Gość: gia IP: *.jawnet.pl 17.10.03, 08:54 Jak wrażenia? Ile kosztuje taki podkład i czy warto go kupić? Ewentualnie jaki jeszcze matujący podkład, który nie wysusza skóry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: sheer to cover - isadora 17.10.03, 09:39 Kosztuje w granicach 55-65zł w zależności od sklepu i jest bardzo wydajny - buteleczka przy codziennym używaniu (czasami nawet 2x dziennie) starcza na ok. 8 miesiecy. Używam tego podkładu od jakiegoś 1,5 roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma dosyć rzadką konsystencję więc bardzo dobrze się rozprowadza. Dobrze kryje różne niedoskonałości na skórze, a jeżeli chcemy bardziej coś zatuszować to można użyc np. 2 warstwy i nawet wtedy nie ma efektu "maski", więc wg. mnie - warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: sheer to cover - isadora 17.10.03, 10:46 Mnie odpowiada bardzo. Zużywam kolejne opakowanie i nie mam na razie zamiaru zmieniać go na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gia Re: sheer to cover - isadora IP: *.jawnet.pl 17.10.03, 12:23 Zastanawiam sie jeszcze nad Soft and light Manhattanu... Odpowiedz Link Zgłoś