
        o przebarwienia (plamki) po tradziku?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka