Dodaj do ulubionych

Dobra Odżywka Do Włosów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 00:59
Interesuja mnie wyprobowane przez was dobre odzywki i spraye pielegnacyjne do
wlosow ale tylko takie ktore mozna dostac w salonach fryzjerskich np.Joko czy
Schwarzkopf i ceny.Chcialabym sobie cos takiego kupic ale nie wiem co
wybrac.Wlosy mam normalne,proste,czarne bez wiekszych problemow
Obserwuj wątek
    • Gość: detoxy Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.chello.pl 23.10.03, 13:09
      Ja mam włosy suche i zniszczone rozjaśnianiem i bardzo trudno je rozczesać,
      moja fryzjerka poleciła mi odżywkę firmy MATRIX z serii BIOLAGE- rewelacja!!!
      Z tej serii jest wiele produktów, do włosów z różnymi problemami. Naprawde
      polecam!
      • Gość: ania Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 13:56
        Zdradź gdzie ten Matrix?
        • Gość: detoxy Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.chello.pl 23.10.03, 14:09
          Ja kupiłam od fryzjerki- wydaje mi się,że jest do dostania tylko w salonach
          fryzjerskich!!! Ale napradę super! Tylko trochę drogi koło 50 zł ale też
          wydajny!Pozdr
          • Gość: ania Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 14:47
            Jeśli jestes z Warszawy to podrzuć kilka adresów, bardzo dziękuję!
            • Gość: detoxy Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.chello.pl 23.10.03, 15:00
              Bardzo mi przykro, ale jestem z Gdańska, wiec Ci nie pomogę! Popytaj, wiele
              salonów sprzedaje różne kosmetyki np.Lorea'l Profesional, Matrix i inne.Pozdr
              • Gość: ola Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.10.03, 15:58
                Ja ma do sprzedania wlasnie odzywke Matrix z serii Biolage, duuuza butla, w
                sparayu bez splukiwania. Uzyta kilka razy, ubytek prawie niewidoczny, mniej niz
                10%. Chetnie sprzedam za 30 zl (obcielam ktotko wlosy i juz jej nie potrzebuje).

• delie Re: Dobra Odżywka Do Włosów 23.10.03, 17:57
                  Hej,
                  A czy moglabys napisac do jakich wlosow jest ta odzywka?
                  • Gość: ola Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 23.10.03, 18:35
                    delie napisała:

> Hej,
                    > A czy moglabys napisac do jakich wlosow jest ta odzywka?

Odzywka w sprayu do wlosow jest uzupelnieniem kuracji Biolage Fortyfying,
                    nawilza wlosy i nie obciaza. Generalnie nadaje sie do wlosow wymagajacych
                    nawilzenia i regeneracji. Musi byc niezwykle wydajna, nie pamietam jaka ma
                    pojemnosc, ale moge sprawdzic i jutro napisac.
    • Gość: du.pa z drogerii, też dobre! IP: *.sonata.waw.pl 23.10.03, 16:42
      sunsilk, wcale nie jest przereklamowany
    • Gość: gogo Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.mtnet.com.pl 23.10.03, 18:12
      ja lubie ale tylko raz na jakis czas Glis kUR -czy jakos tak to sie nazywa-
      robia sie gladkie, blyszczace
      ostatnio kupilam do wlosow przetluszczajacych sie ale po kilku uzyciach sa
      przeciazone ;(
    • Gość: Marg Re: Dobra Odżywka Do Włosów IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 23.10.03, 19:09
      sprobuj Kerastase-oleo relax , vita -ciment, albo- seria nawilzajaca, do
      kupienia w salonach Loerala, Franka Provosta i innych ,ktre pracuja na ich
      kosmetykach.
      pzd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka