Gość: no...no...no... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:14 Czy ktoś może zgasić ten księżyc? Świeci mi w oczy i nie pozwala spać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x_adam Re: mam pytanie 07.09.06, 22:19 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Czy ktoś może zgasić ten księżyc? > Świeci mi w oczy i nie pozwala spać!!! Uuu troche kiepsko, niestety nie zgasze ci ksiezyca, moze zaluzje by pomogły:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Zmruż oczy... 07.09.06, 22:21 :))) nakryj się kołderką, poduszką, odwróć w inną stronę? Albo napawaj się jego widokiem... Skąd wiesz kiedy znowu go takim zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:21 No przecież!:) Dzięki Adamie. Tylko, że te żaluzje tak jakoś odcinają człowieka od świata:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:21 az wyjzałam przez okno,moj sie gdzies zapodział ...ciemno jak w Egipcie;D odwroc sie tyłem do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:24 Dziękuję Wam Przyjaciele:)))Widzę, żę naprawdę można liczyć na Wasze rady. Stosując się do Tygryskowej, zapewne się lekko podduszę:) Co do rady Kamei...Kameo, ale czy ten księżyc się na mnie nie obrazi jak ja go tak nieelegancko potraktuję??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:27 mysle ,ze jak mrugniesz do niego porozumiewawczo oczkiem...zrozumie ,wybaczy i zacznie Tygryska naswietlac;D Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:29 Nie zacznie!! Opuszczę roletkę ;) poza tym jestem ostatnio tak zmęczona, że nic nie przeszkadza mi spać ;)) No, tylko stukanie w klawiaturę pazurkami ;)) Ale to akurat przyjemne tak klikać z Wami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: mam pytanie 07.09.06, 22:32 to prawie jak ja,zasypiam w kazdej pozycji,wybuch bomby atomowej nie byłby w stanie mnie obudzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 oooo przepraszam 07.09.06, 22:27 dałam ci wybór!! a nie zdecydowałam za Ciebie, odwrócenie w inną stronę raczej Cię nie udusi ;)) Chyba, że zakręcisz się zbyt mocno w kołderkę ;)) Poza tym nikt ci tej poduszki nie będzie dociskał więc może się nie udusisz ;))) Do mnie księżyc dziś nie dotarł, więc i noc będzie spokojniejsza, auuuu!! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:30 cieszmy sie ,ze do Tygryska ksiezyc nie dotarł,sadzac po odgłosach mielibysmy kolejny cud...przemiane w Wilkołaka:D Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:32 No to jakaś nowość w ewolucji - przemiana Tygryski w Wilkołaczycę. Czy to będzie dla nas miało jakieś straszne konsekwencje? Mam jutro kupić wianek czosnku i na spotkanie forumowe w nim przyjść? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:35 Sokołko,nie zapomnij o kołeczku,prosto w serduszko ..ciach:) obiecałam sie odezwac,ale awaria mej cudnej machiny spowodowała amnezje poczty...telefon mi wywiało:( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 kołeczkiem i czosnkiem??!! 07.09.06, 22:37 no pięknie, czas się zmywać stąd... bo nic dobrego jak widzę nie spotka mnie tutaj :PP Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: kołeczkiem i czosnkiem??!! 07.09.06, 22:39 jeszcze Tygryskiem jestes...milutkim,na razie nic Ci nie grozi;) w koncu Wilkołaczka tez mozna oswoic,za uszkiem pomiziac,ofiary poszuka na innym Forum;D Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 mrau 07.09.06, 22:41 no. tak już lepiej, wilkołaczki też mają futerko :PP A milutka jestem zawsze, szczególnie kiedy coś narozrabiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:43 przynajmniej nic o tym nie wiem ;)) Ale widziałaś moją wizytówkę? :D Mówi sama za siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:44 Milusia jest. Tygryska tam taka filuterna. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:45 Ustrzelę jakem amorkowa tygryska jakieś dwa serducha i sobie pójdę... Strzelać w coś innego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:46 filuterna Tygryska ,pod wasem...czas zmienic image na krwisto czerwone usteczka;D Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 ???? 07.09.06, 22:48 he, he... krwisto czerwone usteczka... brzmi nieźle, to po jedzeniu buraczków? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 22:54 Nie pamiętam ;) To mnie coś tutaj starano się wmówić... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:03 Zawsze tak jest, no bo jak inaczej? Teraz sugestia przerodziła się w Twoją deklarację. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:04 tak, teraz wszyscy na bezbronnego koteczka, z kołeczkami... A czosnek lubię!! wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:06 Bezbronny koteczek. Dobre sobie. Może wolisz miseczkę mleczka zamiast smacznego, pachnącego ziołami befsztyczka? Kici, kici. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:07 I jedno i drugie ;) Mrau. Bezbronny, do głaskania gotowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:08 No to za uszkiem pogilgam, pod bródką kocią. Co powie Tygryska? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:11 A proszę bardzo, tylko pazurkami nie tuptaj - jak robią koty czasem, gdy je bierzesz na kolana - tak ugniatają miejsce, naprzemian wypuszczając i chowając pazurki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:12 he, he, dlatego obcina się im pazurki ;) nie podrapię... ale pougniatam ;)) z radości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: mmmmrrrrraaaaauuuuuu 07.09.06, 23:14 No to ciesz się, Tygrysko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:10 white.falcon napisała: > No to za uszkiem pogilgam, pod bródką kocią. Co powie Tygryska? ;-) Wiecie co ale wy pędzicie z wątkami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja deklarowałam??!! 07.09.06, 23:11 Bo niedługo spać trzeba będzie iść. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: ???? 07.09.06, 22:51 tygryska_28 napisała: > he, he... > krwisto czerwone usteczka... brzmi nieźle, to po jedzeniu buraczków? :)) Znow cos o jedzeniu??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ???? 07.09.06, 23:00 zaraz buraczki:DD ja bym zaatakowała jakiegos filuternego Tygrysa;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:01 A skąd ja Tygrysa o tej porze roku wezmę??!! Same niedojrzałe jeszcze na krzakach... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:04 Jeszcze dzień, jeszcze dwa, jeszcze tydzień i wpadnie jakiś w zastawione przez Tygryskę sidła. Nie ma obaw. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:05 I zrobimy z niego kompocik, albo przecier, albo zamarnujemy, albo ususzymy :P Mniam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:07 No tak, a pocałować takiego Tygrysa nie miałabyś chęci, Tygrysko? I przytulić się i mruczeć. Zamiast piec, marynować i maltretować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:09 Na przyjemność trzeba zasłużyć :PP Oj tak, przytulać, pieścić, całować... mrau, mrau... Gdzie mój Tygrys??!! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:12 Znajdzie sie - wyskoczy z krzaka. Skąd wiesz, że teraz Tobie nie przygląda się? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: ???? 07.09.06, 23:13 Hmm... nie przygląda się, nawet pies wyszedł z pokoju i nie ma tu nikogo... Tylko żeby mnie nie wystraszył jak tak wyskoczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: ???? 07.09.06, 23:17 On tak łagodnie wyjdzie z różą w zębach, byś rozpoznała, że to ten Tygrys. :-) Masz - hmmm - krzaki w pokoju? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:52 Interesujący image wychodzi, a do tego ten piękny pasiasty Tygryskowy ogon... ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: jeszcze nie :PP 07.09.06, 22:54 white.falcon napisała: > Interesujący image wychodzi, a do tego ten piękny pasiasty Tygryskowy ogon... ; > - > ) No ba imidż debest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: kołeczkiem i czosnkiem??!! 07.09.06, 22:40 No wiesz, kto to wie, co z Tygryskowych przemian w wampira wyniknie. Może zaczniesz na Sokółke napadać? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:38 Idąc za Twoją radą - zaopatrzę się w niezbędnik profesora Abronsiusa z Królewca - dzielnego badacza wampirów z "Tańca Wampirów": tam i kołeczki zgrabne były i młoteczki i poradniczek i jeszcze różne ciekawe rzeczy. Jak podchodzić do sprawy, to naukowo. :-) Nie szkodzi - napisz mi w wolnej chwili @, co u Ciebie słychać i jak się miewasz. A propos - będzie spotkanie forumowe. Przyjdziesz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:39 I Ty chcesz mnie przepytać przed egzaminem?? Z takim zestawem "pytań" to ja nie wygram... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:41 oczywiscie,przylece na miotle;D pod warunkiem ze bedzie to Warszawa,chwilowo nie moge sie oddalac:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:42 Bo już jest postanowione, że Warszawa. Tam gdzieś stosowny wąteczek jest. :-) Adam go napisał. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: oooo przepraszam 07.09.06, 22:58 juz szukam,telekomunikacja odciagneła mnie od Forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no..no..no... no dobria... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:30 A co mam zrobić z tymi ząbkami, które zaczynają mi rysować parkiecik i z tymi pazurkami, co mi psują klawiaturkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: no dobria... 07.09.06, 22:35 Ząbki wyfluoryzować, by nie poniszczyły się, a pazurki pomalować, by były estetyczne i iść na bal koniecznie w bordowej sukni, by śladów kropli krwi nie było widać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: no dobria... 07.09.06, 22:37 Ząbki wybić, pazurki spiłować - o ile to nie o mnie mowa :PPP jeżeli o mnie to wrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:30 Czary, mary i już gaszę. Zobacz, powolutku go coś zjada.... :-) P.S. Dziś będzie zaćmienie księżyca, więc chwilę poczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Mam odpowiedź :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:32 Aaaaa... zaćmienie:) Nic nowego:) To mi się zdarza często nawet w ciągu dnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:33 Ale to księżyc zaćmi, a nie Ciebie. Tak dla odmiany i na spełnienie Twojej prośby. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Mam odpowiedź :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:34 I dobrze mu tak!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Oświeciło mnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:39 Już wiem!!!Nie będę czekać na zaćmienie. Ha! Ustrzelę go z łuku:))) Dobranoc Państwu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:39 Czemu go nie lubisz? Czasem jest sympatyczny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Mam odpowiedź :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:41 Lubię, lubię-szczególnie jak go dwóch ukradnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:43 To może nie strzelaj do niego, tylko pogroź łukiem i każ mu dla odmiany tych dwóch ukraść. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:50 white.falcon napisała: > To może nie strzelaj do niego, tylko pogroź łukiem i każ mu dla odmiany tych > dwóch ukraść. ;-) No dobra gdzie ten księżyc, ukraść go czy jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:53 I sprawdzić, czy smaczny. Jak smaczny, to nie jeść samemu pokryjomu, tylko częstować innych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:53 white.falcon napisała: > I sprawdzić, czy smaczny. Jak smaczny, to nie jeść samemu pokryjomu, tylko > częstować innych. ;-) A jak wszyscy zaczną świecić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 23:04 To zaoszczędzi się na rachunkach za elektryczność. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:53 Wrócił i znowu będzie rozrabiał... A tak było spokojnie... :PP Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Mam odpowiedź :-) 07.09.06, 22:56 tygryska_28 napisała: > Wrócił i znowu będzie rozrabiał... > A tak było spokojnie... :PP Wiesz tygrysko nie mozesz tak sama z Sokólką rozrabiać :PP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 taaa... 07.09.06, 22:57 Bo my to wczoraj tak narozrabiałyśmy, że się wszyscy pospali ;)) eh... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: taaa... 07.09.06, 22:58 tygryska_28 napisała: > Bo my to wczoraj tak narozrabiałyśmy, że się wszyscy pospali ;)) > eh... Ulalala tylko wiesz tygrysko, mam nadzieję że Sokółka w pantere sie nie zamieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:00 ciekawe z czego będzie miała więcej :PP coś kociasto nam się zrobi wtedy :p Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:09 tygryska_28 napisała: > ciekawe z czego będzie miała więcej :PP > > coś kociasto nam się zrobi wtedy :p Sokólka bedzie zawsze sokółką, trzeba by tu jakiegoś fajnego sokoła tylko znaleźć do towarzystwa dla naszej sokółki "Mój sokole chmurnoooki"::), aj cos mi ta dzisiaj Ukrainą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:11 To chodź, zapolujemy na Sokoła, tylko tak, żeby mu skrzydełek nie uszkodzić, żeby mógł Sokółkę porwać w swe ramiona i ponieść na fali miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:14 tygryska_28 napisała: > To chodź, zapolujemy na Sokoła, tylko tak, żeby mu skrzydełek nie uszkodzić, > żeby mógł Sokółkę porwać w swe ramiona i ponieść na fali miłości... Nie ma sprawy tygrysko, to sprawa priorytetowa Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:15 No ba! Pewnie, że Priorytet mu nakleimy, taki niebieski, wezmę z poczty ;)) Ale dopiero jutro bo teraz śpimy... Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pantera vel Sokółka 07.09.06, 23:14 Ups, chyba już pójde spać, bo jakieś mi tu bajki opowiadacie.:-) A tak naprawdę, to musze odpisać list do Koleżanki, bo obiecałaaam. Dopiero potem iść spać pod Waszą bajkę. Opowieści z mchu i paproci mi tu snujecie, choć sympatyczne, nie powiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 bajki? 07.09.06, 23:16 jak najbardziej rzeczywiste opowieści :) do spełnienia ;) wkrótce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: bajki? 07.09.06, 23:18 Ależ oczywista, Droga Kociczko. Chcesz być - hmmm - Prorokiem, czy inną Wieszczką? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 07.09.06, 22:54 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Czy ktoś może zgasić ten księżyc? - tak powiedzial Marszalek Pilsudski do Prezydenta Wojciechowskiego na moscie Poniatowskiego w czasie zamachu majowego 1926... Musisz wiec o to Marszalka poprosic :) artyzm.com/obrazy/gwozdecki-ksiezyc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 07.09.06, 22:57 maly.jasio napisał: > Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > > > Czy ktoś może zgasić ten księżyc? > > - tak powiedzial Marszalek Pilsudski do Prezydenta Wojciechowskiego > na moscie Poniatowskiego w czasie zamachu majowego 1926... > > Musisz wiec o to Marszalka poprosic :) Brawo jasiu :)) > artyzm.com/obrazy/gwozdecki-ksiezyc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 07.09.06, 23:05 no no no - tak naprawde - to wcale nie chce zgaszenia tego ksiezyca... tylko kogos, kto by jej przy zauroczeniu tym lysym potowarzyszyl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:15 Nieprawda mości Jasieńku, gdyż wczoraj nie były mi w głowie żadne amory w księżycowym pyle.Srebrniaczek mnie denerwował, ponieważ naprawdę musiałam zasnąć przed ciężkim dniem:) I proszę bez nadinterpretacji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:17 Mężczyźni i tak zinterpretują po swojemu Srebrniaczka. U mnie Złociaczek już prawie chowa nos za drzewami, więc za 1,5 godziny pójdzie spać. :-9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:19 U mnie też jeszcze Złociszka widać, ale powiem szczerze, że dziś nie zerwał się do pracy jak należy, na niebie pojawił się po spóźnionym obiedzie... Może wczoraj zabalował?:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:30 A może Srebrzaczek spać mu też nie dawał? I potem zmęczony kłopotliwą noca Złociszek zaspał. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:38 No popatrz jak to sprytnie wykombinowałaś:)... A ja tu zaraz...Chociaż...Ja jakoś wstałam, mimo,że miałam oczy jak ten pijak... A z tym pijakiem to było tak: -Zdzisiek co ty masz takie czerwone kręgi przy oczach?!Opiłeś się? -Zaraz opiłeś...Zasnąłem tylko na kieliszkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:46 :-) Nie kombinuję - to Złociaszek i Srebrzaczek kombinują. ;-) Ten kawał tez zapewne znasz: Pijak o trzeciej nad ranem wraca do domu i zastaje żonę z miotłą w ręku. - Kochanie, Ty tak sprzątasz i sprzątasz, może odpoczęłabyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no.... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:50 :))) Skoro o pijakach i ich szczęśliwych żonach to tak: Przed wybiegiem dla wielbłądów żona mówi do męża: -Zobacz, te wielbłądy potrafią przeżyć dwa tygodnie bez picia. Mąż: -Odczep się, ty tylko o jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 22:20 No jedziemy dalej w tym temacie. :-) Dwóch pijaków wraca do domu jednego z nich z flaszką. - Zenek, chodź na skróty. - E, Józek, nie. Zobacz, tu pisze: "Uwaga! Zły pies!". - Ja swoje wiem, ten buldog nas nie zagryzie, bo nie ma zębów. Na to buldog: - Zagryźć nie zagryzę, ale zamamłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 07:39 Na dzień dobry życzę uśmiechu:) Poniżej opisana sytuacja raczej wieczorna, ale... Pijany facet wraca autobusem z przyjęcia.Kołysze się i sapie, zasłaniając kasownik.Podchodzi w jego stronę jakaś kobieta z biletem w ręce i pyta: -Czy można? -Przrzrzeeepraszam... ale w autobusie nie tańczę. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio eeh 09.09.06, 07:57 eeh, gdy atrakcyjne Panie w sobote rano opowiadaja dowcipy, to zaiste... weekend idzie sie bujac, czyli spac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Koniec tygodnia,przed sumą niedzielną:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:37 Jasiu Ty jednak jesteś niepoprawnym komplemenciarzem, ale za to, że jesteś taki grzeczny ,jeszcze jeden pijak w temacie:) Proboszcz spotyka wiejskiego pijaka: -Cieszę się, synu, że byłeś wczoraj na nabożeństwie wieczornym. -Taaaak???- mruczy chłop.-To tam też byłem? No to pa:)Muszę lecieć dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:17 he, he, a podobno to kobiety są mistrzyniami nadinterpretacji... Wyspałaś się w końcu? :)) I nie udusiłaś pod poduszeczką? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:21 No peeewnie(jak to mawiał Smoleń):))). Księżyc tak się wystraszył moich strzał z łuku, żę sam się schował pod kołderkę z chmur:) Porządek musi być!W nocy się śpi, a nie świeci jak wariat, kiedy śpi proletariat!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:28 W nocy się śpi. Niestety... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:31 Oj, nie zawsze, nie zawsze, Tygrysko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:33 Teraz się śpi!! A w tych "lepszych" czasach nie :)))) Są inne przyjemne rzeczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:34 Ale chciaż czasem by wypadało... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Ja Ciebie zapalilem i ja Ciebie zgasze! 08.09.06, 18:36 heh, ja to chyba nawet nie wiem o czym mówicie ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mam pytanie 07.09.06, 23:03 Mrauu... a koty śpią 14 do 16 godzin na dobę więc na mnie już czas i kotom chyba księżyc nie przeszkadza... Więc róbcie sobie z nim co chcecie ;))) Byle by jutro słoneczko było ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: mam pytanie 07.09.06, 23:10 A czy koty lunatykują? Dobrych snów Tygrysko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x_adam Re: mam pytanie 07.09.06, 23:11 white.falcon napisała: > A czy koty lunatykują? Dobrych snów Tygrysko. :-) Mój lunatykował ale przestał bo mu Łiskas kupiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Wszystkim życzę miłych snów :-) 07.09.06, 23:20 Idę odpisywać na zaniedbany od poniedziałku list. Potem zerknę, czy już śpicie i życzę Wam już teraz dobrych snów i udanego piątku. Jak dobrze, że jutro jest piątek, mówię Wam, bo tydzień miałam ciężki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polarny Re: mam pytanie IP: *.Red-217-125-82.staticIP.rima-tde.net 16.09.06, 01:02 Widzialem raz jak Kaczor Donald (ten od Disneya) mial taki sam problem i zgasil Ksiezyc strzalem z takiej konkretnej flinty. P.S. Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze na "niepolskim" komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 01:18 Dziś na szczęście nie widać księzyca, można spokojnie spać. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś