Gość: ! Re: Ile macie w biodrach? IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 06.03.04, 22:07 Jak ktos czyli kobieta ma w biodrach 95-96 i mowi ze ma duzy tylek i to za duzo to ja juz nic nie mowie, zrobili nam w glowach sieczke przez te reklamy, robilam ankiete wsrod mezczyzn i co wygraly szerokie biodra, rozstepy im w ogole nie przeszkadzaja, w zasadzie ich nie widza no chyba ze im dokladnie pokazemy, cellulit poki nie widac golym okiem tez im wisi, licza sie ksztalty, proporcje, troche tluszczyku jak najbardziej, tak zeby bylo za co zlapac i akceptacja siebie Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 Re: Ile macie w biodrach? 06.03.04, 22:25 To chyba jakis zart ? Ja w pasie mam 61 (teraz po zjedzeniu 2 wielkich tostow pewnie wiecej hehe) a w biodrach 86 A po co komu to wiedziec ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.c Re: Ile macie w biodrach? 06.03.04, 22:44 Mam bardzo dziwną budowę : mam 84 cm w biuście,62 cm w talii,78 cm w biodrach,mimo że nie jest to przepisowe 90-60-90 wygłądam bardzo szczupło i proporcjonalnie!Tak więc Izo,nie przejmuj się niczym!Bierz przykład z Jennifer Lopez!W najnowszym Glamour możesz sobie obejrzeć jej tyłek-napewno nie masz większego! Odpowiedz Link Zgłoś