silwet 03.11.08, 11:05 Szukam dobrego, mocnego pelingu do ciała. Jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gory_szalenstwa Re: Gruboziarnisty peling do ciała 03.11.08, 14:11 kosmetyki Starej Mydlarni, w tym peelingi są niedrogie, fajnie pachną i pozostawiają na skórze film, dzięki zawartości olejków eterycznych w produkcie. Jeszcze jeden, który uwielbiam to Lirene Body Shaping antycellulitowy peeling - masaż myjący - nie interesuje mnie jego działanie antycellulitowe :), ale jest ekstra, skóra po nim jest naprawdę bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kam-ka Vichy Lipopeel mikrodermabrazja do ciała 03.11.08, 14:14 VICHY LIPOPEEL domowa mikrodermabrazja do ciała. Wyprodukowana poto, by usuwać matrwy maskórek, przygotowując ciało do przyjęcia preparatów antycellulitowych. Ale można stosować też po prostu w celu zrobienia skutecznego peelingu, poza kuracją antycellulitową. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Gruboziarnisty peling do ciała 03.11.08, 14:59 Patt & Rub Kingi Rusin, ja mam akurat energetyzujący! Bardzo gruby i fajnie natłuszcza, nie potrzeba żadnego balsamu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: Gruboziarnisty peling do ciała 03.11.08, 17:01 A ja polecam calkiem serio cukier wymieszany z mleczkiem do ciala. Sciera na maksa, i jest naprawde ok! Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Gruboziarnisty peling do ciała 03.11.08, 17:21 Polecam wcześniej wymieniony pomarańczowy Lirene i gruboziarnisty Friut Fantasy Joanny. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Eris Lirene pomaranczowy 03.11.08, 19:06 silwet napisała: > Szukam dobrego, mocnego pelingu do ciała. Jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Eris Lirene bordowy 03.11.08, 19:54 Ja polecam Lirene ale bordowy - lepszy niz pomaranczowy - otrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
una_gemma tylko nie lirene 04.11.08, 14:49 Dla mnie peelingi Lirene są beznadziejne. Polecam Starą Mydlarnię, Farmonę (ale tylko gruboziarnisty, pomarańczowy), oraz L'Oreal Exfotonic. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Gruboziarnisty peling do ciała 04.11.08, 15:25 Peelingi solne Mineral Care, produkcji izraelskiej, z solą z Morza Martwego oraz naturalnymi olejkami - poprzednio miałam pomarańczowy, teraz mam z lawendą - są bdb, a pza tym, po spłukaniu już nie ma potrzeby się kremować/ balsamować, bo olejki załatwiają sprawę. Do kupienia m. in. w Superpharmie, od czasu do czasu na całą ofertę Mineral Care jest promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Gruboziarnisty peling do ciała 04.11.08, 15:37 Kiedyś byłam fanką pomarańczowego Lirene, ale jakoś przestał mi odpowiadać... Sephora The Body Shop L'Oreal Odpowiedz Link Zgłoś
chiaroscuro Re: Gruboziarnisty peling do ciała 04.11.08, 15:42 Pat&rub Kingi Rusin. Mam energetyyjacy, tak jak ktos juz wspomnial w poscie wyzej. duze opakowanie, wydajny, sciera, wygladza i natluszcza. Mineral care tez sa bardzo dobre.forum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gif Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Gruboziarnisty peling do ciała 05.11.08, 12:41 Mineral Care i Lirene porzuciłam bez żalu dla peelingu cukrowego ze Starej Mydlarni. Pół kilograma tego specyfiku kosztuje około 20 zł. Cudowny. Używam czekoladowego. Cukier o zapachu czekolady. Nie ma sobie równych. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrowersyjna Re: Gruboziarnisty peling do ciała 08.11.08, 19:49 a gdzie mozna kupic kosmetyki Starej Mydlarni? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Gruboziarnisty peling do ciała 08.11.08, 21:03 www.google.com Odpowiedz Link Zgłoś