frutelka Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) 16.10.03, 21:29 wczesniej miaalam LATHERIC nr7 dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 08:35 Mam sypki, jest bardzo dobry: tani, super wydajny, daje ładny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) IP: 212.160.156.* 17.10.03, 14:02 a ten sypki to który, bo sa jakies dwa (exclusive?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana76 Re: PUDER PIERRE RENE JAKIE OPINIE:) IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 17.10.03, 15:13 Ja uzywam sypkiego w perlowym pudelku- nie z serii excl. Mam odcien transparentny 03.Troche rozswietla,niezle sie trzyma,ladnie wyglada. Kosztowal 19.30 :-)) Ale jak go wykoncze to kupie rozswietlajacy Vipery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S R Do nana76 IP: *.widzew.net / *.widzew.net 17.10.03, 15:25 A czy uzywałaś już wcześniej Vipery?(ile kosztuje), ten puder jest lepszy od Pierre Rene?Też chciałam sobie kupić teraz jakiś rozświetlający i nie wiem ,które są godne polecenia .Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana76 Re: R Do nana76 IP: *.aster.pl / 10.64.2.* 17.10.03, 15:31 Niestety nie uzywalam,ale wiem,ze jest super.Kosztuje ok.21 zeta.Jesli zalezy ci na rozswietleniu,to na pewno Vipera bedzie lepsza.Pierre Rene bardzo leciutko rozswietla ( nawet sie nie nawywa "rozswietlajacy").Z tego co wiem,viper ma 3 pudry sypkie: matujacy,brazujacy i wlasnie rozswietlajacy w kremowym pudelku.Podobno wszystkie trzy sa godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: R Do nana76 IP: *.widzew.net / *.widzew.net 17.10.03, 15:37 Dzięki za odpowiedź, na pewno sprawdzę ten puder:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Re: R Do nana76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 15:41 JA też mam ten w perłowym pudełku Pierre Rene, ale ostatnio moja mam zostawiła przypadkowo u mnie Viperę transparentny, spróbowałam i ... to jest to. Na pewno kupię Viperę, przy niej Pierre Rene jest przeciętny. Mam też friud roświetlający Vipery, super efekt, tak więc zastanawiam się nad tym pudrem rozświetlającym zamiast matującego :) Odpowiedz Link Zgłoś