Dodaj do ulubionych

Do Bisou-Spotlight E.Lauder

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 10:30
czytałam twoją odp. na post dotyczący pudrów rozswietlających,jestem
zainteresowana kupnem tego który ty polecasz,chciałabym tylko coś więcej
wiedzieć,jak go stosujesz i jakie są efekty.
Cześć!
Obserwuj wątek
    • melodja Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder 15.01.02, 18:17
      Ja to dostałam w prezencie i powiem szczerze dla mnie jest kiepski.Lepiej
      postaraj się o próbkę i przekonaj czy to kosmetyk dla Ciebie.
      • Gość: bisou Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.pl 15.01.02, 19:21
        spotlight to rozświetlacz, o lekkiej, nietłustej formule zapewniający skórze
        jednolity koloryt z lekkim, zdrowo wyglądającym połyskiem. Nie tłustym filmem
        na twarzy, ale właśnie z takim blaskiem, jak modelki na reklamówkach :)
        Używa sie go dosłownie odrobinkę(jeżeli się przedobrzy- to średnio ładnie to
        wyglada) nanosimy go głównie na kości policzkowe, pod brwi, można też na całą
        twarz( na podkład, bądz mieszając z podkładem(wtedy makijaz jest oczywiście
        mniej kryjący)
        Jest on przeznaczony do wszystkich rodzajów cery- jest jeden, uniwersalny
        odcień- ma leki różowy opalizujacy odcień, który nie jest widoczny na twarzy
        (jeżeli oczywiście stosuje się go z umiarem)
        Można go równiez używać na noc- skóra się ujednolica, znikaja drobne
        przebarwienia i- u niektórych dziewczyn- również delikatne nierówności. Ale
        moim zdaniem szkoda używac tak spektakularnego kosmetyku na noc.
        Jeżeli są jeszcze jakies pytania, z checia na nie odpowiem. Pozdrawiam.
        • Gość: Anka Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 14:27
          A ile to cudo kosztuje? Może ktoś ma na zbyciu?
          • Gość: bisou Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.pl 16.01.02, 21:45
            kosztuje ok 150 zł. Ale to chyba zupełnie co innego niż korektor YSL... nie ma
            co porównywać.
      • Gość: magda Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.chomiczowka.net.pl 16.01.02, 21:11
        Ja poprosiłam o próbkę i całe szczęscie. Nie jest to kosmetyk zły, ale też nie
        rewelacyjny! Zdecydowanie za drogi. Wolę korektor-rozświetlacz YSL- nie daje on
        takiego połysku jak Spotlight, po nałożeniu go w odpowiednie miejsca na twarzy
        widoczny jest efekt wypoczętej skóry.
        • Gość: Ewa Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:46
          Wielki dzięki za odpowiedz,cały czas się łamie kupić nie kupić,prosiłam o
          próbkę w Galerii Centrum,ale niestety ni dostałam-chwilowy brak,wkażdym razie
          dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka