Gość: Califior IP: 67.104.79.* 09.10.01, 03:00 Dlaczego polacy w polsce (a nikt inny na calym swiecie) jedza pizze z ketchupem? A moze to sa dokladnie ci, ktorzy tak bardzo boja sie amerykanizacji? Califior Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kLIKEN Re: POLSKA GLUPOTA I ANTYAMERYKANIZM ????????????????????? IP: *.ym1.on.wave.home.com 09.10.01, 04:12 ale ty jestes PIERDOLNIETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: POLSKA GLUPOTA I ANTYAMERYKANIZM ????????????????????? IP: *.90.24.19.Dial1.Washington1.Level3.net 11.10.01, 02:38 Ale Califor skapy. Ketchupu ludziom zalauje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: POLSKA GLUPOTA I ANTYAMERYKANIZM ????????????????????? IP: 138.227.189.* 11.10.01, 14:17 Cholera, juz to dyskutowalismy na Lodzkim forum. Fora do wora. //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius Re: POLSKA GLUPOTA IP: *.warburg.com 11.10.01, 16:56 A po co dyskutujecie sprawy o Polakach za granica na lodzkim forum? Nie ma cie zadnych interesujacych, lokalnych wydarzen, zeby rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: POLSKA GLUPOTA IP: 138.227.189.* 11.10.01, 17:07 Chyba zartujesz. To ta sama osoba zalozyla ten temat na forum Lodzkim. Nie wyglada zeby bylo skierowany do Polonii, tylko do zwyklych Polakow. A jak poszukasz to napewno jest we wszystkich innych miejscowych forum. Prawdopodobnie nasze odpowiedzi byly na za wysokim poziomie dla tej osoby, bo mi tutaj wstyd z takiego forum dla Polonii. Wole rozmawiac w miescie mojego pochodzenia. Myslalam ze znajde forum w ktorych Polonia wypowiada sie o swoim zyciu, wspiera siebie i wspomina swoj kraj. A tutaj masz.. Rasisci i inni ludzie na niskim poziomie. Az mi wstyd ze jestem tego samego narodu.. //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuLu Re: POLSKA GLUPOTA IP: *.proxy.aol.com 17.10.01, 17:27 NINNA........Masz racje, ja tez myslalam, ze porozmawiamy "miedzy nami Polakami", a to co zobaczylam (przeczytalam) to nawet i smiechu nie warte. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius Re: POLSKA GLUPOTA IP: *.warburg.com 17.10.01, 17:34 A o czym sie rozmawia "miedzy nami Polakami"? O emigracji? O tesknocie do kraju? O dobrobycie? Czy o "polskiej glupocie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: POLSKA GLUPOTA IP: *.wanadoo.be 11.12.01, 22:57 Gdyby ktos chcial porozmawiac o polskiej glupocie, to jestem chetny. Prostactwo, chamstwo i przemadrzalosc. Wystarczy wejsc na polskiego czat'a... Wlos sie jezy... Wystarczy, ze ktos cos powie o ketchup'ie i juz go za to zgania! A tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIloda Re: POLSKA GLUPOTA IP: 199.71.64.* 11.12.01, 23:19 Masz swieta racje .Zadnej tolerancji .Brak kultury chamstwo .Glosowalem na Gieremka bo to wielka kultura. Klloda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum agresja IP: *.gronet.pl 11.12.01, 23:27 tak to prawda, zauwaza sie ogromna agresje na czatach tej gazety... takze i na tym forum wiele osob poruszalo osobiste tematy liczac na porade, wsparcie...ale zawsze znajduje sie pare prymitywow gadajacych od rzeczy. to przykre cos takiego obserwowac. czy zgadzacie sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Re: agresja IP: *.ipt.aol.com 12.12.01, 00:57 zgadzam sie!!!! w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacpan Re: kazdy zre jak chce i jezdzi srodkiem IP: *.btinternet.com 12.12.01, 04:18 a co sie przejmujecie keczupem do pizzy?? to nie to samo co sos pomidorowy przypadkiem? jak ktos ma ochote lac sos na pizze to prosze, po chu* jesc wedlug zasad kulinarnych? najlepiej nie miec z tego wogole przyjemnosci. A ja widzialem francuza ktory sypal cukier na pomidora... i kogo to obchodzi. Co innego ruch drogowy i odpowiednia strona jezdni, trzeba sie dostosowac a przyjemnosc z jazdy samochodem taka sama. Niemcy jedza zolty ser z dzemem a ja lubie chleb z cebula i musztarda. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: kazdy zre jak chce i jezdzi srodkiem 12.12.01, 05:05 cukier na pmidorze podnosi jego smak- sprobujcie dodoac szczypte, moze dwie do sosu pom idorowego czy zupy- bajka :: musztarda z serem i cebula na chlebie PYCHa - moze byc nawet bez sera ale ketchup na pizzy...... sorry profanacja i nie zrozumiem tego nigdy, choc zdarza mi sie widziec czesto tzw crusched tomato, kladzione na placek juz po jego upieczeniu, choc nie polecam ale jednak to zupelnie co innego niz ketchup- odpowiedni do hot doga czy frytek ale na niebiosa nie do pizzy szczegolnie z coal brick oven. pzdrowki,' aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: kazdy zre jak chce i jezdzi srodkiem IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 12.12.01, 05:13 Gość portalu: wacpan napisał(a): Niemcy jedza zolty ser z dzemem a ja > lubie chleb z cebula i musztarda. Do widzenia. a najlepsza kanapka z szynka i powidlem albo dzemem jak to woli . a ty tam na gorze wlascicielu watku nie pierdol bo inne narodowosci tez wpieprzaja pizze z ketchupem...mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś