Dodaj do ulubionych

EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny??

20.10.03, 19:33
Czy ktoś zna?Chodzi mi zarówno o balayage jak i jednolity kolor na całych
włosach.Z góry dziękuję i liczę na informacje.
Obserwuj wątek
    • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 21.10.03, 15:07
      Farbowanie 140zł, nie wiem ile balejaż;(, mogę przyznać, że farby mają
      znakomite.
      • misia2811 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 21.10.03, 19:47
        dzięki:-)
    • Gość: lee Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.10.03, 15:35
      Czy mozecie kogos tam polecic ?
      • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 21.10.03, 15:55
        Ja polecam Pawła, jest jeszcze Dawid, albo Daniel nie pamiętam dokładnie ale o
        ton gorszy;) Raz "miała mnie" w ręku dziewczyna, ale nie podobało mi się;)Paweł
        zawsze ścina tak jak sobie życzysz, w przeciwieństwie do tych którzy ścinają
        tak jak się nauczyli. Ogólnie Effect polecam bardzo, chodzę tam od 4 lat, w tym
        czasie zdarzyły mi się 2 zdrady, których żałuję;)
        • Gość: nana Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 23.10.03, 00:47
          Ja polecam Pawła,znakomity fryzjer.Obcina włosy po mistrzowsku i swietnie
          koloryzuje.Pracowal w Nowym Jorku i Australii co widac na glowie.Gorąco polecam
          nana
        • Gość: nana Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 23.10.03, 00:48
          Ja polecam Pawła,znakomity fryzjer.Obcina włosy po mistrzowsku i swietnie
          koloryzuje.Pracowal w Nowym Jorku i Australii co widac na glowie.Gorąco
          polecam.620-44-58 Walicow 19
        • Gość: kaya Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 23.10.03, 00:50
          Szukalam dlugo dobrego fryzjera,az wreszcie znalazlam to Paweł ze Studia Urody
          Effect,Rewelacyjna reka,potwierdzam opinie in plus,Zajebisty fachowiec
        • Gość: beyonce Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 23.10.03, 00:52
          Pawel i tylko Pawel.Generalnie znakomite kosmetyki i dosc przyjemne
          miejsce.Atmosfera rewela,fajna muza i obsluga.Dziewczyny sprobujcie,naprawde
          doskonaly fryzjer.Warszawa Effect 620-44-58
      • misia2811 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 21.10.03, 19:50
        Ja byłam jak na razie tylko raz u pana Leszka na strzyżeniu i jestem bardzo
        zadowolona:-) Mam nadzieję, że farbowanie wychodzi mu równie dobrze.
        • annaoke Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 21.10.03, 22:14
          A ile tam kosztuje strzyżenie ??
          • misia2811 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 21.10.03, 22:29
            70zł o ile nic się nie zmieniło
            • Gość: Marta Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.ofi.pl 22.10.03, 10:47
              Ja polecam Dorotkę.Cena strzyżenia 70 zł.
              Ogólnie w tym zakładzie pracują sami bardzo dobrzy fryzjerzy,myślę że do kogo
              byś nie trafiła to będziesz zadowolona.
              • Gość: Marta Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.ofi.pl 22.10.03, 10:50
                Ja za baleyage ze strzyżeniem na krótkie włosy płaciłam 240 zł więc jest dość
                drogo ale warto.
                • misia2811 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 22.10.03, 12:11
                  faktycznie dosyć drogo...ale skoro warto to spróbuję:) dzięki za info
    • Gość: Ana Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.future-net.pl 23.10.03, 13:42

• Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny adres:
      *.energis.pl
      Gość: nana 23-10-2003 00:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ja polecam Pawła,znakomity fryzjer.Obcina włosy po mistrzowsku i
      swietnie
      koloryzuje.Pracowal w Nowym Jorku i Australii co widac na
      glowie.Gorąco polecam
      nana

*.energis.pl
      Gość: nana 23-10-2003 00:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ja polecam Pawła,znakomity fryzjer.Obcina włosy po mistrzowsku i
      swietnie
      koloryzuje.Pracowal w Nowym Jorku i Australii co widac na
      glowie.Gorąco
      polecam.620-44-58 Walicow 19

*.energis.pl
      Gość: kaya 23-10-2003 00:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Szukalam dlugo dobrego fryzjera,az wreszcie znalazlam to Paweł ze
      Studia Urody
      Effect,Rewelacyjna reka,potwierdzam opinie in plus,Zajebisty
      fachowiec

*.energis.pl
      Gość: beyonce 23-10-2003 00:52 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

Pawel i tylko Pawel.Generalnie znakomite kosmetyki i dosc
      przyjemne
      miejsce.Atmosfera rewela,fajna muza i obsluga.Dziewczyny
      sprobujcie,naprawde
      doskonaly fryzjer.Warszawa Effect 620-44-58

czy to nie wyglada Wam na "naganianie" przez jednego z tych panow? (a ponizej
      jeszcze p. Dorotka sie broni :-))) 4 wpisy w odstepach 2 min (i to o tej
      porze) wychwalajace pod niebiosa tych panow...juz sie tu kiedys nacielam na
      taka "reklame" MK dv Varsowi, gdzie wiekszosc pozytywnych opinii wpisywaly na
      FU same wlascicielki :-((
      • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 23.10.03, 14:36
        > czy to nie wyglada Wam na "naganianie" przez jednego z tych panow?

Nie wiem Ano jak to wygląda, choć muszę przyznać, że dość dziwnie, te wpisy z
        energis'u...ale zapomniałaś o mnie. Ja też zachwalałam Pawła, choć oprócz
        naszych spotkań przy moich włosach nie mam z nim nic wspólnego. Po prostu ktoś
        spytał się o Effect i odpowiedziałam tak j ak uważam. Chodzę tam parę lat.
        Ścinało mnie tam paru fryzjerów, z mniej lub lepszym efektem, ale najlepszy,
        przynajmniej w mojej skromnej opinii jest właśnie Paweł. Nie wiem czy inne
        posty mają zadanie naciągać na tego konkretnego fryzjera jak wnioskujesz...
        Powiem tak. Z wszystkich fryzjerów z Effektu dla mnie, podkreślam DLA MNIE,
        najlepszy jest Paweł.
        A do kogo pójdzie koleżanka, która pytała o poradę to już nie moja sprawa...ja
        tylko daję radę.

• Gość: nana Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 23.10.03, 22:55
          Dziewczyny,podejrzewacie ich o tego typu reklame??Smieszne.Razem z kolezankami
          sie wpisalysmy,owszem razem siedzialysmy na forum,ale kazda z osobna swoja
          opinie.Jestesmy wiernymi klientkami i wyrazilysmy swoja opinie na temat
          Pawła.pozdrawiamy i polecamy
          • Gość: maja@ Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: 62.233.167.* 24.10.03, 14:55
            Nie wiem co się tutaj dzieje ale muszę zainterweniować. Dowiedziałam się że
            chwalicie pod niebiosa Pawła,natomiast ja chodzę do effectu tylko dla tego że
            jest tam Daniel nie opuszczam go od 4 lat,jak go nie ma długo to jest
            Leszek . Do pawła owszem, jak macie dużo czasu i lubicie być przyjmowane w
            trakcie innych klientek,a nawiązując do salonu to spoko klimat.
            • Gość: nana Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 25.10.03, 11:41
              Mysle ze z czegos to wynika.Ma duzo pracy wiec jest dobry.Leszek i Daniel
              tez,ale nie piszczie ze pomiedzy klientkami moze was przyjac.Wystarczy
              zabookowac sobie miejsce wczesnij i po krzyku.Po co te zlosliwosci???Oni
              pracuja w jednym miejscu i musza rywalizowac,kazdy ma swoje zaplecze klientek.
              • Gość: nana Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 26.10.03, 14:07
                Nie musza rywalizowac!!!!pomylilam sie!!!
            • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 27.10.03, 15:28
              > Do pawła owszem, jak macie dużo czasu i lubicie być przyjmowane w
              > trakcie innych klientek

Nie wiem skąd taka opinia. Jakoś dla mnie i chyba nie tylko zawsze ma komplet
              czasu;)) Oczywiście jak się wcześniej umówię na wizytę;)) Raz zdarzyło mi się,
              że miałam bardzo ważną potrzebę posiadania pięknych włosów i niestety w drodze
              do "effektu" trafiłam na korek, czego efektem było 20 min.spóźnienie....U Pawła
              nie było nikogo innego, jednak mnie nie przyjął, mimo że błagałam...stwierdził
              że przez 40 min które pozostało, nie zrobi wszystkiego tak jak powinien...To
              chyba o czymś świadczy. A ja nikogo do niczego nie namawiam. Im mniej klientek
              będzie miał Paweł, tym łatwiej będzie doczekać się na wizytę ;))

• Gość: sysia Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: 62.233.167.* 28.10.03, 14:32
                Bo się tutaj zaraz wszystkie pozabijacie !!!Przystopujcie troszeczkę czy Paweł
                czy Daniel czy Leszek wszystko jedno ja chodzę do wszystkich i nie mam
                faworyta,a najnowszą nowiną z tego salonu jest to ,że nie ma już tam żadnej z
                kobiet i to jest najważniejsze, nie byłam z nich zadowolona.
                • Gość: naomi Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 28.10.03, 16:25
                  Ja rowniez polecam "Ich Trzech" kazdy z panow ma swoj styl i to zalezy Drogie
                  Panie od was ktorą ręke wybierzecie.Ja tez sie dowiedzialam ze nie pracuje tam
                  juz zadna z Pan fryzjerek.Robi sie coraz ciekawiej.
                  • Gość: chica Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 19:11
                    jej, ktos tu podciaga chyba na sile watek zeby reklamowac salon, juz starczy,
                    pewnie ze 100 klientek zyskali, oby tylko byly zadowolone.
                  • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 29.10.03, 10:33
                    Ja tez sie dowiedzialam ze nie pracuje tam
                    > juz zadna z Pan fryzjerek.Robi sie coraz ciekawiej.

Faktycznie, ciekawie;)) Ja przez jakiś czas "chodziłam" do Agnieszki, podobało
                    mi się dopóki moje włosy nie miały ochoty na zmienę;) Problem pojawił się gdy
                    chciałam coś innego niż zwykle...Finał był taki, że wyszłam taka jak zawsze. Ja
                    rozumiem, że w danym miejscu jest charakterystyczna technika strzyżenia, ale
                    wydaje mi się że fryzjer powinien umieć zrobić, każdą albo przynajmniej parę
                    różnych fryzur( oczywiście w zależności też od włosów) a nie tylko wszystkim
                    odwalać na jedno kopyto.
                    A z Pawłem mam to co chcę;) Pokazuję palcem na zdjęcie i już;)
                    • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 29.10.03, 10:36
                      Dobra, wcale nikogo nie polecam...Tak w ogóle co to za salon ten Effect??;))
    • karinthy Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 29.10.03, 18:56
      Ja bylam wczoraj u Leszka, czwarty raz z rzedu, i jak zwykle wyszlam odmieniona
      i pelna energii - z powodu nowego boskiego wygladu ofkoz :) Dotychczas nie
      mialam ochoty na zadne odwazniejsze posuniecia dot. fryzury, ale wczoraj
      wlasnie poprosilam, zeby zrobil tak, zeby bylo dobrze i zebym nie byla
      przecietna :) Jestem BARDZO zadowolona, doskonale potrafi dopasowac fryzurke do
      temperamentu (jak juz choc troche klientke pozna oczywiscie :)), od dawna
      szukalam takiego fryzjera :)
      Polecam bardzo goraco :)

Pozdrawiam,
      Karinthy.
      • anussska Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 29.10.03, 20:30
        karinthy napisała:
        >:) Jestem BARDZO zadowolona, od dawna szukalam takiego fryzjera :)

a może takiego faceta

;))))
        • karinthy Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 01.11.03, 13:38
          ...faceta moze nie, bo mam, poza tym on ma zone i w ogole :P So :)
      • Gość: ania Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 19:24
        ja też chodzę do Leszka i jest zawsze super - i kolor, i strzyżenie.
        • Gość: Musia Re: EFFECT - kilka pytań do klientek p. Pawła IP: *.acn.waw.pl 20.11.03, 16:44
          Wygrzebałam te posty w archiwum i chyba przekonałyście mnie do p. Pawła.
          Mam do Was kilka pytań.
          Czy jeszcze pracuje w Effecie ?
          Czy długie są terminy zapisów do niego ?
          I ile kosztuje obecnie balejaż i podcięcie niezbyt długich włosów.
          • Gość: justy ŚCIEMA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 16:54
            przyjrzyj się temu wątkowi. to zwykłe naganiactwo.

may@ i sysia piszą spod tego samego ip (ten sam komputer) 62 233 167
            a nana, kaya, beyonce spod adresu energis.pl

• Gość: LILI Re: ŚCIEMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:49
              SCIEMA NIE SCIEMA, ALE TRZEBA PRZYZNAC ZE PRODUKTY MAJA NAPRAWDE REWELACYJNE, A
              NA TEMAT FRYZJEROW SIE NIE WYPOWIADAM!!!!!!!!!!!!11
              • Gość: Kobitka Re: ŚCIEMA IP: *.chello.pl 21.11.03, 16:42
                Oj nieładnie, nieładnie a tu człowiek tylko szuka dobrego fryzjera...:(
              • Gość: Karolinka M Re: ŚCIEMA IP: *.energis.pl 22.11.03, 00:19
                produkty sa dobre a jeszcze lepsza
            • Gość: pipi Re: ŚCIEMA IP: *.energis.pl 22.11.03, 00:17
              o co ci chodzi??Twierdzisz ze to naganiactwo,nikt ci nie nagania do odwiedzenia
              salonu.Moze masz w tym interes??Jest wyraznie napisane,ze to kolezanki sie
              wpisaly i pewnie z jednego komputera.Kazda z odwiedzajacych tu osob ma swoj
              rozum i sama zdecyduje co zrobi ze swoja glowa.To nie ma byc walka o pierwsze
              miejsce i zloty medal,kobiety sie wypowiadaj na w/w temat.To jest forum i mam
              wrazenie ze nie rozumiesz tego pojecia.Pozdr
              • Gość: dor Re: ŚCIEMA IP: *.crowley.pl 23.11.03, 13:55
                pojecie,pojeciem a chamskie naganianie dla kasy to chyba coś innego!!!!
                za dużo zbiegów okoliczności, zgadzam się z tym, że to jakaś ściema i chociaż
                sama od dawna testuję różnych fryzjerów to duuuuużym łukiem będę obchodziła ten
                salon.pozdrawiam wszystkie UCZCIWE forumowiczki
              • Gość: justy Re: ŚCIEMA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 14:00
                > o co ci chodzi??
                drażni mnie zaśmiecanie forum spamem.

>Jest wyraznie napisane,ze to kolezanki sie wpisaly i pewnie z jednego
                komputera.
                napisac można wszystko (w końcu to forum)- bzdury też.
                • Gość: gwiazda Re: ŚCIEMA IP: *.chello.pl 23.11.03, 19:14
                  ostatnio była tam moja koleżanka, uwierzcie mi ludzie że to co zrobili w tym
                  salonie z jej głową znaczy włosami przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Miała
                  fajny kolor i maksymalnie wyprostowane włosy ( na codzień ma nieźle skręconą
                  strzeche ). Więc skoro z jej włosów potrafili wyczarować takie cudo to ja też
                  chyba się tam wybiorę. Mówiła że była u niejakiego Daniela.
            • Gość: Ryba Re: ŚCIEMA IP: 62.29.248.* 31.12.03, 11:16
              Opowiadasz bzdury, sieć 62.233.167.0 należy do ProFuturo (ISP), a adres
              *.visp.energis.pl beda mieli wszyscy uzytkownicy onetKonekt, tlenDostep,
              wdzwanianego dostepu Interii, gg i kilku innych.
    • Gość: gość Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 09:35
      O qurcze, nawet nie wiedziałam,że ten salon ma takie powodzenie.
      Prawie codziennie obok niego przechodzę - w różnych porach - i rzadko widuję
      tam Klientki. Salon ma niewątpliwie klimacik ale raczej taki odlotowy, dla dusz
      artystycznych. Patrząc na fryzury Panów fryzjerów - faktycznie sami faceci tam
      pracują - nie nabrałam jakoś do tej pory chęci na ich usługi. MOże gdybym miała
      2 miesięczne wakacje skusiłabym się na odlotową fryzurę???. Na codzień niestety
      niekoniecznie.
      • Gość: Ola Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 14:55
        Nie wiem, co takiego tak was zachwyca w tym Effekcie. Moja koleżanka była
        ostatnio na strzyżeniu i prawie się rozpłakała. Może nie zrozumiała się z
        fryzjerem, ale naprawdę, to co ma na głowie to jakaś paranoja
        • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 11.12.03, 12:41
          Jako że jakiś czas temu reklamowałam ten salon jak i pracującego tam Pawła
          (prawie że pod niebiosa;) jestem zmuszona do jeszcze jednej refleksji...Byłam
          tam w poniedziałek. Czekałam na szanowne ścięcie 20min. (chyba przede mną
          siedziała jakaś gwiazda, a na pewno znajoma bo rozliczali się na zapleczu;)Na
          miejscu były jeszcze dwie panie z odżywką lub farbą na włosach...nie wiem...Nie
          było przy tym żadnego innego fryzjera. Potem zajął się mną Paweł...zajęło mu to
          jakieś 25min., przy tym ścinanie trwało 10....Nachyliłam się, i dwoma cięciami
          załatwił górę....potem jakieś drobne poprawki....gdy zasugerowałam że może
          jeżeli przeszkadzam w tym momencie to zaczekam....żachnął się że wcale nie ale
          z takim zniecierpliwieniem. Potem chciał mi wysuszyć włosy dyfuzorem..żeby niby
          lżej wyglądały;))
          Powiem jedno, na ziemi leżały włosy, te które były obcięte jednym cięciem i
          parę pojedynczych kłaczków....
          Chodzę tam od prawie 4 lat ( bez jednego m-ca;)) I zawsze ścinanie moich włosów
          trwało do znudzenia prawie godzinę, a na pewno 45min. Zawsze miałam po
          strzyżeniu włosy, które się układały pod palcami (a mam długie), zawsze byłam
          rewelacyjnie ostrzyżona..a dziś zadzwoniłam sobie do Effektu i rozmawiałam z
          Pawłem czy wynokuje jakieś usługi na zasadzie poprawek....nie chciałam nazwać
          tego reklamacją....Sugerowałam że rozumiem, inne klientki czekały... ktoś
          wcisnął mnie między wódkę a zakąskę( zapisywałam się z miesięcznym
          wyprzedzeniem!)....Powiedział że nic sobie nie ma do zarzucenia i uważa że
          swoją robotę wykonał dobrze....i że ściał wszystkie włosy..

Skoro zachwalałam pod niebiosa to i słowa krytyki też umieścić mogę, tym
          bardziej, że niektóre dziewczyny sugerowały jakoby spisek jakiś, żeby napędzić
          klientów. Jestem bardzo rozczarowana i rozżalona, tym bardziej że 76zł to nie
          jest tak mało za nic nie ścięte włosy..
          Nie bardzo wiem, przyzwyczaiłam się do Effektu i zawsze chwaliłam i
          polecałam... Ale nie wie jak postąpię następnym razem...Nie jestem gwiazdą jak
          niektóre z klientek salonu, ale skoro płacę to chyba mogę mieć jakieś
          wymagania??
          Nie wiem kto to przeczyta, jakaś znajoma Pawła czy pracownica Effektu...ale
          musiałam to powiedzieć.

• Gość: ? Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.energis.pl 11.12.03, 22:48
            Pani Kasiu zostawie to bez komentarza!!!!!!!
            • malen_a Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 11.12.03, 23:27
              ja tez nie bede tego komentowac, w koncu sie wydalo, kto tu naganial....
            • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 12.12.03, 10:52
              Gość portalu: ? napisał(a):

> Pani Kasiu zostawie to bez komentarza!!!!!!!

??...chętnie wysłucham, choć nie wiem kto zacz.
              • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 15.12.03, 10:57
                No cóż, komentarza się nie doczekałam za to przekonałam się, że to na pewno Pan
                Paweł....albo ekipa z Effektu;)) Powiem szczerze, że nie wierzyłam że może to
                być prawda, gdy dziewczyny pisały, że to naganianie....A swoją drogą trochę się
                dziwię....po co sobie naganiać klientów, jeżeli później nie ma się dla nich
                czasu?...oczywiście mówię o zwykłych klientach;)) Trochę mnie śmieszą takie
                pseudoartystyczne klimaty...., knajpy na hasło, fryzjerzy z adresem
                przekazywanym pocztą pantoflową (krzyś z hormonu), gdzie np.fryzjerzy pozują na
                nie wiadomo jakie sławy i strzygą same gwiazdy...tylko potem może się okazać,
                że gwiazd mamy nie tak wiele, a im przecież i tak z reguły należy się ekstra
                cięcie za friko;)....i że to "normalna" klientela zostawia pieniądze...i czasem
                trzeba trochę pokory albo zwykłej uczciwości...Powodzenia Panie Pawle, swoją
                drogą jest Pan bardzo dobrym fryzjerem, jak ma pan czas oczywiście;)

• Gość: Ewa Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 22:19
      Dziewczyny czy coś się zmieniło w sprawie Effectu
      Mieszkam obok ale nigdy nie byłam w tym salonie i jestem ciekawa kolejnych
      opinii tym razem PRAWDZIWYCH

Warto iść?
      • Gość: ags2 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.astra-net.com 12.01.04, 09:40
        Juz nie warto. Ci dobrzy, ktorzy tam pracowali przeniesli sie. Zostaly tylko
        wysokie ceny.
        Polecam Ci Leszka. Kiedys tam pracowal. Sama do niego chodzila. Teraz pracuje w
        Studio Prestige 617-31-56 (przy Rondzie waszyngtona).
        Polecem. Bedziesz zadowolona.
        • Gość: gość Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:37
          Dlaczego nie warto?Wogóle nie rozumiem, a co pan Leszek tam najlepiej pracował?
          Fakt ze zostało tam jeszcze dwóch fryzjerów nie oznacz że są gorsi!!!!!!!!!!!!!!
          Byłam tam przed świętami i muszę powiedzieć że byłam zadowolona.
          • Gość: ags2 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.astra-net.com 12.01.04, 12:45
            Przepraszam, wyraziłam tylko swoją opinię.
            Skoro tam chodzisz i jestes zadowolona to chodz dalej.
            Ja poszlam tam gdzie moj fryzjer i zawsze bede obstawac przy nim.
            Miałam do czynienia z wieloma az znalazłam tego odpowiedniego.
            Podejrzewam, ze skoro Tobie odpowieda ktorys z tych panow to tez bedziesz ich
            reklamowac.
            A tak na marginesie, poczytaj jak p.Pawel sam sie REKLAMOWAŁ !
            • Gość: gosc Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:03
              no wałasnie kazda pójdzie za swoim, dlatego ja tez sie dołącze do rozmowy.
              Nie powiem zeby pan Leszek był kiepski bo byłam u niego raz, ale ponieważ caly
              czas szukam tego ''jednego'' to poszłam rowniez do pana Daniela i rowniez byłam
              zadowolona. Taka jest moja opinia.
              • Gość: sysia Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: 62.233.167.* 15.01.04, 18:31
                O laboga!!!!!!! nie byłam tutaj wieki a widzę , że dużo straciłam , nie wiem o
                co wam wszystkim chodzi ale effect jest i będzie zajebistym miejscem czy tego
                chcecie czy nie a naganianie.... KOBIETY studio prestige, nr tel itd,itp.TO
                JEST DOPIERO NAGANIANIE!!!! pozdrawiam was wszystkie i życzę zajebistych
                fryzur:))))
                • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 16.01.04, 13:33
                  Gość portalu: sysia napisał(a):

> O laboga!!!!!!! nie byłam tutaj wieki a widzę , że dużo straciłam , nie wiem
                  o
                  > co wam wszystkim chodzi ale effect jest i będzie zajebistym miejscem czy tego
                  > chcecie czy nie a naganianie.... KOBIETY studio prestige, nr tel itd,itp.TO
                  > JEST DOPIERO NAGANIANIE!!!! pozdrawiam was wszystkie i życzę zajebistych
                  > fryzur:))))

Doprawdy??? A początek tej dyskusji i w nieskonczoność podawany numer do
                  Effektu to niby co??
                  Ja już wyraziłam swoją opinię, tak jak i to, że teraz jestem przekonana kto się
                  tak reklamował....Zresztą sysiu, Ty też spod tego samego numeru reklamowałaś
                  ten salon jako dwie różne osoby;))) Dziwny zbieg okoliczności....prawda??;))
                  • Gość: ags2 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.astra-net.com 16.01.04, 15:31
                    Widze droga sysiu, ze nie masz pojecia o prawach rynku.
                    Effect bedzie istnial caly czas, ale Ci ktorzy tam pracuje a kiedys odejda
                    zabiora swoich klientow.
                    Byc moze ze zabiora Ciebie i nastepnym razem bedziesz wychwalac salon XXX,
                    tylko dlatego ze tam bedzie pracowal twoj uluubiony fryzjer :))
                    Ja reklamuje Prestige tylko dlatego ze tam pracuje moj fryzjer. Jezeli pojdzie
                    dalej bede reklamowac inny salon.
                    Reklama dzwignia handlu :)
                    • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 16.01.04, 16:57
                      Wiesz ags, nie przekonuj, szkoda naszych nerwów... niech się każda strzyże tam
                      gdzie chce. Ja kiedyś bardzo chwaliłam effekt i Pawła, ale po ostatnich
                      przebojach moja noga tam nie postanie, nigdy więcej też nie będę naganiać jak
                      do tej pory, każdy kto zapytał i prosił o polecenie, dostawał adres effectu....
                      Wydaje mi się tylko, że szanowna sysia ani trochę nie zagłębiła się w lekturę i
                      albo nie przeczytała całości albo zapomniała co wcześniej było
                      wypisywane....albo też "brak warunków" nie pozwala na objęcie umysłem całej
                      dyskusji...;)))
                      • Gość: sysia Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: 62.233.167.* 19.01.04, 16:02
                        widzę kat_jo , że nie miałaś dawno dobrego druta , bo twój iloraz inteligencji
                        sięga tej "podłogi" którą masz w nick-u i nie wiem czy czytałaś wszystkie
                        wypowiedzi czy nie ale numer z którego piszę ma jeszcze jakieś 500 osób w samej
                        wa-wie a jeśli chodzi o drucik to ci podeślę kogoś tylko podaj namiary
                        • kat_ja1 Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 20.01.04, 10:18
                          Gość portalu: sysia napisał(a):

> widzę kat_jo , że nie miałaś dawno dobrego druta , bo twój iloraz
                          inteligencji
                          > sięga tej "podłogi" którą masz w nick-u i nie wiem czy czytałaś wszystkie
                          > wypowiedzi czy nie ale numer z którego piszę ma jeszcze jakieś 500 osób w
                          samej

> wa-wie a jeśli chodzi o drucik to ci podeślę kogoś tylko podaj namiary

Sysia czy może pan Paweł??;) Subtelna istoto...Nie będę komentować twojego
                          ilorazu inteligencji, nie każdy może być we wszystkim dobry....w końcu do
                          strzyżenia inteligencja potrzebna nie jest...żegnam.
                          • Gość: ags2 Re: Antyreklama EFFECTU - dzięki fryzjerom Effectu IP: *.astra-net.com 20.01.04, 12:10
                            Jak miło !!!!!!!!
                            Kat_ja1 jestem z TOBĄ !
                            • kat_ja1 Re: Antyreklama EFFECTU - dzięki fryzjerom Effect 20.01.04, 12:57
                              Gość portalu: ags2 napisał(a):

> Jak miło !!!!!!!!
                              > Kat_ja1 jestem z TOBĄ !

Dzięki ags2 za dobre słowa;) Jeżeli chcesz odezwij się do mnie na priva..Ta
                              rozmowa zaszła trochę za daleko i od dawna zaczęła być nieprzyjemna...Nie wiem
                              skąd te ataki? Chyba naprawdę kogoś to bardzo zabolało, mam na to swoją teorię;)
                              W końcu jak to się mówi...prawda boli??;)) Ja nikomu nic nie narzucałam,ani nie
                              narzucam. Opinię wyraziłam jak setki innych na tym forum i na tym kończę. Daję
                              już spokój temu salonowi, jego wielbicielom i całej reszcie. Panie Pawle, panu
                              też...miłej pracy i bardziej zadowolonej klienteli ode mnie, a szanownym
                              klientkom, jak i entuzjastkom w/w "zajebistych fryzur"! jak to wyraziła jedna z
                              moich poprzedniczek.

• Gość: wiki Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 14:43
          a wiesz moze jakie sa tam ceny? (baleyage dlugie wlosy +podciecie) wlasnie
          chce zmienic fryzjera i zastanawiam sie wlasnie czy by sie nie wybrac do tego
          salonu.
          Z gory dziekuje!
          • narfe UWAGA NA TEN SALON!!!!!!!! 09.02.04, 13:48
            Jest to najgorszy salon, w jakim byłam. Szczerze odradzam!!! Uważają się za
            Bóg wie co, a nie potrafią wykonać porządnie najprostszego zabiegu. Poza tym
            naciągacze i oszuści. NIE POLECAM.
    • Gość: Ela Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 18:49
      Wiecie co dziewczyny wy chyba nie macie co robic z pieniedzmi. Placic
      fryzjerowi za obciecie 70 zl a balejaz 240 zl.Przeciez to wyrzucanie pieniedzy
      w bloto, poszukajcie innych zakladow fryzjerskich a zaplacicie polowe,
      • narfe Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 09.02.04, 13:53
        Zgadzam się w 100%. Raz popełniłam ten błąd (właśnie tam), nacięłam się i
        nigdy więcej.
    • nefelis Re: EFFECT na Waliców w Warszawie-farbowanie-ceny 17.03.18, 22:02
      No proszę proszę... Naprawdę Paweł Sztuka pracował w Nowym Yorku i Australii? Nikt mi w życiu tak nie zjebał włosów jak on, płakałam całą drogę do domu, wyglądam tak źle, że nawet najlepsze koleżanki nie potrafią znaleźć żadnej zalety nowej fryzury. Jedyne co teraz słyszę to żebym znalazła innego fryzjera i jakoś ogarnęła to, co on spie****ł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka