Dodaj do ulubionych

mam pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:14
Czy ktoś może zgasić ten księżyc?
Świeci mi w oczy i nie pozwala spać!!!
Obserwuj wątek
    • x_adam Re: mam pytanie 07.09.06, 22:19
      Gość portalu: no...no...no... napisał(a):

> Czy ktoś może zgasić ten księżyc?
      > Świeci mi w oczy i nie pozwala spać!!!

Uuu troche kiepsko, niestety nie zgasze ci ksiezyca, moze zaluzje by pomogły:)
      • tygryska_28 Zmruż oczy... 07.09.06, 22:21
        :))) nakryj się kołderką, poduszką, odwróć w inną stronę? Albo napawaj się jego
        widokiem... Skąd wiesz kiedy znowu go takim zobaczysz...
      • Gość: no...no...no... Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:21
        No przecież!:)

Dzięki Adamie.
        Tylko, że te żaluzje tak jakoś odcinają człowieka od świata:(
    • kamea5 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:21
      az wyjzałam przez okno,moj sie gdzies zapodział ...ciemno jak w Egipcie;D
      odwroc sie tyłem do niego:)
      • Gość: no...no...no... Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:24
        Dziękuję Wam Przyjaciele:)))Widzę, żę naprawdę można liczyć na Wasze rady.

Stosując się do Tygryskowej, zapewne się lekko podduszę:)
        Co do rady Kamei...Kameo, ale czy ten księżyc się na mnie nie obrazi jak ja go
        tak nieelegancko potraktuję???
        • kamea5 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:27
          mysle ,ze jak mrugniesz do niego porozumiewawczo oczkiem...zrozumie ,wybaczy i
          zacznie Tygryska naswietlac;D
          • tygryska_28 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:29
            Nie zacznie!! Opuszczę roletkę ;) poza tym jestem ostatnio tak zmęczona, że nic
            nie przeszkadza mi spać ;)) No, tylko stukanie w klawiaturę pazurkami ;)) Ale
            to akurat przyjemne tak klikać z Wami ;)
            • kamea5 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:32
              to prawie jak ja,zasypiam w kazdej pozycji,wybuch bomby atomowej nie byłby w
              stanie mnie obudzic:)
        • tygryska_28 oooo przepraszam 07.09.06, 22:27
          dałam ci wybór!! a nie zdecydowałam za Ciebie, odwrócenie w inną stronę raczej
          Cię nie udusi ;)) Chyba, że zakręcisz się zbyt mocno w kołderkę ;))
          Poza tym nikt ci tej poduszki nie będzie dociskał więc może się nie udusisz ;)))

Do mnie księżyc dziś nie dotarł, więc i noc będzie spokojniejsza, auuuu!! :PPP
          • kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:30
            cieszmy sie ,ze do Tygryska ksiezyc nie dotarł,sadzac po odgłosach mielibysmy
            kolejny cud...przemiane w Wilkołaka:D
            • white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:32
              No to jakaś nowość w ewolucji - przemiana Tygryski w Wilkołaczycę. Czy to
              będzie dla nas miało jakieś straszne konsekwencje? Mam jutro kupić wianek
              czosnku i na spotkanie forumowe w nim przyjść? ;-)
              • kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:35
                Sokołko,nie zapomnij o kołeczku,prosto w serduszko ..ciach:)
                obiecałam sie odezwac,ale awaria mej cudnej machiny spowodowała amnezje
                poczty...telefon mi wywiało:(
                • tygryska_28 kołeczkiem i czosnkiem??!! 07.09.06, 22:37
                  no pięknie, czas się zmywać stąd... bo nic dobrego jak widzę nie spotka mnie
                  tutaj :PP
                  • kamea5 Re: kołeczkiem i czosnkiem??!! 07.09.06, 22:39
                    jeszcze Tygryskiem jestes...milutkim,na razie nic Ci nie grozi;)
                    w koncu Wilkołaczka tez mozna oswoic,za uszkiem pomiziac,ofiary poszuka na innym
                    Forum;D
                    • tygryska_28 mrau 07.09.06, 22:41
                      no. tak już lepiej, wilkołaczki też mają futerko :PP
                      A milutka jestem zawsze, szczególnie kiedy coś narozrabiam :P
                      • white.falcon Re: mrau 07.09.06, 22:42
                        A - hmmm - narozrabiałaś? ;-)
                        • tygryska_28 jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:43
                          przynajmniej nic o tym nie wiem ;))
                          Ale widziałaś moją wizytówkę? :D Mówi sama za siebie :D
                          • white.falcon Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:44
                            Milusia jest. Tygryska tam taka filuterna. :-)
                            • tygryska_28 Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:45
                              Ustrzelę jakem amorkowa tygryska jakieś dwa serducha i sobie pójdę...
                              Strzelać w coś innego ;))
                            • kamea5 Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:46
                              filuterna Tygryska ,pod wasem...czas zmienic image na krwisto czerwone usteczka;D
                              • tygryska_28 ???? 07.09.06, 22:48
                                he, he...
                                krwisto czerwone usteczka... brzmi nieźle, to po jedzeniu buraczków? :))
                                • white.falcon Re: ???? 07.09.06, 22:51
                                  To po deklaracji bycia Wampirką. ;-)
                                  • tygryska_28 Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 22:54
                                    Nie pamiętam ;) To mnie coś tutaj starano się wmówić...
                                    • white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:03
                                      Zawsze tak jest, no bo jak inaczej? Teraz sugestia przerodziła się w Twoją
                                      deklarację. ;-)
                                      • tygryska_28 Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:04
                                        tak, teraz wszyscy na bezbronnego koteczka, z kołeczkami...
                                        A czosnek lubię!! wrrrr
                                        • white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:06
                                          Bezbronny koteczek. Dobre sobie. Może wolisz miseczkę mleczka zamiast
                                          smacznego, pachnącego ziołami befsztyczka? Kici, kici. ;-P
                                          • tygryska_28 Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:07
                                            I jedno i drugie ;) Mrau.
                                            Bezbronny, do głaskania gotowy :))
                                            • white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:08
                                              No to za uszkiem pogilgam, pod bródką kocią. Co powie Tygryska? ;-)
                                              • tygryska_28 mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:09
                                                jeszcze i jeszcze...
                                                • white.falcon Re: mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:11
                                                  A proszę bardzo, tylko pazurkami nie tuptaj - jak robią koty czasem, gdy je
                                                  bierzesz na kolana - tak ugniatają miejsce, naprzemian wypuszczając i chowając
                                                  pazurki. :-)
                                                  • tygryska_28 Re: mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:12
                                                    he, he, dlatego obcina się im pazurki ;) nie podrapię... ale pougniatam ;)) z
                                                    radości ;))
                                                  • white.falcon Re: mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:14
                                                    No to ciesz się, Tygrysko. :-)
                                              • x_adam Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:10
                                                white.falcon napisała:

> No to za uszkiem pogilgam, pod bródką kocią. Co powie Tygryska? ;-)

Wiecie co ale wy pędzicie z wątkami:))
                                                • white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:11
                                                  Bo niedługo spać trzeba będzie iść. :-)
                                • x_adam Re: ???? 07.09.06, 22:51
                                  tygryska_28 napisała:

> he, he...
                                  > krwisto czerwone usteczka... brzmi nieźle, to po jedzeniu buraczków? :))

Znow cos o jedzeniu??:)
                                • kamea5 Re: ???? 07.09.06, 23:00
                                  zaraz buraczki:DD
                                  ja bym zaatakowała jakiegos filuternego Tygrysa;)
                                  • tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:01
                                    A skąd ja Tygrysa o tej porze roku wezmę??!!
                                    Same niedojrzałe jeszcze na krzakach...
                                    • white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:04
                                      Jeszcze dzień, jeszcze dwa, jeszcze tydzień i wpadnie jakiś w zastawione przez
                                      Tygryskę sidła. Nie ma obaw. ;-)
                                      • tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:05
                                        I zrobimy z niego kompocik, albo przecier, albo zamarnujemy, albo ususzymy :P
                                        Mniam ;))
                                        • white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:07
                                          No tak, a pocałować takiego Tygrysa nie miałabyś chęci, Tygrysko? I przytulić
                                          się i mruczeć. Zamiast piec, marynować i maltretować. ;-)
                                          • tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:09
                                            Na przyjemność trzeba zasłużyć :PP

Oj tak, przytulać, pieścić, całować... mrau, mrau... Gdzie mój Tygrys??!!
                                            • white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:12
                                              Znajdzie sie - wyskoczy z krzaka. Skąd wiesz, że teraz Tobie nie przygląda
                                              się? ;-)
                                              • tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:13
                                                Hmm... nie przygląda się, nawet pies wyszedł z pokoju i nie ma tu nikogo...
                                                Tylko żeby mnie nie wystraszył jak tak wyskoczy ;))
                                                • white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:17
                                                  On tak łagodnie wyjdzie z różą w zębach, byś rozpoznała, że to ten Tygrys. :-)
                                                  Masz - hmmm - krzaki w pokoju? ;-)
                              • white.falcon Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:52
                                Interesujący image wychodzi, a do tego ten piękny pasiasty Tygryskowy ogon... ;-
                                )
                                • x_adam Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:54
                                  white.falcon napisała:

> Interesujący image wychodzi, a do tego ten piękny pasiasty Tygryskowy ogon... ;
                                  > -
                                  > )
                                  No ba imidż debest:))
                  • white.falcon Re: kołeczkiem i czosnkiem??!! 07.09.06, 22:40
                    No wiesz, kto to wie, co z Tygryskowych przemian w wampira wyniknie. Może
                    zaczniesz na Sokółke napadać? ;-P
                • white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:38
                  Idąc za Twoją radą - zaopatrzę się w niezbędnik profesora Abronsiusa z
                  Królewca - dzielnego badacza wampirów z "Tańca Wampirów": tam i kołeczki
                  zgrabne były i młoteczki i poradniczek i jeszcze różne ciekawe rzeczy. Jak
                  podchodzić do sprawy, to naukowo. :-)

Nie szkodzi - napisz mi w wolnej chwili @, co u Ciebie słychać i jak się
                  miewasz. A propos - będzie spotkanie forumowe. Przyjdziesz? :-)
                  • tygryska_28 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:39
                    I Ty chcesz mnie przepytać przed egzaminem?? Z takim zestawem "pytań" to ja nie
                    wygram...

:DDD
                    • white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:40
                      Ze strachu wygrasz. ;-)
                  • kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:41
                    oczywiscie,przylece na miotle;D
                    pod warunkiem ze bedzie to Warszawa,chwilowo nie moge sie oddalac:)
                    • white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:42
                      Bo już jest postanowione, że Warszawa. Tam gdzieś stosowny wąteczek jest. :-)
                      Adam go napisał. :-)
                      • kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:58
                        juz szukam,telekomunikacja odciagneła mnie od Forum;)
                        • white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 23:05
                          Zapytaj Adama - podpowie. :-)
                          • kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 23:07
                            Adamie,zapytowuje..gdzie i kiedy?;)
          • Gość: no..no..no... no dobria... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:30
            A co mam zrobić z tymi ząbkami, które zaczynają mi rysować parkiecik i z tymi
            pazurkami, co mi psują klawiaturkę???
            • white.falcon Re: no dobria... 07.09.06, 22:35
              Ząbki wyfluoryzować, by nie poniszczyły się, a pazurki pomalować, by były
              estetyczne i iść na bal koniecznie w bordowej sukni, by śladów kropli krwi nie
              było widać. ;-)
            • tygryska_28 Re: no dobria... 07.09.06, 22:37
              Ząbki wybić, pazurki spiłować - o ile to nie o mnie mowa :PPP
              jeżeli o mnie to wrrrrrrr...
    • white.falcon Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:30
      Czary, mary i już gaszę. Zobacz, powolutku go coś zjada.... :-)

P.S. Dziś będzie zaćmienie księżyca, więc chwilę poczekaj.
      • Gość: no...no...no... Re: Mam odpowiedź :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:32
        Aaaaa... zaćmienie:)
        Nic nowego:) To mi się zdarza często nawet w ciągu dnia:)))
        • white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:33
          Ale to księżyc zaćmi, a nie Ciebie. Tak dla odmiany i na spełnienie Twojej
          prośby. ;-)
          • Gość: no...no...no... Re: Mam odpowiedź :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:34
            I dobrze mu tak!!!:)))
            • Gość: no...no...no... Oświeciło mnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:39
              Już wiem!!!Nie będę czekać na zaćmienie.

Ha! Ustrzelę go z łuku:)))

Dobranoc Państwu:))))
            • white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:39
              Czemu go nie lubisz? Czasem jest sympatyczny. :-)
              • Gość: no...no...no... Re: Mam odpowiedź :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:41
                Lubię, lubię-szczególnie jak go dwóch ukradnie:))))
                • white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:43
                  To może nie strzelaj do niego, tylko pogroź łukiem i każ mu dla odmiany tych
                  dwóch ukraść. ;-)
                  • x_adam Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:50
                    white.falcon napisała:

> To może nie strzelaj do niego, tylko pogroź łukiem i każ mu dla odmiany tych
                    > dwóch ukraść. ;-)

No dobra gdzie ten księżyc, ukraść go czy jak?:)
                    • white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:53
                      I sprawdzić, czy smaczny. Jak smaczny, to nie jeść samemu pokryjomu, tylko
                      częstować innych. ;-)
                      • x_adam Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:53
                        white.falcon napisała:

> I sprawdzić, czy smaczny. Jak smaczny, to nie jeść samemu pokryjomu, tylko
                        > częstować innych. ;-)
                        A jak wszyscy zaczną świecić?:)
                        • white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 23:04
                          To zaoszczędzi się na rachunkach za elektryczność. :-)
                    • tygryska_28 Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:53
                      Wrócił i znowu będzie rozrabiał...
                      A tak było spokojnie... :PP
                      • x_adam Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:56
                        tygryska_28 napisała:

> Wrócił i znowu będzie rozrabiał...
                        > A tak było spokojnie... :PP

Wiesz tygrysko nie mozesz tak sama z Sokólką rozrabiać :PP
                        • tygryska_28 taaa... 07.09.06, 22:57
                          Bo my to wczoraj tak narozrabiałyśmy, że się wszyscy pospali ;))
                          eh...
                          • x_adam Re: taaa... 07.09.06, 22:58
                            tygryska_28 napisała:

> Bo my to wczoraj tak narozrabiałyśmy, że się wszyscy pospali ;))
                            > eh...

Ulalala tylko wiesz tygrysko, mam nadzieję że Sokółka w pantere sie nie zamieni:)
                            • tygryska_28 Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:00
                              ciekawe z czego będzie miała więcej :PP

coś kociasto nam się zrobi wtedy :p
                              • x_adam Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:09
                                tygryska_28 napisała:

> ciekawe z czego będzie miała więcej :PP
                                >
                                > coś kociasto nam się zrobi wtedy :p

Sokólka bedzie zawsze sokółką, trzeba by tu jakiegoś fajnego sokoła tylko
                                znaleźć do towarzystwa dla naszej sokółki
                                "Mój sokole chmurnoooki"::), aj cos mi ta dzisiaj Ukrainą:)))
                                • tygryska_28 Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:11
                                  To chodź, zapolujemy na Sokoła, tylko tak, żeby mu skrzydełek nie uszkodzić,
                                  żeby mógł Sokółkę porwać w swe ramiona i ponieść na fali miłości...
                                  • x_adam Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:14
                                    tygryska_28 napisała:

> To chodź, zapolujemy na Sokoła, tylko tak, żeby mu skrzydełek nie uszkodzić,
                                    > żeby mógł Sokółkę porwać w swe ramiona i ponieść na fali miłości...

Nie ma sprawy tygrysko, to sprawa priorytetowa
                                    • tygryska_28 Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:15
                                      No ba! Pewnie, że Priorytet mu nakleimy, taki niebieski, wezmę z poczty ;))
                                      Ale dopiero jutro bo teraz śpimy...
                                      Dobranoc ;)
                                  • white.falcon Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:14
                                    Ups, chyba już pójde spać, bo jakieś mi tu bajki opowiadacie.:-) A tak
                                    naprawdę, to musze odpisać list do Koleżanki, bo obiecałaaam. Dopiero potem iść
                                    spać pod Waszą bajkę. Opowieści z mchu i paproci mi tu snujecie, choć
                                    sympatyczne, nie powiem. :-)
                                    • tygryska_28 bajki? 07.09.06, 23:16
                                      jak najbardziej rzeczywiste opowieści :) do spełnienia ;) wkrótce ;)
                                      • white.falcon Re: bajki? 07.09.06, 23:18
                                        Ależ oczywista, Droga Kociczko. Chcesz być - hmmm - Prorokiem, czy inną
                                        Wieszczką? ;-)
    • maly.jasio Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 07.09.06, 22:54
      Gość portalu: no...no...no... napisał(a):

> Czy ktoś może zgasić ten księżyc?

- tak powiedzial Marszalek Pilsudski do Prezydenta Wojciechowskiego
      na moscie Poniatowskiego w czasie zamachu majowego 1926...

Musisz wiec o to Marszalka poprosic :)
      artyzm.com/obrazy/gwozdecki-ksiezyc.jpg
      • x_adam Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 07.09.06, 22:57
        maly.jasio napisał:

> Gość portalu: no...no...no... napisał(a):
        >
        > > Czy ktoś może zgasić ten księżyc?
        >
        > - tak powiedzial Marszalek Pilsudski do Prezydenta Wojciechowskiego
        > na moscie Poniatowskiego w czasie zamachu majowego 1926...
        >
        > Musisz wiec o to Marszalka poprosic :)

Brawo jasiu :))
        > artyzm.com/obrazy/gwozdecki-ksiezyc.jpg
        • maly.jasio Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 07.09.06, 23:05
          no no no - tak naprawde - to wcale nie chce zgaszenia tego ksiezyca...
          tylko kogos, kto by jej przy zauroczeniu tym lysym potowarzyszyl :)))
          • Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:15
            Nieprawda mości Jasieńku, gdyż wczoraj nie były mi w głowie żadne amory w
            księżycowym pyle.Srebrniaczek mnie denerwował, ponieważ naprawdę musiałam
            zasnąć przed ciężkim dniem:)
            I proszę bez nadinterpretacji:)))

• white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:17
              Mężczyźni i tak zinterpretują po swojemu Srebrniaczka. U mnie Złociaczek już
              prawie chowa nos za drzewami, więc za 1,5 godziny pójdzie spać. :-9
              • Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:19
                U mnie też jeszcze Złociszka widać, ale powiem szczerze, że dziś nie zerwał się
                do pracy jak należy, na niebie pojawił się po spóźnionym obiedzie...
                Może wczoraj zabalował?:)
                • white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:30
                  A może Srebrzaczek spać mu też nie dawał? I potem zmęczony kłopotliwą noca
                  Złociszek zaspał. :-)
                  • Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:38
                    No popatrz jak to sprytnie wykombinowałaś:)...

A ja tu zaraz...Chociaż...Ja jakoś wstałam, mimo,że miałam oczy jak ten pijak...

A z tym pijakiem to było tak:
                    -Zdzisiek co ty masz takie czerwone kręgi przy oczach?!Opiłeś się?
                    -Zaraz opiłeś...Zasnąłem tylko na kieliszkach:)
                    • white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:46
                      :-) Nie kombinuję - to Złociaszek i Srebrzaczek kombinują. ;-)

Ten kawał tez zapewne znasz:
                      Pijak o trzeciej nad ranem wraca do domu i zastaje żonę z miotłą w ręku.
                      - Kochanie, Ty tak sprzątasz i sprzątasz, może odpoczęłabyś.
                      • Gość: no...no...no.... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:50
                        :)))
                        Skoro o pijakach i ich szczęśliwych żonach to tak:

Przed wybiegiem dla wielbłądów żona mówi do męża:
                        -Zobacz, te wielbłądy potrafią przeżyć dwa tygodnie bez picia.
                        Mąż:
                        -Odczep się, ty tylko o jednym.
                        • white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 22:20
                          No jedziemy dalej w tym temacie. :-)

Dwóch pijaków wraca do domu jednego z nich z flaszką.
                          - Zenek, chodź na skróty.
                          - E, Józek, nie. Zobacz, tu pisze: "Uwaga! Zły pies!".
                          - Ja swoje wiem, ten buldog nas nie zagryzie, bo nie ma zębów.
                          Na to buldog: - Zagryźć nie zagryzę, ale zamamłam.
                          • Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 07:39
                            Na dzień dobry życzę uśmiechu:)

Poniżej opisana sytuacja raczej wieczorna, ale...

Pijany facet wraca autobusem z przyjęcia.Kołysze się i sapie, zasłaniając
                            kasownik.Podchodzi w jego stronę jakaś kobieta z biletem w ręce i pyta:
                            -Czy można?
                            -Przrzrzeeepraszam... ale w autobusie nie tańczę.
                            • maly.jasio eeh 09.09.06, 07:57
                              eeh, gdy atrakcyjne Panie w sobote rano opowiadaja dowcipy,
                              to zaiste... weekend idzie sie bujac, czyli spac :)))
                              • Gość: no...no...no... Koniec tygodnia,przed sumą niedzielną:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:37
                                Jasiu Ty jednak jesteś niepoprawnym komplemenciarzem, ale za to, że jesteś taki
                                grzeczny ,jeszcze jeden pijak w temacie:)

Proboszcz spotyka wiejskiego pijaka:
                                -Cieszę się, synu, że byłeś wczoraj na nabożeństwie wieczornym.
                                -Taaaak???- mruczy chłop.-To tam też byłem?

No to pa:)Muszę lecieć dalej:)))
            • tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:17
              he, he, a podobno to kobiety są mistrzyniami nadinterpretacji...
              Wyspałaś się w końcu? :)) I nie udusiłaś pod poduszeczką? :DDD
              • Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:21
                No peeewnie(jak to mawiał Smoleń):))).
                Księżyc tak się wystraszył moich strzał z łuku, żę sam się schował pod kołderkę
                z chmur:)

Porządek musi być!W nocy się śpi, a nie świeci jak wariat, kiedy śpi
                proletariat!!!:))))))
                • tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:28
                  W nocy się śpi. Niestety... ;))))))
                  • white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:31
                    Oj, nie zawsze, nie zawsze, Tygrysko. :-)
                    • tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:33
                      Teraz się śpi!! A w tych "lepszych" czasach nie :))))
                      Są inne przyjemne rzeczy ;))
                    • Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:34
                      Ale chciaż czasem by wypadało...
                      • tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:36
                        heh, ja to chyba nawet nie wiem o czym mówicie ;PPP
    • tygryska_28 Re: mam pytanie 07.09.06, 23:03
      Mrauu... a koty śpią 14 do 16 godzin na dobę więc na mnie już czas i kotom
      chyba księżyc nie przeszkadza... Więc róbcie sobie z nim co chcecie ;)))
      Byle by jutro słoneczko było ;))
      • white.falcon Re: mam pytanie 07.09.06, 23:10
        A czy koty lunatykują? Dobrych snów Tygrysko. :-)
        • tygryska_28 Nie lunatykują 07.09.06, 23:11
          Dobranoc...
        • x_adam Re: mam pytanie 07.09.06, 23:11
          white.falcon napisała:

> A czy koty lunatykują? Dobrych snów Tygrysko. :-)
          Mój lunatykował ale przestał bo mu Łiskas kupiłem:)
    • white.falcon Wszystkim życzę miłych snów :-) 07.09.06, 23:20
      Idę odpisywać na zaniedbany od poniedziałku list. Potem zerknę, czy już śpicie
      i życzę Wam już teraz dobrych snów i udanego piątku. Jak dobrze, że jutro jest
      piątek, mówię Wam, bo tydzień miałam ciężki. :-)
    • Gość: Polarny Re: mam pytanie IP: *.Red-217-125-82.staticIP.rima-tde.net 16.09.06, 01:02
      Widzialem raz jak Kaczor Donald (ten od Disneya) mial taki sam problem i zgasil
      Ksiezyc strzalem z takiej konkretnej flinty. P.S. Przepraszam za brak polskich
      znakow ale pisze na "niepolskim" komputerze.
      • Gość: . Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 01:18
        Dziś na szczęście nie widać księzyca, można spokojnie spać.
        Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka