Gość: Anka IP: *.vulcan.pl 31.10.03, 19:08 Proszę, czy macie namiary na jakieś sklepy z ciuchami ciążowymi, ale nie szmatami, tylko modnymi ciuszkami?!!! We Wrocławiu, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: ciuchy ciążowe Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 19:19 Kiedyś były na Hali Strzegomskiej-wyglądały nawet OK.(na Nowym dworze) Odpowiedz Link Zgłoś
kajazz Re: ciuchy ciążowe Wrocław 01.11.03, 12:11 nowiutki sklep powstal na karlowicach na kromera w takim duzym bloku mieszkalnym na parterze- obok sklepu z szatami liturgicznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ciuchy ciążowe Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 13:16 Wydaje mi sie ze został tam przeniesiony sklep z Dubois,Mama i ja, od lat był własnie na Dubois i tam 5 lat temu kupiłam swietna sukienke, krótką z cieniutkiego dzinsu, w której przelatałam ostatnie mies ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ciuchy ciążowe Wrocław IP: *.vulcan.pl 03.11.03, 19:41 Wielkie dzięki i prosze o wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ciuchy ciążowe Wrocław IP: *.vulcan.pl 10.11.03, 16:59 Podciągam wątek i proszę o jeszcze jakieś namiary. A może są takie działy w jakiś markowych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: ciuchy ciążowe Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:21 Jest jeden na ul. Trauguta Odpowiedz Link Zgłoś