bratek-24 08.10.08, 16:37 Malo wiem o malowaniu sie...ale zauwazylam, ze Edyta herbus ma zawsze ladnie rozswietloen policzki. Czy któras z Was moze mi powiedziec co za specyfik to sprawia. Z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanmovinia Re: Rozswietlone policzki 04.11.08, 16:25 nei mam pojecia co EH uzywa, ale ja znalazlam w Inglot fantastyczny fluid rozswietlajacy w kolorze perlowym Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Rozswietlone policzki 04.11.08, 22:14 mozesz podać nazwę tego specyfiku inglota? Odpowiedz Link Zgłoś
una_gemma Re: Rozswietlone policzki 04.11.08, 16:48 Np. rozświetlacz w sztyfcie Max Factor (Shimmer Panstick) - stosujesz pod podkład. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Rozswietlone policzki 04.11.08, 18:13 Może mieć bazę rozświetlającą położoną, a na to róż. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Rozswietlone policzki 04.11.08, 22:40 Ja mam to ecx.images-amazon.com/images/I/41BxrlMbUQL._SL500_AA280_.jpg niesmaowicie wydajny,odsypałam paru przyjaciółkom,a zostało mi jeszcze na 2 lata.Poza mega wydajnościa jest bardzo drobny i dyskretny,acz efektowny:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Rozswietlone policzki 05.11.08, 22:29 Essence All Over Highlighter, kosztuje ok 10-12 zł i jest w każdej drogerii natura. Daje efekt rozświetlenia bez widocznych drobinek, mimo, ze na wierzchu w opakownaiu ma trochę brokatu, to potem jest już ok. I co najważniejsze trudno go przedawkować, bo stapaia się ze skórą. Odpowiedz Link Zgłoś