Gość: Ewa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 10:30 czytałam twoją odp. na post dotyczący pudrów rozswietlających,jestem zainteresowana kupnem tego który ty polecasz,chciałabym tylko coś więcej wiedzieć,jak go stosujesz i jakie są efekty. Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melodja Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder 15.01.02, 18:17 Ja to dostałam w prezencie i powiem szczerze dla mnie jest kiepski.Lepiej postaraj się o próbkę i przekonaj czy to kosmetyk dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisou Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.pl 15.01.02, 19:21 spotlight to rozświetlacz, o lekkiej, nietłustej formule zapewniający skórze jednolity koloryt z lekkim, zdrowo wyglądającym połyskiem. Nie tłustym filmem na twarzy, ale właśnie z takim blaskiem, jak modelki na reklamówkach :) Używa sie go dosłownie odrobinkę(jeżeli się przedobrzy- to średnio ładnie to wyglada) nanosimy go głównie na kości policzkowe, pod brwi, można też na całą twarz( na podkład, bądz mieszając z podkładem(wtedy makijaz jest oczywiście mniej kryjący) Jest on przeznaczony do wszystkich rodzajów cery- jest jeden, uniwersalny odcień- ma leki różowy opalizujacy odcień, który nie jest widoczny na twarzy (jeżeli oczywiście stosuje się go z umiarem) Można go równiez używać na noc- skóra się ujednolica, znikaja drobne przebarwienia i- u niektórych dziewczyn- również delikatne nierówności. Ale moim zdaniem szkoda używac tak spektakularnego kosmetyku na noc. Jeżeli są jeszcze jakies pytania, z checia na nie odpowiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 14:27 A ile to cudo kosztuje? Może ktoś ma na zbyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisou Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.pl 16.01.02, 21:45 kosztuje ok 150 zł. Ale to chyba zupełnie co innego niż korektor YSL... nie ma co porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.chomiczowka.net.pl 16.01.02, 21:11 Ja poprosiłam o próbkę i całe szczęscie. Nie jest to kosmetyk zły, ale też nie rewelacyjny! Zdecydowanie za drogi. Wolę korektor-rozświetlacz YSL- nie daje on takiego połysku jak Spotlight, po nałożeniu go w odpowiednie miejsca na twarzy widoczny jest efekt wypoczętej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Do Bisou-Spotlight E.Lauder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:46 Wielki dzięki za odpowiedz,cały czas się łamie kupić nie kupić,prosiłam o próbkę w Galerii Centrum,ale niestety ni dostałam-chwilowy brak,wkażdym razie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś